Nolur yardım edin kizlar

Bu konu o evreyi geçmış..bence finish. Bir erkek böyle bir konuda karara varırken arkadaşıyla konuşmuşsa gerçekten kararlıdırve kafası nettir..
asıl şaşırdıgimda o oldu . onun iliskimizle ilgili kotu seyleri birine anlatmasi imkansizdir simdi arkadaslarina bile durumu izah etmiş .

Bu konu o evreyi geçmış..bence finish. Bir erkek böyle bir konuda karara varırken arkadaşıyla konuşmuşsa gerçekten kararlıdırve kafası nettir..
asıl şaşırdıgimda o oldu . onun iliskimizle ilgili kotu seyleri birine anlatmasi imkansizdir simdi arkadaslarina bile durumu izah etmiş .

Daha cok gencsın bellıkı o sana senın kadar deger vermemıs dha nıye zorlıyosun senden ayrılır ayrılmaz nıspet yapar gıbı baskasına giden adama ıyıkı gttın demelısn hıc uzulme degmez sakın sakın msj falan da atayın deme ıyıce gururunu ayaklat altına alma boyle bırı ıcın
üzülüyorum üstelik ne kadar mesaj attim susmadim iyice iyice uzaklaştı . cok şaşırmıştim çünkü gerçekten iyiyiz saniyordum cok guzel zamanlarimiz oldu .

kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.
"kararından emin olup istemediğini söylemiş" bu senin gururunu acıtmıyor mu?
Bence artık bu iş bitmiş. Daha fazla olaya yoğunlaşıp depresyon yapma kendine.

"kararından emin olup istemediğini söylemiş" bu senin gururunu acıtmıyor mu?
Bence artık bu iş bitmiş. Daha fazla olaya yoğunlaşıp depresyon yapma kendine.
canim tabiki gurursuzlugun alemi yok biliyorum ama ne yapayım işte onu seviyorumve bana vverdiği sözleri ne cabuk unuttu kaldiramiyorum .

TE="sugarpare, post: 38189666, member: 589404"]Bitirmiş bu işi" peşine düşmenin bir anlamı yok.[/QUOTE]
iste bu işin tamamen bittigine sizi ikna eden benim goremedigim ne :(

canim tabiki gurursuzlugun alemi yok biliyorum ama ne yapayım işte onu seviyorumve bana vverdiği sözleri ne cabuk unuttu kaldiramiyorum .
Sözlere ne bakıyorsun sen?
Laf etmek parayla mı?
Bunları söyleyen de suç var da kananda hiç suç yok mu?

Ipek, post: 38192479, member: 180514"]Sözlere ne bakıyorsun sen?
Laf etmek parayla mı?
Bunları söyleyen de suç var da kananda hiç suç yok mu?[/QUOTE]
haklısınız ama ben bi insanin bu kadar rol yapmasini cidden anlayamıyorum . o kadar vakit gecirdik bi insan nasil bu kadar inandirabilir kendine nasil asla birakmicak gibi olup böyle pat diye birakir aklim almıyo .

Oturuyorsan "Allaaaaah" diye bağırarak yerinden kalk, ayaktaysan direkt parendeye başla ve bir süre yerde yuvarlan.

kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.

Ayrıldıktan sonra hemen kızlarla samimi oluyorsa hayır beklemeyin...

Back
X