- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
- Konu Sahibi yagmurcicegii
-
Adetim 6 gün geciktikten sonra kadın doğum doktoruna gitsem görünür mü sizce daha fazla ertelemek istemiyorumHayır ilk değerin düşüklüğü önemli değil önemli olan betanin yukselisidir merak etmeyin içinizi ferah tutun
Gitseniz bile keseniz görünmez büyük ihtimal çünkü betaniz 23 ise çok yeni bir gebelik oluyor siz iki güne bir verin kan yükselişini takip edinAdetim 6 gün geciktikten sonra kadın doğum doktoruna gitsem görünür mü sizce daha fazla ertelemek istemiyorum
Adetime beş gün varken beta 23’tü ve adetime beş gün vardı. Adetiminde altı gün geçmesini beklersem toplamda üzerinden 11 gün geçmiş olacakGitseniz bile keseniz görünmez büyük ihtimal çünkü betaniz 23 ise çok yeni bir gebelik oluyor siz iki güne bir verin kan yükselişini takip edin
Nasıl egildiginize de bağlı tabi ama çok fazla çalışan da var. Karından egilmeyin comelmeyin sizden başka zor işleri yapacak kimse yok muHemen hemen cok fazla eğil kalk yapıyorum sorun olur mu
Canım bi de benim çok belim ağrıyor sol kasığım ağrıyor böyle adet olacakmışım gibi belimin ağrısı daha fazla hatta korkuyorum bu normal miKorkmayın bu kadar stres yapmayın dikkat edin sadece
O zaman keseniz gorune bilir folik asit kullanıyor musunAdetime beş gün varken beta 23’tü ve adetime beş gün vardı. Adetiminde altı gün geçmesini beklersem toplamda üzerinden 11 gün geçmiş olacak
hayır kullanmıyorumO zaman keseniz gorune bilir folik asit kullanıyor musun
O zaman hemen bir kadın doğum uzmanına gidin geciktirmeden folik asite başlamaniz gerek normalde istenen hamile kalmadan 3 ay önce başlaman gerek zatenhayır kullanmıyorum
Ben gebe olduğumuO zaman keseniz gorune bilir folik asit kullanıyor musun
düzNasıl egildiginize de bağlı tabi ama çok fazla çalışan da var. Karından egilmeyin comelmeyin sizden başka zor işleri yapacak kimse yok mu
az önce doktorumla görüştüm bu cuma değil haftaya cuma gel bakalım dedi o bana folik asit yazmıştı (gebe olduğumu bilmiyorduk) zaten ama ben alamamıştım yarın onu al ona basla dediŞuan gitmeniz hatta adetiniz 6 gün geçince gitmeniz de bir şey farketmeyecek. Sağlık ocağında 5 gün sonra kan verin yine. Hemen eczaneden folik asit alıp başlayın. Yapanilecek bir şey yok başka. Stres olmadan biraz büyümesini bekleyin. Çok küçükken öğrenmişsiniz. Küçük öğrenmenin dezavantajı hiçbir şey yapamadan bir süre beklemek zorunda olmak
Adetinizden 2 hafta kadar sonrada kadın doğuma gidebilirsiniz.
Burada önemli olan verdiğiniz kanda yükselişin iyi olup olmadığı. Onu sağlık ocağında yapabilirsiniz. Onlar sizi bilgilendirir kadın doğuma gitmeyin boşuna.
Canım hevesini kırmak istemem ama adetin 10 gün geçmiş 1000 küsur olması lazım beta kesen gözükür çünküAdet 10 gün geçtikten sonra diğerleri düşük çıkan varmı acaba
Senin günün geçti mi senınde bayağı düşük çıkmış hayırlısıCanım hevesini kırmak istemem ama adetin 10 gün geçmiş 1000 küsur olması lazım beta kesen gözükür çünkü
Hayır canım benim günüm geçmedi doktor değerime şok oldu çünkü adetime daha beş gün varken betam 23 çıktı yani yüksek cıktı aslında benimkisiSenin günün geçti mi senınde bayağı düşük çıkmış hayırlısı
Hayır canım benim günüm geçmedi doktor değerime şok oldu çünkü adetime daha beş gün varken betam 23 çıktı yani yüksek cıktı aslında benimhayirlisi
Senin değerin kaç çıktıAdet 10 gün geçtikten sonra diğerleri düşük çıkan varmı acaba
Düşükten kastınız kaç?Adet 10 gün geçtikten sonra diğerleri düşük çıkan varmı acaba
Normal tabi. Lütfen biraz sakin olunCanım bi de benim çok belim ağrıyor sol kasığım ağrıyor böyle adet olacakmışım gibi belimin ağrısı daha fazla hatta korkuyorum bu normal mi
Hayır canım benim günüm geçmedi doktor değerime şok oldu çünkü adetime daha beş gün varken betam 23 çıktı yani yüksek cıktı aslında benimkisi
Merhaba bugün tekrar test verdim 195’e cıkmıs adetime daha bir gün var üstelik normal mi çok hızlı mı artıyorGayet normal rakam evet hamilesin. Saglikli olma durumunda gun be gun artacak. İstersen 5 gun bekle tekrar kan ver artisi gormek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?