Benim doktorum da bana fsh yüksek diye kesin hamile kalamazsın demişti ama oldu hersey Allahtan bence pozitif kan verin hayırlısı olsunAma kesin hamile kalamazsın dedi doktor yanılma payı varmıdır yeniden test aldım yapmaya gidecem eve şimdi
Kuzum benimmm tüylerim diken diken oldu doktor olmaz demis ama RABBIM bilir herseyii nasipte varsa hersey olur 4dude pozitif cikmis hamilelik var gibi ama kuzum kanda hersey kesinleşir INŞALLAH hamissindir bebegin seninledir saglikli hamileligin olur ALLAH yar ve yardimcin olsun canim ❤ beni etiketle olur mu yarin guzel mujdeni verirsin INŞALLAH ❤Yarın gidip kan verecem ama 4 testte yanılma olmaz demi inanamıyorum
Kim ne derse desin yüce rabbim herşeyi biliyor kudreti çok büyük yaradanınBenim doktorum da bana fsh yüksek diye kesin hamile kalamazsın demişti ama oldu hersey Allahtan bence pozitif kan verin hayırlısı olsun
Tabi ki haberin olacak canımKuzum benimmm tüylerim diken diken oldu doktor olmaz demis ama RABBIM bilir herseyii nasipte varsa hersey olur 4dude pozitif cikmis hamilelik var gibi ama kuzum kanda hersey kesinleşir INŞALLAH hamissindir bebegin seninledir saglikli hamileligin olur ALLAH yar ve yardimcin olsun canim ❤ beni etiketle olur mu yarin guzel mujdeni verirsin INŞALLAH ❤
Merak ve heyecanla mujdeni bekliyorum canim❤Tabi ki haberin olacak canıminşallah yarın kaç haftalık öğrenelim de hepinize bu haberi vermek için uzun zaman bekledim sabırsızlıkla verecem
Var canm ayni testten yapmisiz. Benm daha silikti bgn aksam hamile oldgmu ogrendim bende imkansz diyodum hayrli olsun kan verBunları da şimdi yaptım var demi nolur bişey deyin
Amin canım inşallah Allah razı olsun aylardır bu çizgileri görmek için bekledim durdum rabbim ummadığım anda nasip ettiHayırlı olsun sağlıklı bi hamileliğin olur inşallah mucizenle beraber canım ..
İnan bana hiç bi belirti yaşamadım şans eseri öğrendim bende ama test alıp yap aklında kalmasınKızlar merhaba bişey sormak istiyorum benim adetim 7 gün sürüyo bugün 10. günüm ve adetim 3. günde kesildi beklerim belki gelir diye ama gelmedi ve adet belirtileride çektim karnım falan ağrıdı aynı şekilde acaba üstüne görmemi
Mucizeler boyle beklemediiğin anda olur benimde evliliğim bitmişti hatta eşim oyle bir laf etmişti ki bana ilaç al cocugumun annesi olamazsın demişti ve ben ağlaya sızlaya biten evliliğime geçen zamanıma o ilacı aldım içtim ve o ay hamile kaldım mucize benimki de ve şuan o kadar mutluyuz ki eşim her bana bakmasına pişmanlığını yaşıyor birkez daha sarılıyor Allahın adaletine mucizelerine inanırım en dar zamanında ol diyiverir kurban oldugum RabbimAmin canım inşallah Allah razı olsun aylardır bu çizgileri görmek için bekledim durdum rabbim ummadığım anda nasip etti
Ben kara kara ameliyat olacak doktoru aramaya başlamıştım kime olsam bu ameliyatı olunca hamile kalırmıyım Benim de olur mu diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim ama oldu çok şükür rabbim ameliyat olacağım ay ihtiyaç hissettirmeden verdi mucizesini banaMucizeler boyle beklemediiğin anda olur benimde evliliğim bitmişti hatta eşim oyle bir laf etmişti ki bana ilaç al cocugumun annesi olamazsın demişti ve ben ağlaya sızlaya biten evliliğime geçen zamanıma o ilacı aldım içtim ve o ay hamile kaldım mucize benimki de ve şuan o kadar mutluyuz ki eşim her bana bakmasına pişmanlığını yaşıyor birkez daha sarılıyor Allahın adaletine mucizelerine inanırım en dar zamanında ol diyiverir kurban oldugum Rabbim
