• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

Buzlu soğuk su en iyi içecek. Kalorisizdir, midenizde doygunluk hissine neden olur ve daha az yersiniz. Kan basıncınızın ve adet öncesi dönemi rahat atlatmanızı da sağlar. Buzlu su içtiğinizde vücudunuz ısınmak için ekstra kalori harcadığı da aklınızın bir kenarında bulunsun. Zayıflamak için alkolden uzak durun. Likör ve bira kandaki kortisol seviyesini yükseltir ve yağların göbek çevresinde toplanmasına neden olur.

Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
1 kk yörsan light beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 tutam maydanoz

Ara:

10 beyaz leblebi
1 ıhlamur

Öğlen:

Tavuk sote
1 kase salata
1 bardak zero

Ara:

Yarım ayva
1 maydanoz suyu

Akşam:

1 sade kahve
4 yk yoğurt
4 yk nesfit

Toplamda: 1 saat yürüyüş, 120 mekik, 2 lt su :24:

Akşam menünü beğendim hafif bende yapacam bugün :1::1::1:

zero dediğin nedir acaba norA merak ettim günlük öğünlerinde var tatlım

Coca cola zero tatlım diyetisyenim vermişti, 0 şeker günde en fazla 2 bardak :8:

Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor :23:

Nora nasıl gitsin morale ihtiyacım var canım geçen hafta biliyorsun benim galeta diyetimi :1::1::1: yanlışın bedelini bu hafta ödüyorum galiba bir hafta sonu öğlenleyin sadece kıymalı makarna yedim bu sabah tartıldım 700 gr fazlam var bilenlere sordum ödemdir o dediler verirsin 2 güne dediler yaffff :14::14::14:spora ve sağlıklı beslenmeye devam Çalıştığım için akşam yemekleri 7-8 -hatta 9 gibi de olduğu oluyordu bu hafta dikkat ettim diyet yapanlar hem en hafifini yiyor hemde 6 dan sonra yemiyorlar taktik bu olmalı deniyecem tatlım görecez bakalım cuma günü :32::32::32:kib canım

Nora nasıl gitsin morale ihtiyacım var canım geçen hafta biliyorsun benim galeta diyetimi :1::1::1: yanlışın bedelini bu hafta ödüyorum galiba bir hafta sonu öğlenleyin sadece kıymalı makarna yedim bu sabah tartıldım 700 gr fazlam var bilenlere sordum ödemdir o dediler verirsin 2 güne dediler yaffff :14::14::14:spora ve sağlıklı beslenmeye devam Çalıştığım için akşam yemekleri 7-8 -hatta 9 gibi de olduğu oluyordu bu hafta dikkat ettim diyet yapanlar hem en hafifini yiyor hemde 6 dan sonra yemiyorlar taktik bu olmalı deniyecem tatlım görecez bakalım cuma günü :32::32::32:kib canım

Tatlım diyet yapma yaa :ssz:

Hem sıkıcı hem insanı şişiriyor iyice bak ...

Evet akşamlar kilit noktai hafif yiceksin, bol bol sebze ve et tüketeceksin, sebze miğdeyi çalıştırır, et de proteindir , protein yağ yakar.

İçebildiğin kadar su iç 2 lt olcak diye bi kural da yok ama akşam !

ekmek!
makarna!
pilav!
tatlı!
hamur işi!

olmasın , hakikaten zor birşey değil , alıştıktan sonra istesende yiyemiyorsun :26:

Ben bu hafta yokum kızlar, cuma günü güzel bi rakam görürüm İnşallah :3::3::3::3:

Selam bebekler ve günlüğüm :16::16:

Bu hafta regl haftasıydı o yüzden çok büyük eksilmeler beklemiyorum tartıdan :ssz:

Sabah:

4 yk nesfit
4 yk yoğurt

Ara:

1 yeşil elma
1 yeşil çay

Öğlen:

4 yk ıspanak
1 bardak çorba

Ara:

10 leblebi
1 maydanoz suyu

Akşam:

göbek salata

Toplamda: 2 lt su ve 1 saat yürüyüş, 160 mekik :24::24:

Canım nereye gidiyorsun bakalım, aman dikkat et kaçamaklara filan:9:

Valla yarın tartı günü bugün kaçamak yok inşallah, bu hafta sadece 1 dondurma kaçamağım oldu onu arkadaşlar çok ısrar etti ...

