nolur yardim edin depresyondayim ozluyorum..

askbocegikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1
0
36
Fransa
Merhaba arkadaslar ,
ben bir bucuk yil biriyle internet uzerinden gorusuyordum.
yaklasik bir bbucuk yil sonra birbirimize olan askimizi kesfettik , birbirimizi tanimaya basladik ve BULUSTUK.
Daha ilk bulusmamizda beni hediyelere bogdu.. annesiyle tanistirdi.. ve bir gun sonra beraber olduk :(
yurtdisinda oturuyorum fakat surekli turkiyeye gelip gidiyorum. birbirimize soz vermistik; ailelerimiz biliyordu..
annesi bana kizim diyordu. beraber olduktan sonra degisti..bir suru sorunlari oldu ailesel maddi manevi. kopmaya basladik . ben surekli onu ariyordum.. surekli supheleniyordum..
eskiden bensiz bes dakika kalamayan adam artik beni gunlerce aramaz oldu.
yurtdisina dondugumdeyse benden tamamen koptu. hic aramaz oldu onu bir kez aradim ve bana hep askim nolur sabret hersey duzelicek dedi. ama ben iki hafta bekledim hic bir haber gelmedi ondan. bugun aradim tekrar ve artik birseyleri netlestirmemiz icin internete cagirdim. onu cok ozluyorum arkadaslar onsuz yasiyamicakmisim gibi geliyor. tum herseyimi onun ellerine verdim ben.. ne hayaller kurdum gece gunduz.. cok ama cok supheleniyorum. kiz arkadaslarim ona guvenmememi ve birakmami soyluyor bense hala beklemedeyim. simdi ne yapmaliyim saatler yaklasiyor ve o internete gelicek. ona ne kadar kotu biri oldugunu soyleyip ayrilmalimiyim .. yoksa beklemelimiyim
sunuda belirtmek isterim ruh halim gercekten cok kotu oldu. surekli agliyorum .. sabah uyanmak istemiyorum.. bu ulkede asik olabilcegim bir adam bile yok..

Her şey düzelecek demiş iyi güzel ama, habersiz bırakmasının hoş görülür bir yanı yok bence. Hayatınızın sonuna kadar arayacak mı diye bekleyecek haliniz yok ki. Kaldı ki belirsizlik daha da yıpratır. Bu ilişkiyi bitirmek daha iyi gibi görünüyor.

her şey çok çabuk gelişmiş 1 gün sonra beraber olma falan keşke kendini biraz ağırdan alsaydın aşk işte insanı kör ediyor bence hemen kestirip atma habersiz bırakmakla hata ediyor belki ama bekle bakalım ne olcak bence anlıyorum üzülüyorsundur ama çokta sıkma kendini herşeyede hazırlıklı ol zamana bırak zaten su akar yolunu bulur zaten

Back
X