- Konu Sahibi Samara1998
Arkadaşlar ben sürekli başka birilerine aşık oluyorum bana yardım edin lütfen çok sıkıldım bu durumdan napsam acaba yardımm lütfen yani her gördüğüm kişiye aşık oluyorum önerileriniz ve değerli fikirlerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben sürekli başka birilerine aşık oluyorum bana yardım edin lütfen çok sıkıldım bu durumdan napsam acaba yardımm lütfen yani her gördüğüm kişiye aşık oluyorum önerileriniz ve değerli fikirlerinizi bekliyorum
Aşk değil de beğenmedir o :) .
Kaç yaşındasın?
Fazla ergende sayılmam aslında 19 yaşındayım
98'li bir kardeşimizin Bir derdim var'da dolaşması ne kadar mantıklı bilemedim . Çok değişik durumlar yaşanabiliyor , yazılabiliyor burada . Çok küçük daha yanlış etkilenebilir .
Yöneticilerimiz bu konuyu dikkate almalı bence
98li değilim zaten 94lüyüm kullanıcı adıma göre yargılamayın lütfen !