Nolur şu gözeneklere bir çare:( (resimli)

Lionn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
110
62
23
29
Arkadaşlar yüzümle çok uğraşıyorum.istisnasız hergün ayna karşısına geçer minicik de olsa bi siyah nokta bulur sıkarım.garnier üçü bir aradanın peelingini yapıyodum.gözeneklerim açılmaya belirginleşmeye başladı zamanla.bi de bi kaç kez evde hazırladığım siyah nokta bandımı yanaklarımda da kullandım.meğer o da gözenekleri açıyormuş bu gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan bi yöntem yokmu? Elma sirkesi işe yarıyormuş sanırım.bilen biri yardım etsin lütfen :/ fotoğraf da ekledim.biraz önce oynadım yüzümle o yüzden kızardı böyle.bi de fotoğrafı çok yakından çektiğim için gözenekler bu kadar belirgin çıkmış

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 4.475
sirkeyi dene bakalim bi bende dün okudum burda gece sirkeyi sürüp uyudum hicte kokmuyo.
tenin öyle fazla yapacak bisey yok sanirim.
bildigim dogal bisey gelmiyor suan aklima ama Estée Lauder´nin Idealist Pore Minimizing Serum u var oda cok iyi. (pahali biliyorum durumun varsa diye yaziyorum :) )

yogurt ve lımonu karıstırıp sür daha sonra gülsuyuyla yıka

En iyisi bir dermatolog`a gidip göstermen. Benimde ne yazikki aklima bir tavsiye gelmiyor. Ama Cild doktoru kesin bir teshis koyar. Fazla baska seyler yapip zaman kaybetme ve kötülestirme derim. Cilt doktoru bunun caresini bilir.

Oynadıkça daha kötü oluyo benimkide aynı ben maden suyu ve elma sirkesini karıştırıp sürüyorum iyi geliyo deneyebilirsin.

Hayir gülsuyu gözenekleri acar,icindeki kiri temizler tamam ama,gözenegi genislestirir.. elma sirkesinin faydasini görursun ben denedim,gozenekleri sklastirdigi gibi,cildi aydinlatiyorda..cildine her urunu deneme,belli bir uygulaman olsun,belli bir temizleme likitin,nemlendiricin,ve tonik olarakta sirkeyi kullanabilirsin..haftada birde buhar yap yuzune.gozenekler acilsin temzilensin,ustune elma sirkesi sür,kokudan rahatsi olursan,maden suyuda kullanabilirsin.faydasinin olacagina inaniyorum.ben de olmustu.uzun zamandir birakmistim bende bunlara tekrar baslayim,aklima getirdigin iyi.oldu.

Bariz sıkmışsın sen resimden önce, çok da yakın çekim diyorsun..yaşın kaç ona göre bir şeyler söyleyelim.

Ama sirke falan ciddi asit içeriyor, gözenekleri sıkılaştıracağım diye daha da açma.Her cilt farklıdır.

Bu gözenekler daha da açılırsa bunun geri dönüşü yok.
Sanatcı İzel i bilirsin. Dünyayı gezdi çaresini bulamadı..
Yani bu cilt.. geri dönüşü yok bu deliklerin..
Sıkıp durmayın oynamayın.
Acil gidin doktora, siz elinizi vurmayın
Yoksa ömür boyu delik yüzle dolaşırsınız. geçmiş olsun

aslında cilt yapın bu..benimde gözeneklerim küçük deil..elleme yüzünü..kimyasal çok şey kullanma bence..

bi doktora görün

bence daha fazla oynama cildinle, maden suyu ve elma sirkesi sür iyi gelir

Basınçlı kutularda satılan termal sulardan al. Eczanelerde satılıyor. çok iyi gözenek sıkılaştırıyor. Eger termal bölgesindeysen oralarada git.

Aynen resimden önce sıkmıştım ondan bu kadar belirgin çıktı resimde.20 yaşındayım.cildim yağlı.aslında limon sürüyorum bazrn yüzüme gece yatmadan.o da iyi geliyo ama düzenli yapmıyorum malesef

Peki simdiye kadar hic Dermatologa ( Cilt doktoru ) gittinmi bu sorunun icin ?

la roche un temizleme jeli ve toniğini tavsiye ederim

eczaneye git yağlı ve gözenekli cilt için olanından iste

hergün düzenli kullan özellikle akşam yatmadan önce yıka ve tonikle

bitene kadar sabret farkı görceksin

çocukluk arkadaşlarım ve ben yıllardır la roche kullanıyoruz düzenli kullanımda gerçekten farkedeiyo

Benim bir arkadaşımda da aynı problem vardı , Aloe Vera Face Care'in peeling ürünleriyle kısa sürede düzeldi. Bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…