nolur yardım edin : (

disciplina

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
11
0
16
Ankara
ben de aranıza yeni katılanlardanım 19 yaşında üniversite öğrencisiyim 7 aylık bir ilişkim var ve ben çok mutluyum. Ama sevgilimin ailesi kürt. Sakın yanlış anlamayın ben kafatascı bi zihniyete sahip degilim zaten öyle olsaydı asla konuşmazdım.Ama benim ailemde özellikle babamda böyle bir tutum var, ama kader işte insan ailesini seçemiyor. işler ciddiye bindikçe sevgilimle yakınlaştıkça bu işin ciddiyetini anlamaya başladım. ilerde bu konunun sorun olacagından adım gibi eminim. ben bugüne kadar aileme yalan söylemiş bir insan değilim annem babam için her şeyi yaparım ama sevgilime de çok bağlandım şimdi aşk acısı çekmeyi mi seçmeliyim yoksa aileme kafa tutmayı mı? çünkü sevgilimle yüzük falan taktık kendi aramızda ve asla kimseyi yüz üstü bırakmak istemiyorum nolur yardım edin

canım sevgilin kürt die bişey olmaz ki kürtde bi insan ben çok gördüm kürte kızımı vermem deyipte kızının kocasının kürt olduğunu kafatakma nasipte ne varsa o olur

şimdiden bunları düşünme bence.bakalım evlencek konuma gelebilcek misiniz.kendi aranızda yüzük takmışssınız ama ciddi anlamda bişi göremedim ortada.iş ciddiye binince düşünürsün.....

canım hemen onyargıyla yaklasma .dur bakalım ılıskınız de eger cıddıysenız aılene bu durumdan bahset .

aılenın belkı de senın dusundugun kadar katı kuralcı olmayacaklardır .

yanı hem ne farkeder,kurt turk alevı sonucda hepımız ınsan degılmıyız !

anlasabıldıkten sonra aılenın de boyle katı kuralı olacagını sanmıyorum

insanlığı önemli sonuçta,nereli olduğu değil...evet önyargılı aileler var,ben sana seçim yap diyemem..ailenle konuştunmu peki?

okuyup yorum yaptığınız için çooooook teşekkür ederim öncelikle
bende 3-5 yıl bir ilişki yürütüp kimseyi yüz üstü bırakmak istemediğim için korkuyorum kimsenin ahını almak istemiyorum

Burada 6aylik evli bir arkadasim var kiz cerkez adam kurt tam 5 yil savas vermisler ayrilmislar yapamamislar uzak durmaya calismislar olmamis ask bu bakarmi kurde cerkeze ama sonunda aileler razi olmus ve evliler ayricada cok tatli bi ciftler.vazgecmeyin yurudugunuz yolda engeller varsa degerlidir sonuc engelsiz yurunen yollar emekssiz ekmek gibidir.elele verin ve gucluklerin ustesinden gelin ask her daim sizinle olsun.

canım sımdıden boyle seylerı dusunup stres yapma .

sız anlasabıldıkten sonra aılen de senın mutlu oldugunu gordukten sonra

bu kadar onyargılı olmazlar .

Canım, bu mesajdan anladığım sen bir söz vermişsin ev sözünün altında kalmışsın..Aileni bir tarafa bırak..Sen gerçekten istiyor musun bu insanla evlenmeyi?

Son düzenleme:

teşekkür ederim içime su serptiniz

canım yaşın daha küçük ve ilişkin çok yeni böyle şeyleri düşünmen için diye düşünüyorum....ilk önce oku mesleğini eline al aileleriniz bir tanışsın sonra konuşulur böyle şeyler....ayrıca aileme asla karşı gelmezdim ben yerinde olsam....anne babadan başka evladının iyiliğini kimse düşünemez...başlarda azcık acı çekersin filan ama sonra unutursun bence zaman tanı önce ilişkin sağlam temelli olsun ondan sonra diğer konular halledilir

Canım, be mesjadan anladığım bir söz vermişsin ev sözünün altında kalmışsın..Aileni bir tarafa bırak..Sen gerçekten istiyor musun bu insanla evlenmeyi?

evet 7 ay belki bu şeyleri düşünmek için erken olabilir ama o kadar çok görüşüyoruz ki her gün en az 3-4 saat beraber vakit geçiriyoruz aşık olmuşum galiba

aşk bütün engelleri yıkar bence güveniyorsan seviyorsanız savasın babanda durumu kabullenecektir er geç ama önce okulunu bitir zaman sana yol gösterecektir..okulun bitince belki babanda okumuş bir kızım var kendi için doğru kararı verecektir diye düşünüp secimi sana bırakır belki.

evet ya bende de bu var eğer ailem istemezse karşı çıkmam bu zamana kadar hiç bir şey için karşı çıkmadım onların hakkını da yemiyorum hep beni düşündüler ama bu konuda babamın fikri belli :/
neyse cevabınız için tşkkr ederim tekrar

inşallah öyle olur da buraya ben de gelinlik fotoğrafımı falan koyarım :)

daha 19 yaşındasın ve üniversite ögrencisisin bu kadar ciddi düşünme 7 aylık bi ilişki için. (kendi aranızda dahi olsa kısa bi süre yüzük takmak) ciddi düşünme derken şunu kastediyorum ailene kafa tutmak babanın önyargılarını düşünmek falan... ailene kafa tutmayı falan asla düşünme derim yolun çok uzun kader de kısmette varsa olur zaten ama bu kadar kısa süre evlilik düşünmeye yeterli değil yada onun kürt olmasından kaynaklı sizin sonunuzun olmaması gibi düşüncelere kapılman doğru değil biraz birbirinizi tanıyın yaşının tadını çıkar acele etme

Evlilik cok farklı bir olgu, buna ancak siz karar verebilirsiniz. Herşey bir anda değişebilir kötüleşebilirde iyileşebilir de.. mutluluklar dilerim..

evet 7 ay belki bu şeyleri düşünmek için erken olabilir ama o kadar çok görüşüyoruz ki her gün en az 3-4 saat beraber vakit geçiriyoruz aşık olmuşum galiba

Bu sorumun cevabı değil ki.. Sen önünüze ne kadar engel çıkarsa çıksın savaşacak kadar çok evlenmeyi istiyor musun bu insanla?
" eğer ailem istemezse karşı çıkmam" diyorsun..
"bende 3-5 yıl bir ilişki yürütüp kimseyi yüz üstü bırakmak istemediğim için korkuyorum kimsenin ahını almak istemiyorum "diyorsun..

Sen gerçekten seviyor musun bu insanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…