Nolur yardım edin

Canım benim hayirli olsunn coookk sevindimmm.Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin insallahn.

Yalnız birsey diycem nolur yalnış anlama moralini bozmak istemem asla..demekki yapisikligin kucukmus hamile kalabildin.elbette rabbimin büyük bi mucizesi.ol derse imkansiz hersey olur. Ama nolursun dikkat et emi.bazı yapisikliklar düsüğe yol acabiliyor.çocuğun rahminin hangi.tarafina yerlestigide önemli. O yüzden kendine iyi bir doktor bul ve cok yorulma mümkün olduğunca istirahat et şu zamanlarda.Allah korusun nolur nolmaz.rabbim korusun evladını aminn

Tiroidlerine bi baktır cnm gebelikte tsh 2 altı isteniyor genelde lahana diyince aklıma geldi .. bende ıspanak kavurması cnm istemişti boyle yeşil soğan filan yemiştim bilmeden 2. Ayımda tiksindim kokulardan sarımsak soğan yiyemedim çay içemedim domates midemi bulandırıyodu cubuk krakerler filan ancak bide bol bol vişne suyu içiyodum şimdi düzeldim çok şükür herşeyden yiyorum

Eşim sağolsun evde zorlamaz beni hep yardım eder şimdi 2 katı özenli olur rabbim verdi inşallah almaz çok ağladım çok korktum umarım sağlıkla alırım kucağıma

Doktorlar cok biliyorlar banada hamile kalman zor demislerdi sirf o yuzden evlenmeden esimle paylastim ve esim korunmayi yersiz buldu zaten olmaz diye ilk ay hamile kaldim 6 aylik evli ve 6 aylik hamileyim. Bebegimi de bu yuzden 6 haftalikken ogrendim ihtimal bile vermiyodum.

Ay baktıracam canım yarın sadece kanda gebelik verecem diğer tahliller için izmire gidecem Ayvalık'da doğru düzgün hastane Yok Allah düşürmesin o derece kana baktıralım sonra İzmir yolu göründü bana

Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eylesin... cnm bol bol dinlen yat hic kalkma.. bu ilk 12 hafta cok önemli. Benimde ilk bebegim 7. +4 de düsük oldu.. bunda cok dikkat ediyorum simdi. Guatranada baktir. Cocugun gelisimi icin cok önemli. Benimki düsük calistigindan ilk bebek gelismemis...

İnsanın nasıl hevesini umudunu kırıyorlar maalesef bu bi gerçek ama rabbim ol dedi mi olur bunun canlı şahitleriyiz

Eşim sağolsun evde zorlamaz beni hep yardım eder şimdi 2 katı özenli olur rabbim verdi inşallah almaz çok ağladım çok korktum umarım sağlıkla alırım kucağıma
Amiinnn insallah canım dua edicem bugün senin icin Allah sağlıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin melegini.yurekten dua edicem.

Ay baktırırım canım ilaç vermezler mi öle bişey olunca korktum şimdi

Evet kızlar kan sonucum da bu
Hayirli olsun Rabbimden başka kimse bilemez işte. Veren O,alanda O. Cocugun olma ihtimali dusuk diyebilirlerde nasıl kesin ifadeyle olmaz cocugun derler vallahi anlamiyorum bu doktorlari. Rabbim bilir en dogrusunu. Ol der Olur işte kaniti. Rabbim saglikla tamamina erdirsin insaallah. Şükür namazi kılın iki rekat insaallah ^-^

Kılmam mı hiç canım adet günüm bugün üstelik gecikme felan hiç bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…