Nolur yardım edin

Harika çok sevindim canım sağlıkla al kucağına minik mucizeni :)

Allah razı olsun güzelim çok sağol ne korktum anlatamam sonuçları alana kadar inanamadım umarım yükseliş yapar 2 gün sonra

Yapar canım inşallah. İnsan ilk inanamıyor ben hala bazen inanamıyorum. Tekme yiyince hah diyorum orda kendisi artış bakmadılar bana tanam dedi var bebek. Randevu aldım gittim kese göründü :) gerçi 5 gün geçmişti benim ondan bakmamış olabilir artışa

Benim günüm bugün geçmediği için sanırım istemedi doktor ama ben yaptıracam yine de aklımda kalmasın diye

Canım bak bugün ne duydum. Bir arkadaşımın da rahiminde yapışıklık varmış gebelikte bebek büyüdükçe yapışıklık da açılıyormuş, onda ciddi yapışıklık varmış hem de...

Yaaa cok sevindim cnm Allah im kucaginida almayi nasip etsin banada isteyen herkese dua et hamissin insallah kabul olur

Yaaa cok sevindim cnm Allah im kucaginida almayi nasip etsin banada isteyen herkese dua et hamissin insallah kabul olur
Bende ki ciddi bişey değildi ama olmam gerekiyordu o histeroskpiyi rabbim kupkuru dallardan rengarenk çiçekler açtırıyor bana da verdi mucizemi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…