İnşallah 2. Bebeğin için de ameliyat durumun da kalkmış olur doğum yapacaksın sonucta ve herşeyin tertemiz olup duZelecek çok mutlu oldum inanki Allahım sen ne buyuksun herşeyine şükürler olsun .. eşine soyledin mi sabah kan ver cnm bhcg kaçlarda acabaBen kara kara ameliyat olacak doktoru aramaya başlamıştım kime olsam bu ameliyatı olunca hamile kalırmıyım Benim de olur mu diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim ama oldu çok şükür rabbim ameliyat olacağım ay ihtiyaç hissettirmeden verdi mucizesini bana
Testler baya belirgin çıktı bende bilmiyorum ki bi de ikiz oluyormuşİnşallah 2. Bebeğin için de ameliyat durumun da kalkmış olur doğum yapacaksın sonucta ve herşeyin tertemiz olup duZelecek çok mutlu oldum inanki Allahım sen ne buyuksun herşeyine şükürler olsun .. eşine soyledin mi sabah kan ver cnm bhcg kaçlarda acaba
Aaaa kız valla tüylerim diken diken oldu doğum gunune Allahım kurban oldugum yaa .. Rabbim kucagına almayı nasip etsin cnmm ailende ikizlik var mıTestler baya belirgin çıktı bende bilmiyorum ki bi de ikiz oluyormuşeşime söyledim tuvaletten testler elimde ağlayarak çıktım çünkü beklemiyordum ki şok oldum eşimin de Doğum günüydü bugün bundan büyük hediye olamazdı
Benim ailede var ama eşimin ailesinde var mı bilmiyorum eşimin içi o kadar temizdir ki evlendiğimiz ilk gün Allahım dileğim ikiz bebek doğursun bi anda hepsinden kurtulsun dediğini kendi annem duymuşAaaa kız valla tüylerim diken diken oldu doğum gunune Allahım kurban oldugum yaa .. Rabbim kucagına almayı nasip etsin cnmm ailende ikizlik var mı
İnşallah cnm gönlünüze göre verir Allahım .. zaten ikizlik anneden geliyormuş ağırlık olarak kandan hcg değerine baktır cnm haberlerini bekliyoruz etiketle beni deBenim ailede var ama eşimin ailesinde var mı bilmiyorum eşimin içi o kadar temizdir ki evlendiğimiz ilk gün Allahım dileğim ikiz bebek doğursun bi anda hepsinden kurtulsun dediğini kendi annem duymuşrabbim nasip ederse neden olmasın çok isterim
Tamam tatlım benim heyecandan uyuyamıyorum bile zatenİnşallah cnm gönlünüze göre verir Allahım .. zaten ikizlik anneden geliyormuş ağırlık olarak kandan hcg değerine baktır cnm haberlerini bekliyoruz etiketle beni dehamişimm bnm yaaa
Kıyamamm yaa bnm bebişi de öğrendiğimde boyle tuhaf olmuştum ağladım uyumuş kalmışım sabah uyandıgımda yaptıgım idrar testini gördüm içimde bir can ve o günden sonra iki candım ben minicik bir kalp benimle atan benim kanım canım hayat bulmuş nefes olmuş 9 aylık beraber bir yolculuk.. Allahım güç kuvvet sağlık versin huzur versin mutluluk versin ve kem gözlerden uzak eylesin.. bak şimdi 18 haftamız ne cabuk geçiyor kesesiydi kalp atmıydı sonra cinsiyet ( tabi bize 3 ayrı dr farklı cinsiyet demiş olsa da ) amann kız şimdi senin mide bulantılarında başlar amannınn aşermelerinde kocama karpuz aldırdım güllaç aldırdım şeker pancarı buldurdum ne güzel oluyor ne keyifli oluyor ohhhTamam tatlım benim heyecandan uyuyamıyorum bile zatensabahı sabırla bekliyorum
Benim canım geçen gece lahana kavurması çekti biliyor musun hamile olduğumu bile bilmeden hemde orduluyum ben bizde lahana çok olur anneme söyledim canım çekti diye güldü bana hamile misin acaba diyeKıyamamm yaa bnm bebişi de öğrendiğimde boyle tuhaf olmuştum ağladım uyumuş kalmışım sabah uyandıgımda yaptıgım idrar testini gördüm içimde bir can ve o günden sonra iki candım ben minicik bir kalp benimle atan benim kanım canım hayat bulmuş nefes olmuş 9 aylık beraber bir yolculuk.. Allahım güç kuvvet sağlık versin huzur versin mutluluk versin ve kem gözlerden uzak eylesin.. bak şimdi 18 haftamız ne cabuk geçiyor kesesiydi kalp atmıydı sonra cinsiyet ( tabi bize 3 ayrı dr farklı cinsiyet demiş olsa da ) amann kız şimdi senin mide bulantılarında başlar amannınn aşermelerinde kocama karpuz aldırdım güllaç aldırdım şeker pancarı buldurdum ne güzel oluyor ne keyifli oluyor ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?