• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

Ayy dayanamadım yazmayayım dedim ama.bacım bu kadar stres yapıcana babanı dinleseydin madem yaptın ceremesini de çek bi zahmet yaa kendin istedin kendin yaptın bile isteye şimdi napıcam diyorsun yorumları beyenmiyorsun ne istiyorsan onu yap burda kimse yanlış olan bir şeyi ruhun okşansın die yazmaz

Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Tebrikler, kocanız istediyse hemen yapmanız önemliydi zaten, başarmışsınız.

Sürekli başkaları sizin yerinize karar veriyor farkinda misiniz? Sebebini hiç düşündünüz mü?

valla daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama
saçım yok diye beni beğenmeyen adamla baştan hiç evlenmezdim

Meraba arkadaşlar okaar kötüyümki bu zamana kadar hep mutsuz oldum mutlu oldugum anlarda bile. Hep bişey çıktı bundan 4 ay önce 6 yıllık evliligim boşanma aşamasından geçti ben babamlarda kaldım boşanıyorduk sonra birleştik kızım var 5 yaşında ben alopesi hastasıyım saçım hiç yok evlenirken iyileşicek dediler bende eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş. Ailem şu an hamile oldgumu bilmiyor babam dediki sen saçını çıkarmaya bak asla sakın çocuk yapma anneme dediki sende şahit ol eğer bu kız çocuk yaparsan ömür boyu gönül koyaraım elimi çekerim üstünden bende birşey diyemedim neden böyle yapıyolar allahım yardım et
Madem öyle beğenmiyordu sizi evlenmeseydiniz :KK12:

Meraba arkadaşlar okaar kötüyümki bu zamana kadar hep mutsuz oldum mutlu oldugum anlarda bile. Hep bişey çıktı bundan 4 ay önce 6 yıllık evliligim boşanma aşamasından geçti ben babamlarda kaldım boşanıyorduk sonra birleştik kızım var 5 yaşında ben alopesi hastasıyım saçım hiç yok evlenirken iyileşicek dediler bende eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş. Ailem şu an hamile oldgumu bilmiyor babam dediki sen saçını çıkarmaya bak asla sakın çocuk yapma anneme dediki sende şahit ol eğer bu kız çocuk yaparsan ömür boyu gönül koyaraım elimi çekerim üstünden bende birşey diyemedim neden böyle yapıyolar allahım yardım et
malesef hatayı başta yapmışsınız bende alopeti hastasyıyım bu öyle iyileşicem dye garanti verilecek bir hastalık değil.eşimle açk açık konuştum saçım varken evlendim doğum yapınca tamamen döküldü ama eşim birkez olsun sorun etmedi her zaman yanımda oldu destek oldu şuan yine çktı önemli olan iyi günde kötü günde hastalıkta saglıkta birlikte olmak bu yuzen bu rahatszlığı kabullenen biri olması gerekirki zorlu surecte yanında olsun.yaşadıklarına üzüldüm anck 2.çocuk ne yazıkkı haa olmuş önce tedavi olmalıydın.Olan olmuş bundan sonra kendinede odaklan iyi hissetki çocuklarında mutlu olsun herşey sende biter seni bu kusurun için istemeyeni sende isteme şifalar diliyorum.

Canım eşim kandırıldgnı düşündgü için demedi babam açtı konuyu ona dediki sen biliyordun kızımın böyle oldgunu oda böyle bilmiyordum dedi 6 yıllık evliyim birkere bana böyle birşey demedi hastalıgım için
Demekki bu rahatsızlığınızdan dolayı bir laf etmiş eşiniz,bunu sorun yapmışki, babanız sen biliyordun kızımın böyle olduğunu demiş.Haklı adam sonuçta siz evlenirken saçınız yokmuş,saçınız çıkacak diye bir beklentiyle nasıl evlenilir.Hiçbir aile mutlu olan evladına, yada evliliğinde sorun olmayan evladına bu kadar net çocuk yapma demez.Boşanma probleminiz neydi tam olarak?

Şimdi şöyle söyliyim evet şu an evliligmiz maşallah iyi seyirinde boşanma konusuna gelincede eşim benden saç durduk yerde boşanmak istemedi ondan gizli bir altın bozdurdugum için boşanmak istedi ikincisi ben ailemin yanına sıgınmadım ordaydım zaten eşim evimizdeydi gelme dedi bana vede burdaki en büyük suçum bütün konuştuklarımızı babama yansıttım babamda gitme dedi
O altın nedem bozuldu?Eşiniz boşayacak kadar tepki gösterdiğine göre merak ettim

Babanız 2.cocuk hakkinda cok haklı. Ama anneniz cok abartmış. Esiniz zaten s..z bunlar nasıl insanlar. Ne desem nilemedim cıkmaz sokak

Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Valla yapmasaydın.
4 ay önce boşanma aşamasına geldiğin adamla hemen koştur koştur çocuk yapmasaydın. Biraz bekleseydin, adam düzelecek mi zaman ne gösterecek falan. Ben ailenize hak verdim. Ayrıca eşinizin söylediği de iğrenç birşey "siz bana böyle söylememiştiniz" ne demek ya. Demekki bunca zamandır içinde tutuyormuş ki ilk ciddi kavgada böyle söylemiş. Ben bu sebepten bile iğrenirdim bu adamdan.

Back
X