Hemen hemen her yerde aynı şeyleri duyar olduk... televizyonda, arkadaş çevresinde, büyüklerimizden, kk.. v.s.
Sürekli kadına alttan al, idare et, görmezden gel, yok say, yok yaaaaaaa!!!!!!!
Bu nedir ya... bu kadar kadına yüklenmek neden.. dün bir tv kanalında eşler arası sorunları paylaşıyorlar, bir bayan telle canlı yayına katıldı " eşim beni aldattı, ne yapmalıyım" diye soruyor, bayan yetkili kadında, eşinizin boynundaki vanilya kokusundan vazgeçmeyin, yok efendim, neden eşinizi karşı tarafa kaptıracaksınız, içinize akıtın üzüntünüzü, görmezden gelin, hoş geldin paşam diye karşılayın, kendinize çekmeye çalışın....vs. vs. neden yahu neden????????
Kadına bu işkence neden, kadının suçu ne? erkek olarak doğmaması mı?
Ne hale geldik yahu, hemcinslerimiz bile huyuna git diyor...
Burda kadının yaptığı hata ne ki?
Tamam hiç bir evlilik dört dörtlük değil...kabul...
Her kavgada boşanmayada gidilmez bu da kabul...
Fakat neden her yükü kadın taşıyor?
Konu sahibesi arkadaşım bence eşin gitmesede, sen o akşam gitmeliydin..
Soranlara da yorgun gelmek istemedi, derdiniz... Allah'ın bildiğini kuldan saklamak neden? bunlar için kendinizi hiç kasmayın...
Mutlak olan eşlerin birlik olması, fakat her zaman öyle olmuyor...
Lütfen eşiniz bile olsa, bir tahammül eşiğiniz olsun, o sınırı aşınca herkese haddini bildirmesini bilin...
Yoksa çok üzülürsünüz...ne gerek var, Yaradanın emanet verdiği kalbe üzüntüye...
Evliliği eşlerin karekterleri şekillendirir, sizin şekliniz olmazsa, eşinizin şekline göre yaşamaya mahkum olursunuz...
Ne demek "kocam bilir de geç.."
Öylelerine " kocacığım karım bilir diyene kadar yontucam seni" diyip geçicen...
Eşim yıllar yıllar evvel, maço olarak geçiniyordu, güyaaaaaa
Geçen gün birine diyor ki, bizim evde son sözü ben söylerim, o da " sen bilirsin karıcımdır"
Aferin herifim, iyi yontmuşum seni
Selametle