Olsaydi kese gorunurdu diye tahmin ediyorum ama gec döllenme ihtimali de var
Bizim buradan bisey dememiZ hicbisey ifade etmez git bi beta hcg testi yaptir belkide hamilesindir bilemeyiz
Oyle bi durum varsa da ne yapacagina karar verirsin
Ama lutfen yapmayın biyle seyler nokur ya sevismeyi biliyorsaniz korunmayi da becerin artik .
Insan hayati kutsaldir
kızlar merhaba, konuyu doğru yerde mi açtım hiç bilmiyorum =(
kızlar benim 18 şubatta adet görmem gerekiyordu ancak şu ana kadar hala olmadım, bugün 4.gün ve Tarlusal içiyorum, 2 gündür de civanperçemi çayı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere ... Şu an biraz sancım var gibi ben gebe kalmaktan çok korkuyorum. Gebelik testi yaptım predictor marka negatif çıktı , 2 kere ultrasona girdim gebelik olsa doktorlar görürdü değil mi ????? Doktorlara gebelikten şüpheleniyorum diyemedim yaşım 23 nişanlıyım =( Doktor ultrason muayenesi sırasında polikistik over var dedi; ama ben ilk defa bu kadar uzun adet gecikmesi yaşadım 11 gün oldu... Sizce beta hcg testi yaptırmalı mıyım ????? Bu arada 18 şubata kadr tüm adet belirtilerim vardı hatta böyle kahverengimsi akıntıda geldi adetten önce arada geliyor , 2 gün fln geldi ama olamadım((((
kızlar merhaba, konuyu doğru yerde mi açtım hiç bilmiyorum =(
kızlar benim 18 şubatta adet görmem gerekiyordu ancak şu ana kadar hala olmadım, bugün 4.gün ve Tarlusal içiyorum, 2 gündür de civanperçemi çayı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere ... Şu an biraz sancım var gibi ben gebe kalmaktan çok korkuyorum. Gebelik testi yaptım predictor marka negatif çıktı , 2 kere ultrasona girdim gebelik olsa doktorlar görürdü değil mi ????? Doktorlara gebelikten şüpheleniyorum diyemedim yaşım 23 nişanlıyım =( Doktor ultrason muayenesi sırasında polikistik over var dedi; ama ben ilk defa bu kadar uzun adet gecikmesi yaşadım 11 gün oldu... Sizce beta hcg testi yaptırmalı mıyım ????? Bu arada 18 şubata kadr tüm adet belirtilerim vardı hatta böyle kahverengimsi akıntıda geldi adetten önce arada geliyor , 2 gün fln geldi ama olamadım((((
peki beta hcg yi direkt herhangi bir hastaneye gidip yaptırabilirim değil mi doktor muayenesi olmadan =(((( Ya olsa ultrasonda belli olmaz mıydı =(
cıvan percemı ı 20 ıle 28 gun ıcıcenkı 29 gun adet olucan daha etkılı olur aklında olsun
ama sen gene tüket doğal soktorüurucu nede olsa :)
tarlusal gelınce sabah ole aksam ıc korkma
once kahverengı akıntı gelır zaten ıılac bıtımı uc gun sonra adetın olabılır
polıstık over varsa muhakkak adetlerın duzensız olucak adet duzensızlıgı ıcın cıvan percemı macunu al oldumu
hamıle oldugunu sanmıyorum ben,ultrasanda malesef cıkmıyor kan lazım yada ıdrar ama nen genede sanmıyorm benım polıstık var 35 de bır oluyorum
dogum kontrol hapı kullan bundan sonra
11 gün gecikmen olduysa, ve bu idrar testini de, ultrasonu da şu aralar yaptırdıysan hamile değilsindir.. Olsan çıkardı. Kesen bile görünürdü yani. Tabi bir de geç döllenme diye bir durum var :44: Bu söylediklerim normal yumurtlama zamanında olduysa..
Geç döllenme olduysa hamile de olabilirsin ama bunu en iyi kan tahliliyle anlarsın.. Belki bhcg değerin kesenin görüneceği kadar yükselmemiştir fakat gebeliğin başlamıştır.. Birçok ihtimal var. Yarın bi kan tahlili yaptır hemen..
Ha bu arada, hamile kalmak da o kadar da kolay birşey değil aslında :/ Yani bir kerelik ihmaliniz olduysa hamile kalma olasılığınız oldukça azdır, bir de pko varmış heralde.. O kadar çabuk hamile kalınabilse, bebek özlemiyle yanan bütün arkadaşlarım hamile olurdu :/
Gebelik testini özel tahlil laboratuvarlarında sgk na falan işletmeden istediğin gibi yaptırabilirsin. Doktordan mı çekindin, kayıtlara düşmesinden mi korktun bilmiyorum. Ama bu dediğim ikisi için de çözüm heralde :)
Pkoluysan gecikme ondandır. Civanperçemine devam et canım. Özellikle aç karnına iç. Sabah kalkınca ve gece yatmadan falan. Ben böyle durumlarda günde 3 tane aç karına içiyorum.
evet canım onlar filmlerde oluyormuş yaşayınca anlıyor insan
ya da bize diğer çalışmaları göstermiyolar
evet kayıtlara geçmesinden korktum ama şansıma sgk da sorun çıktı işten ayrıldığım ve bildirmediğim için. Civan perçemiyle ilaca devam edeceğim ama aklımdan şu korkuyu atamıyorum ağlamaktan helak oldum, vicdan azabından da =(
ultrasonu da idrar testini de cuma günü yaptırdım=( hatta iki ayrı doktora gidip ultrason ile baktırdım =( sadece polikistik over var dedi ilacı iç yumurtalar çatlıyacak dedi, hatta kıllanma, sivilcelenme gb şeyler hiç mi olmadı bugüne kdr da gelmedin diye kızdı erkek olan doktor . Devlette kan testinin sonucu ertesi gün çıkıyor diyorlar, özeller de öyle mi ?
evet canım onlar filmlerde oluyormuş yaşayınca anlıyor insan
ya da bize diğer çalışmaları göstermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?