Nolur yardımcı olun ?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
Merhabalar ağustosun ilk hftsinda bebeğimin gelişimi durdugundan dolayi kürtaj oldum gecen muayene olduğumda yumurtalıklarimin iyi çalıştığını 2 defa adet görme sonrasında bebek sahibi olabileceğimi söyledi drum. Çok istiyoruz bebek sahibi olmayi ilk adetim oldu acaba 2. Adet ten sonra bebek çalışmalarına baslasakmi dr rahim kendini toparlamaya başlamış 2 defa adet gör sonra hiç sorun olmaz diyo ama tekrar sorun yaşarım diye çekiniyorm tabi nasip işi ama bilgi almak istedim sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize

cnm Allah yardımcınız olsun. ..Neden olmasın pozitif düşün pozitif olsun. stres yapma iyi olacak die düşün. .hamile kalirsan aklina sorun olurmu die getirme tadını cikar.biliyorum soylemesi kolay insanin elinde olmadsn korkuyo.ama inandiktan sonra olmicak hic bisey yok.bence calismalara moralini boxmadan devam et...insallah hersey dilediğin gibi olsun. ..heee durumu burdan yaz merakta birakma hayırlı haberlerini bekliyorum...

Canım bende mayıs sonunda kürtaj oldum. Haziran ve temmuz korunma sürecimizdi. Ağustosta yeniden çalışmalara başladık ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Doktorun tehlike olsa korunmaya devam et derdi. Doktoruna güvenmelisin bence.

tşkkurler kızlr cevaplarınız içime su serpti. cok istiyorum bebegımın olmasını ama yasadıgım uzucu olay korkutuyodu dediğniz gibi dr bı sorun yok 2 adetten sonra bebek düşünebilirsiniz dedi o zaman sımdı 1. adetım oldu 2. adetimi bekleyip calısmalara baslamam lazım ozaman

aynen cnm..)) hadi şimdiden hayırlı olsun. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…