- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
5 dkka once olan bu korkunc olayi nasil buraya yetistirme derdindesin ben babani anlayamadigim gibi seni de anlamadim.
Nasıl bi tabir bu yetiştirme?? Kız ne yapacagini nasil davranacagini bilememis yardim istemis olgun tecrübeli ablalarindan siz bu na yetiştirme diyorsunuz aferin. Ne yapsın öldürüp kestikten sonra mı yazsaydi
babam beraber çıkmadık diyor babam inkar ediyo şuan o dediği lafa da latife olarak söyledim diyor off
Sadece konuşmamışlardır.bence duyduğunuz fragmandı.çamaşırlarını ben alacağım diyorsa başlayan ya da başlamak üzere olan bi ilişki var.kadının nasıl biri olduğunu biliyoruz o ortada ama tabiki suç babamda,yüzüme bakamıyor utancından çekicek cezasını hayır anlamıyorum de ne zevk alıyorsa konuşmaktan
Kisi yasadigi agir travmalari aninda baskasina nakledemez daha sonradan anlatir dedigimi anlamadan bos yorum yapmayin samimi gelmedi benim babam annemi aldatacak. Olayo ogrenir ogrenmez kadinlar kulubune yazicam komedimisiniz siz ya
Babanin da hayati tehlikesi mevcut durumda su an:) Babana bunu soyle:))hala kavga ediyolar kadın daha önce ilk kocasını aldatmış sonra adam ölmüş üstüne 2 kere defa evlendi o kocaları da öldü şuan bekar
AzmisKadın niye babanıza göğüslerinin büyüklüğünden bahsediyor ki?
DemistirFazlasıyla azmış iyiki bir dokun boyutunu kendin ölç istersen dememiş, yoksa demiş midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?