• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin hayatımın kararını vericem

Bilemiyorum artık
canım o adamın yaşı zaten geçmiş. demek ki yaşıtları bunu beğenmiyor. kimseyi kandıramamış. seni aptal zannediyor o yüzden kaç diyor.
sen oku, meslek sahibi ol. yaşın gelince telli duvaklı gelin çık evinden.
seviyorsa bekler.

sana göre zaten karta kaçmış adam. 30 değil 40 da da evlense olur.

Ziyan etme kendini. Okuldan alındım demişsin. Demek ki daha reşit bile değilsin. Hay o sevdiğin ! reşit olmayan çocukla ne işi var onun. Tiksiniyorum bu adamlardan

Dikkat edersen 1 kişi bile kaç git aşkını yaşa dememiş sana. Ki buradaki herkes senden kaç yaş büyük evli barklı kadınlar. Bu kadar negatif yorum ve uyarıdan sonra hâlâ kaçarsan, ömrünün sonuna kadar elin evinde itilip kakılarak yaşayan bir sığıntı olmayı seçmişsin demektir. Hem de sen ortaokul mezunu, yaşıtların üniversite bitirmiş. Yaşın daha 17, bu yaşta evlenilmez. Ailen onay verse bile evlenilmez. Bu yaşta evlenmeyi, kaçmayı, kocayı, erkeği nereden öğrendin?

+1

Ya daha 17 yaşında mısın!? lütfen 30 yaşındaki adama kaçıp hayatını zehir etme. annenin sözünü dinle. okuluna dön, o adamı bırak. sakın sakın kaçayım deme..

Mrb cnm kacan birisi olarak sana tavsiye vereceğim 5 senelik evliyim ve pişman değilim kactigim için ama şöyle bir sorun var sen seni doğuran anneni sorunları ile nasıl birkacak sin yapmaz elin oğlu annen baban gibi olmaz pişman olursun dönmek istersen bu seferde dönemez sin aşk dediğin gelip geçer anne babanın yerini hiç kimse dolduramaz bn çok pişmanlık kactigim için çok sakin yapma
Kendinle celisiyorsun
Hem pişmansin hem pişman değilsin

Bana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyor
Ya adamdaki bencilliğe bakar mısın? kendi yaşı geçecek diye 4 yıl okul okumana bile razı değil.
Çok sinirlendim. hemcinslerimin bu kadar mantıksız olmasını kabullenemiyorum.

Bunu zaten defalarca yaptı son çare olarak kacalim dedi
Ya canım benim 17 yaşında anneme ben evlencem desem yüzüme bakmazdı benim. 21 yaşındayım annem derki 25 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa.
17 yaşındaki çocugu başkasıyla evlendiren anne babanın anne babalığından şüphe ederim zaten

pardon da 17 yasindasin sen ne ara alistin bu elin adamina
buyuk konusmak istemoyorum benimde kizim var ,annen ne halde kim bilir
insan çoluklu çocuklu haliyle bosaniyor aliskanlik fln diyor
kari kocalik bile yasazdiysan ne olursa ol birak bu adamii ..
mahlukat bide tehdit ediyor bulmis çitir kizi tabi elindeki son kozu oynuyor
anneyin yuregine iner aklindan çikmaz mutlu olamazsin helede bu hodukle aslaa

Bana kalsa ben okulunu bitirip mesleğimi elime alıp aile rızası ile evlenmek isterim lakin kendisi Yasin dolunca bana kacmazsan senden ümidi kesip başka yerlere bakacağım benim yasim 29 sende beni anla diyor... ben seni yarı yolda koymadim sen beni yarı yolda koydun diyor ... Yasin dolana kadar seni beklerim eğer kacmazsan seninle yola cikilmayacagini anlar yoluma devam ederim diyor

Biraz üzülürsün ama unutursun canım. Yaşın çok küçük o yaşta evlenip kendine yazık etme. Yaşı geçiyorsa gitsin başka birini bulsun, bulunmaz hint kumaşı sanki, daha lisede ki kıza nasıl yan gözle bakarlar anlamıyorum ben ya .

Back
X