Hamilelik testleri bikac haftadan once sonuc vermiyor diyo okudum bu daha 4 gunluk bir seyBizim buradan cozemeyecegimizi biliyor olman gerek. Bir test yaptırman daha mantıklı geldi bana. .
Hamilelik testleri bikac haftadan once sonuc vermiyor diyo okudum bu daha 4 gunluk bir sey
Yukarda biri surtunmeyle hamile kaldim dediHamile kalmak icin 10 takla atani gordum ben. Emin ol surtunmeden hamile kalmamissindir. Haaa eger kaldiysan valla bravo
Oncelikle nolur yargilamayin beni her seyin farkindayim pismanim ama yapabilecegim bir sey yok . Nolur bi akil verin ne yapacagimi hic bilmiyorum bu konuyu acabilecegim kimse yok . Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum bu konuda yardim almak icin simdi uye oldum .
Sevgilimle cumartesi gunu (4 gun once ) surtunmeyle iliskiye girdik . Icime girmedi kizligim bozulmadi .
Sali gunu yani dun (surtunmeden 3 gun sonra ) regl oldum .
Ustune gorme diye bir sey var biliyorum ama benimki normal reglmis gibi geldi bana yani yogun geliyor ve kahverebgi veya pembe degil rengi normal . Ama hamileyken adet olanlar da varmis netten okudugum kadariyla.
Ne yapmaliyim nasi emin olucam napicam Allah rizasi icin . Okuyup da cevaplayan herkesten Allah razi olsun simdiden ...
gercekten miii e ben de sürtünmeyle hamıle kaldımmmbence hamilesin,bende sürtünme yoluyla hamile kaldim
Kimligimde bekar yaziyor cekiniyorum gitmeye . Idrar testi alirim ama o da sanirim kesin sonuc degilMilyonda bir hamile kalma ihtimalin. Olsa bile şimdiden belli olmaz. Bi kaç hafta bekle kan tahlili yaptır. Ama o şekilde coooook zor hamile kalmak.
gercekten miii e ben de sürtünmeyle hamıle kaldımmm
Icime girmedi kizligim bozulmadi sadece surttu .Allahini seven su surtunme ne aciklasin
9 yil evli kaldim bi surtunemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?