N'olur yardım edinnnnn... =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnnzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar beta hcg testi yaptırdım bugün <2 çıktı değer hemşire <5 altı kesinlikle negatif sizin <2 çıktı korkmayın dedi ama nette bazı arkadaşlar küsüratlı bir değer yazmışlar benim neden öyle çıkmadı ????

ultrasonda görülmesi için çok erken

hamile olabilirsiniz

ultrasonda görülmesi için çok erken

Peki beta hcg ile kesin belli olurdu değil mi? Değerim <2 çıktı. Hemşire <5 altı kesinlikle negatif sizin <2 çıktı korkmayın dedi. Başka test yaptırmam gerekiyor mu dedin kesin sonucu bu verir dedi. Normalde ztn öyle bir ey olsa 3.haftanın sonu olması gerekiyordu dedi. Ama anlamadığım nette baktığımda beta hcg değerleri 0.25 1.78 vs gibi küsüratlı iken benimki neden <2 ?

Benim de adetim 11 gün gecikince dr. Gittim...söktürücü ilaç verdi kanda negatifi görünce... Içtim bugün 8. Gün hala adet olmadım... Sıkıntıdan öleceğim. Içmediğim şey yok... Soğan suyu, civan perçemi, hayt tohumu, bir de diyet yapıyorum. Bilemedim ki başka ne yapayım :)

Geç döllenme olabilir bir kan tahlili yap
Hamilede olabilirsin önce emin ol derim.bendede kızıma hamileyken ultrason ve tessten negatifti çıkmadı sonuc negatifti ancak kan tahliliyle ortaya cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…