• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin kızlar ben haksız mıyım

hayaykalben09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
44
5
1
25
Bi önceki konuda da bahsetmiştim eşim gece clubunde müdür olarak çalışıyor 1 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik ben bu dönemde yanlış birşeyini görmedim hiçbir şekilde bütün çalışma sistemini bile benden evlenene kadar sakladı evlendikten sonra sürekli clubteki kızları paylaşmaya başladı onların videolarını paylaşarak güya işte müşteriler görsün gelsin diye önceden yapmış olsaydı bunları asla evlenmezdim az önce beni aradı yine bi kızı paylaşmış kızma diyor bende bişey demedim sorun şu bir kere bile benimle resim paylaşmadı evlendikten sonra ama elin kızlarını paylaşıyor ben eşimin bu şekilde davranmasına katlanamıyorum ne yapayım sizce

Bi önceki konuda da bahsetmiştim eşim gece clubunde müdür olarak çalışıyor 1 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik ben bu dönemde yanlış birşeyini görmedim hiçbir şekilde bütün çalışma sistemini bile benden evlenene kadar sakladı evlendikten sonra sürekli clubteki kızları paylaşmaya başladı onların videolarını paylaşarak güya işte müşteriler görsün gelsin diye önceden yapmış olsaydı bunları asla evlenmezdim az önce beni aradı yine bi kızı paylaşmış kızma diyor bende bişey demedim sorun şu bir kere bile benimle resim paylaşmadı evlendikten sonra ama elin kızlarını paylaşıyor ben eşimin bu şekilde davranmasına katlanamıyorum ne yapayım sizce
Hayatım, canım hemcinsim, boşan. Böyle hayat mi geçer allasen? Tereddütsüz ayrıl.

Mekanın sayfasından paylaşsa normal derdim şahsi WhatsApp falan ne alaka ?

Ayrıca sizden gizlemiş bu durumu ve şuan mutsuzsun.

Bilemiyorum ben evlenmezdim ya da sinir hastası olmadan boşardım.

(Ha işini bilerek evlenmişsiniz pardon,o tarz bi işte çalışırken tereddüt etmeden nasıl evlendiniz? Çok mutsuzsan kaldıramıyorsan boşan, WhatsAptan foto paylaşmak ne alaka arkadaşlarının görmesi mekan tanıtımı olmuyor,kandırıkçı bi bey ) :KK14:

Bu sizinle gece kulübünde tanışıp sonrasında çalıştırmayan, evden bile çıkarmayan koca değil mi?
Siz de ayrılmak istiyordunuz zaten öyle yazmıştınız.
Siz öyle söz dinletip evde oturmaya devam edin.

Şahsi üyeliği mi klubun üyeliği mi ? Öyle kötü ortamı olan bir yere ben de karımı paylaşmam seni de o kızlardan biri sanabilirler. Şahsi uyeligiyse Clup adına bir üyelik açmasını teklif edin.

ondan koca olmaz , bu adamın watsabını izleyenler ne düşünüyor sence

Ne sacma bir olay. Ne yapiyor orayi tam anlamadim kizlarin dans videolarini falan mi paylaşıyor kendi de mi var onlarla beraber? Oyleyse bosanmayi dibine kadar haketmis bir adamcik var karsinizda

Bazıları bana tepki gösterecek ben yine de yazayım. gece kulübünde tanışlan adamla evlenilmez. Daha dur bir kaç sene sonra sizden sıkıldığında siz asıl o zaman görün gerçek yüzünü.
Tepki göstermek için değil merakımdan soruyorum, kadın da aynı gece kulübündeymiş ya tanıştıklarında, onunla evlenilir mi?

Siz sevgiliyken nasıl yapmadı bunları onu anlamadım. Size mi gizliyordu acaba durumlarını falan? Çünkü hiç de yeni bi şeymiş gibi durmuyor, hep böyleymiş bence. Yapacak bi şey de yok, eş olabilecek bi adam değil

Artık troll olduğunuzu düşünmeye başladım. Cidden bunu soruyor musunuz? Boşanacaksınız yapacak bir şey yok.

Tepki göstermek için değil merakımdan soruyorum, kadın da aynı gece kulübündeymiş ya tanıştıklarında, onunla evlenilir mi?
Arada evliliği çok güzel sürdürebilen illaki vardır ancak erkekler bu tür ortamlarda kaldıklarında çok fazla genç ve güzel kadınlara ulaşabildikleri için tek bir kadına bağlanma ve koruma iç güdüleri ya zayıflıyor yada tamamen kaybediyorlar. Hatta buralara takılan çoğu erkek kadınlara karşı aşırı kabalaşabilyor.
Aynı durum bazı kadınlarda görülse de kadınlardaki sığınma iç güdüsünden dolayı daha az rastlanıyor.

Back
X