• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

günler çaabuk çabuk geçse de 60ları görsem kızlar yaa oof :52::52::52::52::52::52:

Bugün pek bi moralsizim günaydın kızlar ve sevgili günlüğüm:ssz:

Canım naber nasıl gidiyor bakalım? Yeni bi motivasyon yöntemi keşfettim. İç konuşma yaparak kendimi telkin ediyorum. Kendimi kötü hissettiğimde, motivasyonum azaldığında, boşluk hissettiğimde içimden " zayıflayacağım" diye tekrar ediyorum. Çok iyi oluyor tavsiye ederim.:12:

1 haftadır çok kötüydüm kızlar geçen hafta 500 gram aldım ama kendime geldim şimdi tekrar devam son sürat:52::52:

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
birkaç tutam tere
2
kk beyaz peynir
6 zeytin

Ara:

1 Türk kahvesi
1 Yeşil elma

Öğlen:

Semiz otu salatası (acılı)
1 Bardak Zero

Ara:

1 Yeşil elma

Akşam:

4 yk Kornfleks
4 yk yoğurt
2 fincan maydanoz suyu

Toplamda : 1 lt su , 1,5 saat yürüyüş...

Veeee kızlaaaar tam 1 haftadır 1 tane bile sigara içmedim, daha şimdiden ciğerlerim kendine geldi :23:

bu da 78lik nora :50:

$DSCF2207.webp

Liptonun limonlu yeşil çayından almıştım, içtim bugün ve şu ana kadar içtiğim en kötü yeşil çaay :120:

yeşil çayın kendisi bile bu kadar kötü değil :50: Nasıl bitirceksem o paketi :50:

bende mi günlük açsam ne yapsam:52::52::52::52:

Buseee 10 kilo vermişsin bebeğim sakın durma, ağustosta bikinili fotolarımız olsun, sen benden daha sıkısın gerçi sana sinir olmuyorum değil bu konuda:52:

bende mi günlük açsam ne yapsam:52::52::52::52:

Buseee 10 kilo vermişsin bebeğim sakın durma, ağustosta bikinili fotolarımız olsun, sen benden daha sıkısın gerçi sana sinir olmuyorum değil bu konuda:52:

Tartıda benden 4 kilo azsın ona bak sen :52:

Sende günlük aç adı da " noraya 30 kilo aldıran kızın günlüğü" olsun :19:

Günaydın herkeseee, ooof dün patlamış mısır banyosu yaptım resmen:27::9:

Ama tartıya hiç yansımamış sağolsun, tartı konusunda daha esnek olmaya karar verdim 3 günde bir tartılıp çizelgemi değiştireceğim, günlerce 78.4 görmek moralimi bozdu bu hafta bu konuda:26:

Sigara içmeyeyim diye serbest bıraktım kendimi mayıs ayında, çokta abartmadım , aferin bana ama haziranda bunun bahanesi yok artık:52::52::52:

Bu sabah :

1 haşlanmış yumurta
1 kase yulaf ezmeli yoğurt yedim
:21:
İyi doyurdu kızlar:23:

Canım naber nasıl gidiyor bakalım? Yeni bi motivasyon yöntemi keşfettim. İç konuşma yaparak kendimi telkin ediyorum. Kendimi kötü hissettiğimde, motivasyonum azaldığında, boşluk hissettiğimde içimden " zayıflayacağım" diye tekrar ediyorum. Çok iyi oluyor tavsiye ederim.:12:

Selam tuhafcım, herşey yolunda çok kilo almamak şartıyla sigara stresiyle baş etmek için serbest takıldığım günler oldu:23:

Valla bende miğdeyle konuşma diye bi yöntem buldum, hatta gerekirse vuruyorum bi tane:52: bi de yazmaya başladım canım, eski günlerim ile şimdi ki buse arasında ki farkları yazıyorum , kendime yasaklıyorum artık + çıkmayı, 100 gram bile olsa o tartıda eksi rakamlar göreceğim:52:

Hakan geldiğinde 77.9dum 2 hafta olcak hala 78.4 üm , halbuki şimdiye ben 75 leri görmüştüm:52:

Toparlanma sürecine attım kendimi ve zincirledim oraya:27:

Az önce 1 litre suyumu anca bitirdim yaa ooofff bazen su çok bıktırıyor kendinden:19:

SAAT 2 de de 1 kase bol acılı tarhana çorbam ve semizotu salatam var yine:56::56::56::56:

Aslında hiç aç değilim ama akşam kriz gelmesin diye yemek lazım:27:

Bu arada sevdicekle salsa kursuna gidicez kızlar, bir yandan zayıflayıp bir yandan şekillenicem çok mutluyum yaa:52:
:52::52::52:

Akşam :

1 su bardağı süt ile 4 yk müsli var:52::52:

Eve gidilecek, mama yenecek, spora çıkılacak, gelince yarım litre su içilecek Nora hanım döverim bak:52::52::52::52:

Cumartesi günü sevdiceğinle gezerken mutlu bir nora olman gerekiyor , hadi bakayım güveniyorum sana:52::52:

Back
X