- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
- Konu Sahibi yagmurcicegii
-
Beş gün sonra tekrar kan mı vereyim yoksa kadın doğuma randevu alıp doktora mı gideyimGayet normal rakam evet hamilesin. Saglikli olma durumunda gun be gun artacak. İstersen 5 gun bekle tekrar kan ver artisi gormek icin.
Bence kan verip bir sonucu gor. Doktora gitsen de zaten kan tahlili isteyecek, folik asit kullanmiyorsan folik asit verecek. Hersey yolundaysa 12 gun sonra gidip keseyi gorebilirsin.Beş gün sonra tekrar kan mı vereyim yoksa kadın doğuma randevu alıp doktora mı gideyim
Ben adetime 3 gün kala gitmiştim 10 çıkmıştıKızlar selam ben reglime beş gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif cıktı kan verdim hemen beta 23.10 cıktı doktor hamilesin dedi bu değer düşük mü sizce içim içimi yiyor. Ben bir daha kan mı vermeliyim yoksa doktordan randevu alıp direkt kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim??
Şimdi ne kadarlık oldun canım sağlıklı mı bebisBen adetime 3 gün kala gitmiştim 10 çıkmıştı
Adetim en son 22 şubatta geldi 31 günde ayda bir gelir ben ayın 20’sinde ilk kan verdim ayın 25’inde tekrar kan vereyim diyorum 31 mart cuma gününe de kadın doğuma randevu alsam olur mu?Daha çok varmış adetine o yüzden değerin gayet güzel. Adet gününü bekle istersen kan vermek için delik deşik olmasın kolun sonrasında da keseyi görene kadar 2 günde bir kan vereceksin ben keseyi bir hafta gecikmede görmüştüm o yüzden kadın doğuma randevu almak için çok da acele etme derim bir hafta gecikmen olduğunda gidebilirsin
Doğdu 3 yaşına girmek üzereŞimdi ne kadarlık oldun canım sağlıklı mı bebis
Adetiniz geciktikten 10 gün sonra kadın doğuma gidin yoksa kese gorunmez büyük ihtimalleAdetim en son 22 şubatta geldi 31 günde ayda bir gelir ben ayın 20’sinde ilk kan verdim ayın 25’inde tekrar kan vereyim diyorum 31 mart cuma gününe de kadın doğuma randevu alsam olur mu?
Çok evhamlıyım adetimin 10 gün geçmesini bekleyemem ki erken gitsem bile bir sey olmaz herhalde zatenAdetiniz geciktikten 10 gün sonra kadın doğuma gidin yoksa kese gorunmez büyük ihtimalle
Bir şey olmaz ama doktor hiçbir şey göremez. Ben ilk hamileligimde dayanamadım adetimin geciktiği gün gittim hiçbir şey göremem boşuna gelmişsin ama gel bakalım yine de için rahat etsin dedi gerçekten de hiçbir şey görünmedi git 10 gün sonra gel dediÇok evhamlıyım adetimin 10 gün geçmesini bekleyemem ki erken gitsem bile bir sey olmaz herhalde zaten
Ablam da bu değerle öğrenmişti hamile olduğunu. Doktoru henüz çok yeni adetin geçtikten bir hafta sonra tekrar gel demişti o zaman da değeri yükselmişti. Şu an 11 haftalık hamile. Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eyler inşaAllah.Çok evhamlıyım adetimin 10 gün geçmesini bekleyemem ki erken gitsem bile bir sey olmaz herhalde zaten
Bence olur o zamana kese görünürAdetim en son 22 şubatta geldi 31 günde ayda bir gelir ben ayın 20’sinde ilk kan verdim ayın 25’inde tekrar kan vereyim diyorum 31 mart cuma gününe de kadın doğuma randevu alsam olur mu?
Mecbur bekleyeceğim o zaman ya korkuyorum açıkçası Allah korusun bir sey vardır diye düşer diye cok korkuyorum markette çalışıyorum bir deBir şey olmaz ama doktor hiçbir şey göremez. Ben ilk hamileligimde dayanamadım adetimin geciktiği gün gittim hiçbir şey göremem boşuna gelmişsin ama gel bakalım yine de için rahat etsin dedi gerçekten de hiçbir şey görünmedi git 10 gün sonra gel dediikinci hamileliğimde de mesaj attım ne zaman geleyim diye 10 gün sonra gel dedi
Amin inşallah çok teşekkür ederimAblam da bu değerle öğrenmişti hamile olduğunu. Doktoru henüz çok yeni adetin geçtikten bir hafta sonra tekrar gel demişti o zaman da değeri yükselmişti. Şu an 11 haftalık hamile. Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eyler inşaAllah.
Korkmayın bu kadar stres yapmayın dikkat edin sadeceMecbur bekleyeceğim o zaman ya korkuyorum açıkçası Allah korusun bir sey vardır diye düşer diye cok korkuyorum markette çalışıyorum bir de
Hemen hemen cok fazla eğil kalk yapıyorum sorun olur muKorkmayın bu kadar stres yapmayın dikkat edin sadece
Altı gün geçmiş oluyor gözükür bencedeBence olur o zamana kese görünür
Hayır ilk değerin düşüklüğü önemli değil önemli olan betanin yukselisidir merak etmeyin içinizi ferah tutunKızlar selam ben reglime beş gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif cıktı kan verdim hemen beta 23.10 cıktı doktor hamilesin dedi bu değer düşük mü sizce içim içimi yiyor. Ben bir daha kan mı vermeliyim yoksa doktordan randevu alıp direkt kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?