- 16 Haziran 2015
- 52
- 13
- 3
Yuvana sahip cik, gecmis geride kalsin. O serefsizden de kimse sana haber getirmesin. Ortak arkadas falan birakma artik.Gözüm nasıl köreldiyse bütün bunları görememişim ben.. Kendimi suçlamaktan kimseye başımı kaldıramamışım .. Ne kadar da Haklısın ..
Çok Haklısın teşekkür ederim ..Yuvana sahip cik, gecmis geride kalsin. O serefsizden de kimse sana haber getirmesin. Ortak arkadas falan birakma artik.
Esine sana inanmis, beraber bir yola baslamissiniz. Hala boyle bes para etmez birini dusunurek esine haksizlik etme.
Büyük aşk 3 cümle ile bitti hemen ikna oldun öyle mi?Gözüm nasıl köreldiyse bütün bunları görememişim ben.. Kendimi suçlamaktan kimseye başımı kaldıramamışım .. Ne kadar da Haklısın ..
Allah Aşkın'a dalga geçmesen,insanın başına çok şey geliyor hayatta,ben hatalarımı kabul ediyorum ,Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin
Henüz çok gençsiniz, hayatınızı kendinize böyle zehir etmeyin.İşte şu, çok Sağolun şöyle bi dost desteği istedim.düştüğüm yerde daha da vurmayın .
İnşallah istedin gibi olur hayatın ne diyim ama size inanmıyorum eşimle birlikte olnadım demenize ayrıca karısını çocuklarını aldatan insandan hayır bekleme görmüyomusun yaa adam ewli oldunu saklayıp birlikte olmuş sizinleBu Zamana kadar 9 yıl yaşadıklarım da dahil olmak üzere kimseyle birlikte olmadım. Eşimle de çok yeni Evliyim birlikte olmadık. Ama herşeyi kafamdan atıp eşimle herkes gibi bi hayat kurmak istiyorum
O zaman 'Ondan ayrılmakla en doğrusunu yaptın'Suçu örtmek değil istediğim, o kadını hiç kötülemedim hiç hakkım yok buna.benden önce yaşanan bir olay bu.aslında şuanda sizden istediğim düştüğüm yerde beni tekerlemeni değil.şuan tek çabam ondan uzaklaşmak için.bana şuan ondan ayrılmakta en doğrusunu yaptığımı Söyleseniz bile bu yetecek bana ..
ne cennet kokulu ama. 1 yıl 18 yaşındaki kızı bekarım diye kandırmış. cehennem kokulu olabilir olsa olsa..cennet kokulu ömrünü ne diye bırakıp bir başkasıyla evlendin o vakit ziyan olan çocukların sayısı 4e 5 e
aldatılan insanların sayısı 2 ye çıksın diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?