Bugün gittiğim 3. Hastane ama sonuç sıfır. 4 haftalık hamileyim böbrek taşı düşürüyorum. 2 özel hastane bir fakülteye gitmeme ramen bol su iç demekten başka bişey yapmadılar. İdrara çıkınca dayanılmaz bi ağrı oluyo şu anda yapabileceğim bişey yokmu
Ilık suyla duş alabilirsiniz, rahatlatacaktır.
Ama hamileliğiniz sebebiyle küvet vs kullanmanız sakıncalı olur.
Yeşil çay ve papatya hariç diğer bitki çaylarını tüketebilirsiniz, böbreklerinize iyi gelebilir.
Ağrınız çok varsa ağrı kecisi kullanabilirsiniz, gebeliğinizi riske atmayacak birkaç ilaç var zaten parol ve minoset..
Acil şifalar diliyorum.
Taşı atmak için bol sıvı almalısınız haklılar. Hamile olduğunuz için seçenekleriniz de sıfırlanıyor. Abim hep kaplıcaya gider taş düşürürken ama hamilelikte iyi olmayabilir. Yani maalesef çok dayanılmaz bir acı biliyorum ama atana kadar çekeceksiniz
Baska tavsiye verememelerinin sebebi hamileliginiz. Simdilik cok yapabileceginiz birsey yok gibi bol su tuketip kendinizi sicak tutmak haricinde. Cok gecmis olsun.
Hamile olmayan insanlara da bol sıvı tüketim diyorlar. Komşumuz da Dr aynı şeyi söyledi. İlaçla tedavisi olsa bile hamilesiniz. Bitkisel yöntemi var mı bilmiyorum o da Dr. Sormadan yapılmaz. Çok geçmiş olsun.
Ben maydanoz suyunun iyi geldiğini duydum. İdrara çıkardığı için onunla birlikte akıyormuş. Bir de pırasa yiyordu komşumuz. Yalnız pırasa haşlanmış olacak zeytinyağı ile içinde başka bir şey olmayacak. Tuzsuz yemekler yiyordu.
Gilaboru diye bi bitkinin suyu taş düşürtüyo bizim burda herkes o şekilde kolayca düşürür. Bulabilirseniz bide hamilelikte kullanımı riskli midir onu da araştırarak tabi. Geçmiş olsun.
Şu anda sizin için araştırdım hamilelikte zararlıdır falan demiyo içecek olarak içilen bişey sonuçta. n11.com da ve gittigidiyorda var satın almak isterseniz
Gilaboru diye bi bitkinin suyu taş düşürtüyo bizim burda herkes o şekilde kolayca düşürür. Bulabilirseniz bide hamilelikte kullanımı riskli midir onu da araştırarak tabi. Geçmiş olsun.