Bakalım yarın ne olacak :27:
:27:

lan yarın tartılma günü ve ben hala regl im olmaz ki ama yaa haksızlık yaaa ooooooooooooof :24::24::24::24:

Başlangıç kilom: 89.0
Geçen Hafta: 81.0
Bu Hafta: 79.7
Giden: 1.300 kg
Toplamda Giden:9.300 kg

Bugün tartı günüydü ve bu hafta 1.300 kg verdim kızlar , tartının fotosunu çekemedim çünkü telefonum bozuldu :ssz:

ayrıca regl hala bitmedi bugün 7. günü ama artık 70lere giriş yaptım İnşallah 60ları da görmek nasip olur :23:

merhaba noracım bende 2 yılda 20 kilo aldım şuan 79 um çok zor kilo veriyorum bisiklet aldım evde sürmek için ama diyet yapamıyorum çok da olmasa bi cips görmek hemen bozduruyor eğer yardımcı olursan bana birlikte diyet spor yapalım hem destek oluruz ne dersin

merhaba noracım bende 2 yılda 20 kilo aldım şuan 79 um çok zor kilo veriyorum bisiklet aldım evde sürmek için ama diyet yapamıyorum çok da olmasa bi cips görmek hemen bozduruyor eğer yardımcı olursan bana birlikte diyet spor yapalım hem destek oluruz ne dersin

YAPALIM BEBEĞİM BEN ilgilenirim seninle :16:

ayrıca bende diyet yapmıyorum mesela dün kek poğaça fln yedim :27:

Birkaç kural var...

1- suyu arttıman lazım

2- hareketleri arttırman lazım

3- akşam 7den sonra sadece sıvı tüketiyorum

4- sebze ağırlıklı besleniyorum çünkü miğdeyi çalıştırıyo..

5- gün içerisinde mutlaka yeşil çay, form çayı, maydanoz suyu vb. metabolizma için bişiler içiyorum

6. ve en önemlisi

kesinlikle bi gün fazla yedim diye ertesi gün pes etmiyorum , dün poğaça kek yedim mesea, bugün ekmek bile yemicem sebze ile beslenicem sadece :16:

:nazar::nazar:masallah masallah, kiz sen nerde sakliyorsun bu 79 kiloyuu? boyun kac tatlim senin.. 6li rakamlarda gibi görünüyorsun masallah...:46::46::46:

Boyum 1.69 canım , bende ki kilolar sonradan geldiği için tam oturmadı sanırım yağlari bi de sporumu yapıyorum hergün ihmal etmiyorum :16:

ooo şekerrr günlük falannnn :23::23::23::23:

gel topiğee ben sana bütün motiveyi veirrim canım benim ya da sen banaaa şöyleee dünkü yediklerimden dolayı :57::57::57:bunla selamlaşta kendime geleyim :1::1::1::1::1:

ooo şekerrr günlük falannnn :23::23::23::23:

gel topiğee ben sana bütün motiveyi veirrim canım benim ya da sen banaaa şöyleee dünkü yediklerimden dolayı :57::57::57:bunla selamlaşta kendime geleyim :1::1::1::1::1:
Ne yedin len gene :53:
:53::53::53::53::53::53:

zaten topiğe de uğramıyorsun :47::47::47::47::47::47:

kaç verdin bu hafta :26:

Ne yedin len gene :53:
:53::53::53::53::53::53:

zaten topiğe de uğramıyorsun :47::47::47::47::47::47:

kaç verdin bu hafta :26:

sormaa cumaaa diye kolalar cipsler bisküviler kekler ohh maşallahh bak dün yerken hiçbişi yememiş gibi hissediyordum şimdi buraya yazınca anladımkii çok şey yemişimmm :ssz::ssz::ssz:
ama söz bugünden itibaren dikkat edeceğimm :32::32::32:

topiğe uğrayamadım özel sebeplerden dolayı şeker çok zor günler atlattık ailevi olarak :ssz::ssz::ssz:

bu hafta çok kaçamak yapmama ve bir gün aç kalmama rağmen 400 gr vermişim valla şükrediyorum halimeee o kadarını söliim sana iyi bile atlattım ben bu hafta :1::1::1:

bu arada konuna abone oldum

Aboneyim abone
Biletleri cebimde
Ballı lokma tatlısı
Aman haydi hayırlısı
Daha bir güzelleştim
Bu aşk yaradı bana
Herkes dalga geçsede
Darısı başınıza...

:24::24::24::24::24:

Back
X