Ay çok tatlı bi cevapbence hamilesin,bende sürtünme yoluyla hamile kaldim
bence hamilesin,bende sürtünme yoluyla hamile kaldim
Tesekkur ederim haklisiniz buraya bu konuyu acmamam gerekiyordu cevaplayan herkese tesekkurler hoscakalinbu kadar korkuyosan ne dıye surtunuyosun yaaa lutfen yargılamayın dıyınce aahh vahh mı etcez sana az kendıne saygın olsun arkasında duramayacagın bır halt ediyorsan ETME......
Hahahaha :) şaka o şaka.Yukarda biri surtunmeyle hamile kaldim dedi
Oo bu sürtünme baya çoğaldı ayrıca merak ediyorum nasıl oluyor ten tene bide sürtünme bildiğin ilişki yani eğer giysi varsa hamilelik imkansız ötesi kafamda deli sorular
Kimligimde bekar yaziyor cekiniyorum gitmeye . Idrar testi alirim ama o da sanirim kesin sonuc degilbikac hafta beklemek de o kadar zor ki kafayi yemek uzereyim
eğer doğru anladıysam hamile kalamazsın zatenTesekkur ederim haklisiniz buraya bu konuyu acmamam gerekiyordu cevaplayan herkese tesekkurler hoscakalin
Oo bu sürtünme baya çoğaldı ayrıca merak ediyorum nasıl oluyor ten tene bide sürtünme bildiğin ilişki yani eğer giysi varsa hamilelik imkansız ötesi kafamda deli sorular
buraya kkonu acıp açmamak mı senın sorunun bakire hamıle kalanlar var korkuyorsan bır daha bu sekılde bısey yasama ınançlıysan zaten cok gunah oldugunu soylemıycem bılmen lazım ınsallah bıda boyle bı konu acmazsın senın acından yanıTesekkur ederim haklisiniz buraya bu konuyu acmamam gerekiyordu cevaplayan herkese tesekkurler hoscakalin
Bende merak ediyorum surtunme nedir ?Tovbe yarabbim asagi yukari surtuyor ama girmiyor nasil hamile kaliniyor peki
Allahini seven su surtunme ne aciklasin
9 yil evli kaldim bi surtunemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?