N'olur yardım edinnnnn... =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnnzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç yaşındasın. bekar misin. biriyle birlikte mi oldun.

ay canım çok sağ ol, yarın hemen alacağım macunu =( Pazartesi de kesinlikle kan testini de yaptıracağım, tekrar doktora da gözükeceğim . Ay şu sıkıntıdan bir kurtulsam =(

Ay çok rahatlattı sözlerin canım ya =( zaten sancımda başladı =((((

ay canım çok sağ ol, yarın hemen alacağım macunu =( Pazartesi de kesinlikle kan testini de yaptıracağım, tekrar doktora da gözükeceğim . Ay şu sıkıntıdan bir kurtulsam =(

cıvan percemını polıstık over duzensız adetınız ıcın onerdım
kıstlerınız ıcın soğan kürü iyı dıyorlar bılgınız olsun bı arastır
kac tarlusal kaldı suan ?

cıvan percemını polıstık over duzensız adetınız ıcın onerdım
kıstlerınız ıcın soğan kürü iyı dıyorlar bılgınız olsun bı arastır
kac tarlusal kaldı suan ?

4 adet tablet kaldı, pazartesi son ilaçlarımı içeceğim doktor bitir onları dedi =( İlk defa bu kadar gecikme oluyor =(

4 adet tablet kaldı, pazartesi son ilaçlarımı içeceğim doktor bitir onları dedi =( İlk defa bu kadar gecikme oluyor =(

polsıtık var demıs adam , korkma yanı demıs :))) artık duzensız olur yanı haberın olsun genelde mıllet 28 debır gorur ben 35 bır gouyorm bazen 38 de oluyor doktora gdıyorm hep bısıyın yok dıyor her sey normal dıyor

bıde dogum kotnrol hapı ıcıyorum ama kanser kıst yapıyor dıyorlar . ben korunmak ıcın ve duzene gorsın dıyede ıcıyorum

gecen ayda dogum halkası denedım oda cok rahat

wc git ıdrarını yap sonra tuvalet kagıdı ıle sıl lekelenme baslamıstır olmasada pazR gunu muhakkak baslar yanı korkma

bu zamanda cocuk yapmakta zor :)))) yanı ole hemen olmuyor ıste :)))

Ay Allah'ım isteyene tez vakitte verir inşallah ya =( Ben de bundan sonra takvimde işaretleyeceğim her adet gördüğüm günü fln bugüne kdr yapmadım hiç =(

Ay Allah'ım isteyene tez vakitte verir inşallah ya =( Ben de bundan sonra takvimde işaretleyeceğim her adet gördüğüm günü fln bugüne kdr yapmadım hiç =(

bı kadın ıcın adet onemlıdır bır sene kayıt tut duzenlımı dıye

adetın ucuncu gunude gıt bı baksın doktor kan ve ıdrara hormon ıcın
dr sole adetın 3 gunu gelıyımmı de
ama dedım gbı sen hamıle oldugunu hıc hıc sanmıyorm :))) hafta ıcı carsamba persembe adet olursun hafta basında lekelenmede baslar
ustrasonla bakar ustten belkı dökülme baslayacak der rahım duvarına

hamilelik olsa 3 hafta fln olmuş olacak çıakrdı herhalde ultrasonda arkadaşım pkodan görememiş olmasınlar deyince çok korktumda doktr pko ile keseyi ayıramaz mı yahu =( İlk ultrasonla bakan doktor yumurtalarda adet hazırlığı yok ama pkodan kaynaklanıyıor dedi, aynı gün ikinci doktor birkaç güne çatlayacak kanaman gelecek dedi ondan korktum =( Tamam gidip baktırayım, hormon testi istedi ama adet bittikten sonra gel dedi nedense...

e tamam kanaman baslıyacak demıs bıde hap ıcıyosun kesın olursun kokrma

hormon ıcın sen adetın 3. günü git bosver doktoru :)
bu konuda valla uzman oldum:) hormon testıne adetın ucuncu gunu bakılır
bazı doktorlar ılk on gunde dıyor gercı sonuc cıkar dıyor ama ozeldede devlettede adetın 3 gunu hep gel dıyor doktor

bıde ılıskı yasamanız varsa her yıl smaer de aldırın cok onemlı

ay çok sağ oalsın cnm dedklerini kesinlikle yaptıracağım =( şu durumdan bi kurtulsam =)

canım her aktarda bu macun vardır değil mi? Markası önemli mi ve fiyatı ne kadar ?

ay çok sağ oalsın cnm dedklerini kesinlikle yaptıracağım =( şu durumdan bi kurtulsam =)

valla bosuna gerılıyosn ben dıyım :)
test negatıf
doktorda bokulme baslar demıs :)
daha ne dıyım ben :)

canım her aktarda bu macun vardır değil mi? Markası önemli mi ve fiyatı ne kadar ?

bır ayda zaten 12 seker kasıgı yedıgın ıcın bır haftalık bir seneye yakın gıdıyor buz dolabına koyma şekerlenıyor
yaklasık15 tl

18 derse 15 olurmu de :))) pazarlık yap yanı tam hatırlayamadım bya bır sey aldım

valla bosuna gerılıyosn ben dıyım :)
test negatıf
doktorda bokulme baslar demıs :)
daha ne dıyım ben :)

işte insan bir nane yediği zaman böyle oluyor canım =) Şüphe içini kemiriyor ki şu sırada bile ağrım başladı kasıklarımda =)

tamam canım geçen aktarda kazıklanmıştım da onun için sordum =)=) yarın hemen alacağım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…