Masaallah degerlerinde cok guzel insaallah boyle ilerler canim cok sevindim :))[/QUOTE
İnşallah canım Allah razı olsun
Harika çok sevindim canım sağlıkla al kucağına minik mucizeni :)
bencede gebelik var cizgi net gözüküyor hayirli ugurlu olsun canim.
Kan testi yaptırdım bugün orda da çıktı çok şükürbencede gebelik var cizgi net gözüküyor hayirli ugurlu olsun canim.
Allah razı olsun güzelim çok sağol ne korktum anlatamam sonuçları alana kadar inanamadım umarım yükseliş yapar 2 gün sonra
Vardir herseyde bir hayir rabbim simdiki yavrunuza saglik sihhat uzun omur versin insIlk bebegim düsmeseydi ayni tarihlerde dogum yapacaktik :) allah sizin sag saglim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin amin
Cinsiyet ogrendiniz mi bebisiniz 13 haftalik sanirimIlk bebegim düsmeseydi ayni tarihlerde dogum yapacaktik :) allah sizin sag saglim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin amin
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimKan testi yaptırdım bugün orda da çıktı çok şükür
Amin canım inşallahallah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Benim günüm bugün geçmediği için sanırım istemedi doktor ama ben yaptıracam yine de aklımda kalmasın diyeYapar canım inşallah. İnsan ilk inanamıyor ben hala bazen inanamıyorum. Tekme yiyince hah diyorum orda kendisiartış bakmadılar bana tanam dedi var bebek. Randevu aldım gittim kese göründü :) gerçi 5 gün geçmişti benim ondan bakmamış olabilir artışa
Benim günüm bugün geçmediği için sanırım istemedi doktor ama ben yaptıracam yine de aklımda kalmasın diye
Amin canım Allah razı olsunGözünüz aydın:) Allahım sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin ins.
Gözün aydin canimmm ALLAH anali babali büyütsün INŞALLAH ❤Amin canım Allah razı olsun
Amin canım Allah razı olsunGözün aydin canimmm ALLAH anali babali büyütsün INŞALLAH ❤
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın yavrumYaaa cok sevindim cnm Allah im kucaginida almayi nasip etsin banada isteyen herkese dua et hamissin insallah kabul olur
Bende ki ciddi bişey değildi ama olmam gerekiyordu o histeroskpiyi rabbim kupkuru dallardan rengarenk çiçekler açtırıyor bana da verdi mucizemi çok şükürYaaa cok sevindim cnm Allah im kucaginida almayi nasip etsin banada isteyen herkese dua et hamissin insallah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?