• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Meraba arkadaşlar okaar kötüyümki bu zamana kadar hep mutsuz oldum mutlu oldugum anlarda bile. Hep bişey çıktı bundan 4 ay önce 6 yıllık evliligim boşanma aşamasından geçti ben babamlarda kaldım boşanıyorduk sonra birleştik kızım var 5 yaşında ben alopesi hastasıyım saçım hiç yok evlenirken iyileşicek dediler bende eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş. Ailem şu an hamile oldgumu bilmiyor babam dediki sen saçını çıkarmaya bak asla sakın çocuk yapma anneme dediki sende şahit ol eğer bu kız çocuk yaparsan ömür boyu gönül koyaraım elimi çekerim üstünden bende birşey diyemedim neden böyle yapıyolar allahım yardım et

Meraba arkadaşlar okaar kötüyümki bu zamana kadar hep mutsuz oldum mutlu oldugum anlarda bile. Hep bişey çıktı bundan 4 ay önce 6 yıllık evliligim boşanma aşamasından geçti ben babamlarda kaldım boşanıyorduk sonra birleştik kızım var 5 yaşında ben alopesi hastasıyım saçım hiç yok evlenirken iyileşicek dediler bende eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş. Ailem şu an hamile oldgumu bilmiyor babam dediki sen saçını çıkarmaya bak asla sakın çocuk yapma anneme dediki sende şahit ol eğer bu kız çocuk yaparsan ömür boyu gönül koyaraım elimi çekerim üstünden bende birşey diyemedim neden böyle yapıyolar allahım yardım et
niye mi böyle yapıyorlar; akıllı oldukları için olabilir.

Eşinizi kandırmayacaktınız. O'da aldanmayacaktı. Evlenince neden saç çıksın? Madem sizi beğenmiyor eşiniz neden hamile kalıyorsunuz? Anne babanız zaten ayrı tuhaf. Onlarsız evliliğinizi düzeltmeye çabalayın. Doktora gidin, terapiye gidin..

Anlamadım.
Eşinizle aranız nasıl şimdi?
Hamile olduğunuza göre düzelttiniz sorunları herhalde.
Aileniz niye bebek konusunda bu kadar katı?

çok karmaşık... eşiniz madem kandırıldığını düşündü neden 2. çocuğu yaptı.. onu geçtim siz neden 2. çocuğu yaptınız ? valla bu tarz olaylarda tek üzüldüğün nokta çocuklar oluyor

çok karmaşık... eşiniz madem kandırıldığını düşündü neden 2. çocuğu yaptı.. onu geçtim siz neden 2. çocuğu yaptınız ? valla bu tarz olaylarda tek üzüldüğün nokta çocuklar oluyor
Canım eşim kandırıldgnı düşündgü için demedi babam açtı konuyu ona dediki sen biliyordun kızımın böyle oldgunu oda böyle bilmiyordum dedi 6 yıllık evliyim birkere bana böyle birşey demedi hastalıgım için

Canım eşim kandırıldgnı düşündgü için demedi babam açtı konuyu ona dediki sen biliyordun kızımın böyle oldgunu oda böyle bilmiyordum dedi 6 yıllık evliyim birkere bana böyle birşey demedi hastalıgım için
insan sinirliyken hele boşanma aşamasından malesef ağzndan çıkanı kulağı duymuor.. buda baba olarak zoruna gitmiş haklı ama eğer siz mutluysanız ki mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz.. mutluysanz sorun yk ailenizle barışırsınız ama eğer mutsuzsanız çok haklılar 2. çocuk konusunda

ben konudan hiçbişi anlamadım..
madem boşanacaksınız 2. çocuk ne ara oldu.
eşiniz hasta olduğunuzu biliyodu madem lafını yapacaktı niye evlendi.
evlenince saç çıkarmanın ne ilgisi var
madem evlendi iki çocuk niye yaptı
ailenin 2. çocuk için bu tepkisi neden ve saç çıkarmayla ne alakası var ?

insan sinirliyken hele boşanma aşamasından malesef ağzndan çıkanı kulağı duymuor.. buda baba olarak zoruna gitmiş haklı ama eğer siz mutluysanız ki mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz.. mutluysanz sorun yk ailenizle barışırsınız ama eğer mutsuzsanız çok haklılar 2. çocuk konusunda
Mutluyuz barıştıgmızdan belli ama babam çok kesin ve sert konuştu

Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Neden boşanmadan döndünüz peki, onu yazın ilk önce?

Dört ayda düzeldi mi herşeyde hamile kaldınız hemde eşiniz istiyor diye? Babanız akıllı bir adam olduğu için boşanmanın eşiğinden dönmüş kızınınin hemen çocuk yapmasını doğru bulmuyor.

Olayın saçınızla ilgisini ise anlamadım.

Ailenize uzunca bir süre bir şey söylemeyin eşinizle aranizda karnınız iyice belli olana kadar iyice duzelirse ailenizde zaten kabullenir bu durumu.. kabullenmeseler bile çocuk doğunca bir şekilde zaten düzelir aralar.. hep böyle değil midir bir anne evladını nasıl tek bıraksın ki? O sadece sana mantıklı bir yaklaşımda bulunmuş bende eşimle ayrılma aşamasına gelsem ne kadar zaman geçerse geçsin aradan bir 5 yıldan fazla geçmeden o kişiden çocuk yapmazdım. Sonuçta 1 kere ayrılmaya kalkan her zaman yapabilir..
Saçını da sorun ediyorsanız yapıştırma peruklar var sadece banyoda çıkarıp geri takabiliyorsun tavsiye ederim.

Back
X