Yalan tabiki çok kötü bir şey. ama bu kız burada durumu mahvettim diye vicdan yaparken cocugun tum saflıgıyla arka planda uzuldugunu sanmıyorum. o da arayışlar ıcındedır. sadece bızım kız durust cıktı söyledi o da elinde patladı. İşler ciddiye binene kadar sevgilerden emin olana kadar pembe yalanlar söylenebilir. %100 karşı taraf dürüst değil cunku.
Yalan tabiki çok kötü bir şey. ama bu kız burada durumu mahvettim diye vicdan yaparken cocugun tum saflıgıyla arka planda uzuldugunu sanmıyorum. o da arayışlar ıcındedır. sadece bızım kız durust cıktı söyledi o da elinde patladı. İşler ciddiye binene kadar sevgilerden emin olana kadar pembe yalanlar söylenebilir. %100 karşı taraf dürüst değil cunku.
Canım kusura bakma ben birazcık da adam açısından bakmaya çalıştım olaya . Çünkü sadece adamı atmakla olmaz iki taraflı değerlendirmek lazım . Bu aşamadan sonra eğer çok istiyorsa emin olun yazacaktır . Sizde artık dikkat ederseniz . Yazmazsa ya da uğraşmazsa belki bu bahane olmustur hayat size daha güzel birşey hazırlıyordur şakın boş yere kendinizi suçlamayın . Olmayacağı varsa bunları demesenizde olmazdı .
Karsi taraf normal degil diye yalan mi soyleyelim. Iki kisiyi ayni anda yurutmek karaktersizliktir, yalanla karsilik verilmez.
Konu bana ters .
Sen şimdi bunları nerden biliyorsunuz dersen bunları ben yaptım ondan biliyorum . Ama bu 2 kişiyi kaybetmeme neden olmuştu . Ben kıskandırdım sanıyordum meğer soğuyorlarmışTabi ki siz de yorumunuzda haklısınız.
Ben nasıl öyle saçma sapan laf ettiysem.
Kendime çok kızıyorum şuan.
Karsi taraf normal degil diye yalan mi soyleyelim. Iki kisiyi ayni anda yurutmek karaktersizliktir, yalanla karsilik verilmez.
Konu bana ters .
Sen şimdi bunları nerden biliyorsunuz dersen bunları ben yaptım ondan biliyorum . Ama bu 2 kişiyi kaybetmeme neden olmuştu . Ben kıskandırdım sanıyordum meğer soğuyorlarmış
Demek ki benim beynim farklı işliyor. İki kişi eğer sevgiliyse birbirlerine canım cicim aşkım diyip gelecek hayalleri kuruyorlarsa tabi ki ters. ama ortada adı konulmamış bir şey var. saatlerce tel de konuşmak foto beğenmek mesajlaşmak belki de yüzyüze görüşmek bu bir ilişki değil ki, insanların birbirlerini tanıma aşaması. Yarın bir gün cocuk ben sana o gozle yaklasmadım. biz iyi arkadaşız sen beni yanlış anlamışsın diye cevap dönerse kişi sadece üzülür. Dürüstlük önemli ama nerede ne zaman ve kime karşı yapıldığı da önemli. Neyse benim fikrim tabii bu.
Aşırı derece de canım sıkkın zaten
canım senin yaşın kaç ? okuyor musun çalışıyor musu n?
+1Ve bunu baska bir erkegin varligindan bahsederek mi yapacaktin. Erkekler savasmak icin ugrasmaz. Ceker giderler.
+1
gerçekten çok gereksiz bir açıklama yapmışsın konu sahibi başka bir erkekten bahsederek.. olmamış.
Hayatımda hiçbir erkek için savaşmışlığım yok ki bilemiyorum valla. Tecrübeli hanımlar şu kızımıza bir el atıverseniz.Evet ama nasıl düzeltilir şimdi
Arkadasin seni biri ile tanistirmak istedigini soyledin ya ona bozuldu bence
Cok gururlu bir tipse....mumkun degilBu nasıl düzeltilir peki
İyi de gorustugunuz adama ben baska birisiyle tanisacagim demissiniz. Ne yapmasini, nasil davranmasini bekliyorsunuz?
inşallah yoluna girer ya herşeyBuda ters teperse
İşin ilginci sosyal medyada her paylaşımı beğeniyor ama işte.
Açık açık yazsam diyorum oda elimde patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?