nolur yardım edin çok zor durumdayım

Beraber çıkmamış olabilirler de konuşma tarzları ofsayt zaten...

5 dkka once olan bu korkunc olayi nasil buraya yetistirme derdindesin ben babani anlayamadigim gibi seni de anlamadim.

Nasıl bi tabir bu yetiştirme?? Kız ne yapacagini nasil davranacagini bilememis yardim istemis olgun tecrübeli ablalarindan siz bu na yetiştirme diyorsunuz aferin. Ne yapsın öldürüp kestikten sonra mı yazsaydi

40indan sonra azanı tenesir paklar die boşuna dememisler.Insan kocası yapınca babasına sasırdığı kadar şaşırmıo bu tarz olaylarda.Çünkü anne baba insanın gözünde kutsal bir yerde.Allah kolaylık versin.Siz sakin olun ve alınacak tüm kararlarda annenize destek olun..

İlginç ve ahlaksızca bir latife anlayışı varmış babanın.
Annen niye kadının kapısına dayanacak anlamadım.
Kadın bekar sonuçta onu bağlayan bir durum yok.
Kadının yaptığı aşağılıkça terbiyesizceyse babanın yaptığı 100 kat daha terbiyesizce.

Babaya ne denir bilemedim ama sizin adiniza ve anneniz adina uzuldum bir kiz cocugu icin ne zor durum anne ne yapacak kavga bagiris cagiris...baba hangi don ?olayi yapmamis bulusmadik demis bu ituraf degilmi? Bir zahmet bulusmasin irtibati koparsin annenizde sizde o ablayi bir arayin gogus olcusunu birde size soylesin bayansiniz daha iyi anlarsiniz ha yetmedimi gelsin buraya biz anlatiriz sutyene nasil sigdirilir

Nasıl bi tabir bu yetiştirme?? Kız ne yapacagini nasil davranacagini bilememis yardim istemis olgun tecrübeli ablalarindan siz bu na yetiştirme diyorsunuz aferin. Ne yapsın öldürüp kestikten sonra mı yazsaydi

Kisi yasadigi agir travmalari aninda baskasina nakledemez daha sonradan anlatir dedigimi anlamadan bos yorum yapmayin samimi gelmedi benim babam annemi aldatacak. Olayo ogrenir ogrenmez kadinlar kulubune yazicam komedimisiniz siz ya

süper bir tazminat davası açarak boşanırım,gidip kadınlada eşimlede asla muhattap olmam, çünkü ben duydum başkası bana birşey anlatmadı diye düşünürüm ispat edilecek birşey yok sonuçta.ikisininde seviyesine inmeden gururlu bir kadın olarak adliyede işimi çözerim,sonuçta sizin ağzınız emzikli değil ikinizde büyümüşüsünüz annenize destek olursunuz,babayı para makinesi olarak görüp babaya muhtacız gibi yakınmalar hiç hoş değil,senin gerekirse bende çalışırım okurum demen lazım keza kardeşininde.baba bunu sezerse zaten bana muhtaçlar diye düşünür sizde susup otrursunuz

kadının nasıl biri olduğunu biliyoruz o ortada ama tabiki suç babamda,yüzüme bakamıyor utancından çekicek cezasını hayır anlamıyorum de ne zevk alıyorsa konuşmaktan
Sadece konuşmamışlardır.bence duyduğunuz fragmandı.çamaşırlarını ben alacağım diyorsa başlayan ya da başlamak üzere olan bi ilişki var.

Durum belli annen avukat tutup durumu anlatacak dava açacak telefoda konuştuğu gün saat belli konuşöa dökümünü alcak aldatıldım piskolojim çöktü dicek donuna kadar alacaksınız

Kisi yasadigi agir travmalari aninda baskasina nakledemez daha sonradan anlatir dedigimi anlamadan bos yorum yapmayin samimi gelmedi benim babam annemi aldatacak. Olayo ogrenir ogrenmez kadinlar kulubune yazicam komedimisiniz siz ya

Samimi gelen yere dolu yorumunu yaz o zaman

yahu babam benim canım kanım herşeyim nitekim yaptığı şu durumda annem çaresiz babamı para makinesi olarak görmek ne demek bu yakıştırma gerçekten üzdü beni

Hayatimda kimseyle boyle latife etmedim. Keske giyinirken yaninda olsam diyen adaminda gozunu oyarim. Baban yalan soylemeyi bile beceremiyor

Anneniz duymuş sonuçta. Eğer üstunü örterse anneniz kabul etmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…