Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..