- Konu Sahibi disciplina
-
insanlığı önemli sonuçta,nereli olduğu değil...evet önyargılı aileler var,ben sana seçim yap diyemem..ailenle konuştunmu peki?
okuyup yorum yaptığınız için çooooook teşekkür ederim öncelikle
bende 3-5 yıl bir ilişki yürütüp kimseyi yüz üstü bırakmak istemediğim için korkuyorum kimsenin ahını almak istemiyorum
okuyup yorum yaptığınız için çooooook teşekkür ederim öncelikle
bende 3-5 yıl bir ilişki yürütüp kimseyi yüz üstü bırakmak istemediğim için korkuyorum kimsenin ahını almak istemiyorum
Burada 6aylik evli bir arkadasim var kiz cerkez adam kurt tam 5 yil savas vermisler ayrilmislar yapamamislar uzak durmaya calismislar olmamis ask bu bakarmi kurde cerkeze ama sonunda aileler razi olmus ve evliler ayricada cok tatli bi ciftler.vazgecmeyin yurudugunuz yolda engeller varsa degerlidir sonuc engelsiz yurunen yollar emekssiz ekmek gibidir.elele verin ve gucluklerin ustesinden gelin ask her daim sizinle olsun.
Canım, be mesjadan anladığım bir söz vermişsin ev sözünün altında kalmışsın..Aileni bir tarafa bırak..Sen gerçekten istiyor musun bu insanla evlenmeyi?
canım yaşın daha küçük ve ilişkin çok yeni böyle şeyleri düşünmen için diye düşünüyorum....ilk önce oku mesleğini eline al aileleriniz bir tanışsın sonra konuşulur böyle şeyler....ayrıca aileme asla karşı gelmezdim ben yerinde olsam....anne babadan başka evladının iyiliğini kimse düşünemez...başlarda azcık acı çekersin filan ama sonra unutursun bence zaman tanı önce ilişkin sağlam temelli olsun ondan sonra diğer konular halledilir
aşk bütün engelleri yıkar bence güveniyorsan seviyorsanız savasın babanda durumu kabullenecektir er geç ama önce okulunu bitir zaman sana yol gösterecektir..okulun bitince belki babanda okumuş bir kızım var kendi için doğru kararı verecektir diye düşünüp secimi sana bırakır belki.
evet 7 ay belki bu şeyleri düşünmek için erken olabilir ama o kadar çok görüşüyoruz ki her gün en az 3-4 saat beraber vakit geçiriyoruz aşık olmuşum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?