8 haftalık canımcanım kaç haftalık kürtajdı yapışıklık ileri haftalarda oluyo diye biliyorum
Tüplerim açık sadece ufak bi yapışma var sağ tarafta dedi doktor zaten bugün kendisini aradım hamile olabileceğimi teste öle çıktığını söyledim hsg çektirdim ondan sonra açılmış olabilir dedi kendisiBen de rahim ameliyatı oldum canım. Rahim anomalilerinin en önemli problemi yumurta döllenip yerleşse bile kendine yeterli büyüme alanı bulamaması. Tabi burada yapışıklığın yeri ve düzeyi çok önemli. Bende ciddi daralma vardı nitekim 1 sene hamile kalamadım. Tabi burada yapışıklığı olup sağlıklı hamilelikler geçirenler de var...
Özellikle riskli gebeliklerde uzman bir doktora danışılmasında fayda var. Doktor çok önemli. Misal benim doktor ve ekibi dahil geçirdiğim ameliyattan sonra kimse korunmamı söylemedi ben de ameliyatın ardından iki kez hamile kaldım ikisinde hüsran şu an dış gebelik şüphesi var. Demem o ki hassas bir durumun var. Kendine dikkat et. Sağlam bir doktora görün.
Bir de sadece rahimle ilgili operasyon geçireceksen histeroskopiyle çabucak hallediliyor anesteziyle yarım saatlik işlem. Eğer tüplere de bakılacaksa laparoskopik kapalı ameliyat o da kolay 2 gün hastanede yatıyorsun ilk gün ağrılı oluyor.
Amaaaa umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz yapışıklık ciddi değildir sağlıklı bir gebeliğin ve bebişin olur, inşallah...
Ooo süper o zaman demek ki gebeliğe engel teşkil etmeyecek.Tüplerim açık sadece ufak bi yapışma var sağ tarafta dedi doktor zaten bugün kendisini aradım hamile olabileceğimi teste öle çıktığını söyledim hsg çektirdim ondan sonra açılmış olabilir dedi kendisi
Hadi inşallah etmez canım yarın gidip baktıracaz doktora uzun zamandır bekliyordum eşimin Doğum günü bugün ona büyük hediye olduOoo süper o zaman demek ki gebeliğe engel teşkil etmeyecek.
Ayyy hadi bakalım yaa bari hayatımıza iyi haberler girsin şu ara canım, haber ver mutlakaHadi inşallah etmez canım yarın gidip baktıracaz doktora uzun zamandır bekliyordum eşimin Doğum günü bugün ona büyük hediye oldu
Veririm tabi ki Allah razı olsun canım çok sağolAyyy hadi bakalım yaa bari hayatımıza iyi haberler girsin şu ara canım, haber ver mutlaka
Hepsi değişik marka inanamadım çünkü yanılma olmasın diye hepsini yaptımTestlerinde hamilelik bariz belli canım. Belli ki farklı markalar. Kanda kesinleştir canım
Teşekkür ederim canımBu moral bozucu yorumlar neden yapılıyor anlamadım. Hayırlı olsun Allah sağlıklı gebelik versin demek varkentestlere göre hamilesin canım bik bik konuşup doktor kesilenleri umursama derim
Çok teşekkür ederim canım inşallah doktor yarın güzel şeyler söylerAyyy çok guzel çıkmışs Allah'ım sağlıkla kucağına aldirsin sağlıkla kalbini ferah tut bol bol oku inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın bekliyoruz güzel haberlerini
İnşallah canım inşallah bnde hamileyim 5haftaligim perşembe günü Dr gideceğim muanem var ilkinde kürtaj oldum 3aylikken Ken kalbi durması sonucu kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorumÇok teşekkür ederim canım inşallah doktor yarın güzel şeyler söyler
Canım Allah ol der olur, neçe doktorların sizin çocuğunuz olmaz dedikleri insanların çocukları oluyo :)Ama kesin hamile kalamazsın dedi doktor yanılma payı varmıdır yeniden test aldım yapmaya gidecem eve şimdi
Amin canım inşallahİnşallah canım inşallah bnde hamileyim 5haftaligim perşembe günü Dr gideceğim muanem var ilkinde kürtaj oldum 3aylikken Ken kalbi durması sonucu kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorumAllah'ım yavrularını bize bagislasin
Gerçekten öleymiş çok umutsuz yaptım testi Allah'ım şükür bana da tattırdı bu güzel duyguyuCanım Allah ol der olur, neçe doktorların sizin çocuğunuz olmaz dedikleri insanların çocukları oluyo :)
Allah'ım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah ❤Gerçekten öleymiş çok umutsuz yaptım testi Allah'ım şükür bana da tattırdı bu güzel duyguyu
Amin canım Allah razı olsunAllah'ım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?