Nolur yardım edin ..

Loser111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
22
11
36
Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..

Beni hiç kullanmadı..inan bana kullanmadı,sadece bu acıdan nasıl kurtulabilirim bu duruma nasıl alınabilirim yardım edin

Bu kadar büyük bir aşk ise, çocuklara da, aldatılan kadına da ve sizin kocanıza da yazık.
Ayrılın onlardan, hayatlarınızı birleştirin bari...
9 sene denediğinizi(!) söylüyorsunuz, olmuyorsa olmuyordur.
Git gide daha fazla (ileride olacak çocuğunuz) insanı bu girdap içerisine alıp incitmek yerine, hakikaten evlenin de herkes aldatılmaktan ve acı çekmekten kurtulsun.

siz sevmek diyorsunuz da bunun adı sevmek değil sevgi böyle olmaz sadece yasak olan bir şey sizin ilginizi çekmiş.

o adamın zaten sevgisi hiç yok hemde hiç yok

ve sevgi olsa gidipte biriyle evlenmezsiniz sonrada rabbim af etsin o rabbim dediğin akıl vermiş önce aklını kullan sonra rabbine sıgın

canım aranızda hiç bir engel yokmuş ki sen evlenene kadar. sevdiğin kişi eşinden boşanırdı, evlenirdiniz, çocukları da alırdınız. neden evlenip de şua nki eşinin de hayatını mahvettiin,kimse haketmez bunu, ona da yazık. bir an önce at o adamı kafandan, ya da boşanın ikiniz de, geç değil bu kadar seviyorsan. ama böyle de devam etmeyin, buna aşk deyip bu suçu örtemezsiniz

1. Anlattığını tam olarak hissediyor olsaydınız o boşanır, sen evlenmezdin.
2. Adam karısını aldatmış, kim ne kadar üzülmüş canı yanmış ki karısının,dalga geçmiş sakatlığıyla.Yoksa normal kafaya dalga geçmezdi kadın.Bunu da dramatize etme,kadın kötü,sen iyi.
3. Ben hiç görmedim ki,biri kaşınsın ve başına bişey gelmesin.Yani bu işin Türkçe meali:
Evlisin ve mutlu değilsen boşan.yoksa ,kaşınma . Rezilliğin adına aşk demeyin.

Onaylamanızı beklemiyorum,sadece bi Çıkış kapısı arıyorum.. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin

allah kimseyi bu duruma düşürmez kul şaşar beşer aklını kullanmaz düşer,

çıkış yolu tek yol var aklından o adamı silicen hayatına devam edicen aklından çıkmıyorsa o adam eşine de ihaneti daha fazla sürdürmüyeceksin.

Bazi zamanlar vardir durup düşünürsün ben ne yapıyorum böyle?

Ben böyle sevgininde aşkında ...

eşini sizle aldatmış bir adam ve size yalanlar söylemiş bir adamın nesini düşünüp nesine bağlandınız ve bu oyunun içine girip kendinizi bu duruma düşürdünüz gerçekten çok ilginç

O kadar cok hata var ki.... hangi birini sayayim. Nerden baksan hata....
Birini unutmak icin esim dedigin adami kullanmissin. Unutamamissin. Esine mi uzuleyim.. Aklin hala eskisinde. Ne kadar fiziksel beraberlik olmasa da simdi, esini aldatiyorsun, yalan soyluyorsun.....
Diger taraftan o unutamadigin adamin esine ve cocuklarina uzuldum. Her ne kadar yuva yikmadim desen de eminim esinin icine suphe tohumlari dokulmustur.
Her yonden problem. Ne diyeyim ki... Ne dememizi bekliyorsun ki...

canım aranızda hiç bir engel yokmuş ki sen evlenene kadar. sevdiğin kişi eşinden boşanırdı, evlenirdiniz, çocukları da alırdınız. neden evlenip de şua nki eşinin de hayatını mahvettiin,kimse haketmez bunu, ona da yazık. bir an önce at o adamı kafandan, ya da boşanın ikiniz de, geç değil bu kadar seviyorsan. ama böyle de devam etmeyin, buna aşk deyip bu suçu örtemezsiniz
Suçu örtmek değil istediğim, o kadını hiç kötülemedim hiç hakkım yok buna.benden önce yaşanan bir olay bu.aslında şuanda sizden istediğim düştüğüm yerde beni tekerlemeni değil.şuan tek çabam ondan uzaklaşmak için.bana şuan ondan ayrılmakta en doğrusunu yaptığımı Söyleseniz bile bu yetecek bana ..

Aşık olduğunuz adam size yalan söylemiş en başında, hem eşini hem sizi idare etmiş, iki kadının da hayatında ciddi sorunlara sebep olmuş belli ki... Siz evlenmişsiniz bir başkası ile; eşinize haksızlık ettiğinizin farkında mısınız? Aldatlmak sadece sex yapmak, yüzyüze görüşmek değildir, bir başkasını düşünmek de aldatmaktır. Davranışınız hiç etik değil. Eşiniz size aynını yapsa ne hissedersiniz? Cidden bu konu kapansın istiyorsanız aranızda haber getirip götüren kişiyle de görüşmemelisiniz.

arkadaşım bunların onaylanacak hiçbir yanı yok :KK43:senin evlendiğin zavallı adama ve aldatılan kadına acıdım.
bence sen bu adamdan emin değilsin öyle olsaydı 9 yıl böyle bir şeyi sürdürüp üstüne bi de evlenmezdin
şimdi eğer adamdan eminsen ikinizde boşanın diğer insanların günahına girmeyin:KK20:

Suçu örtmek değil istediğim, o kadını hiç kötülemedim hiç hakkım yok buna.benden önce yaşanan bir olay bu.aslında şuanda sizden istediğim düştüğüm yerde beni tekerlemeni değil.şuan tek çabam ondan uzaklaşmak için.bana şuan ondan ayrılmakta en doğrusunu yaptığımı Söyleseniz bile bu yetecek bana ..
tabiki en doğrusunu yapmışsın.bak 9 yıl geçmiş. kimse seven bir adamı sevdiği kadından 9 yıl uzakta tutamaz.büyük imkansızlıklar yokmuş ki aranızda.demekki ayrılmaya yetecek kadar sevmedi seni,üzücü evet ama gerçek bu,önce bunu kabullen. şu an evlisin ve eşin demekki seni seviyor ki seninle evlenmiş, bir gelecek kurmak istemiş. sen de ona değer ver ve evliliğini kurtarmaya çalış.ve ne olursa olsun, arkadaş vasıtasıyla da olsa o kişiyle asla va asla iletişim kurma. en başa dönersin

Duyguların arkasına saklanmış Rezillik !!!
siz ve ömrünüz dışında geriye kalan herkese yapılan bir hakarettir içinde bulunduğunuz mevcut durum..!!!

X