arkadaşlar özellikle yarın bir gün benim gibi kafasında sorusu olanlar için diye açıklama gereği duydum tabi bir de eğitimci olmanın verdiği bir bilgilendirme ideali
norlevo herkesde kanama yapmıyor
ben de kanama yapmadı
ve 16 gün sonra adet oldum yani şuan diyeceğim o ki bu ilaçın tepkisi farklı herkes de
bilginize sunulur
hoşça kalın
yeniden merhaba herkese.. Bişey paylaşmak istıyorum. Dün kahverengi kahverengi lekeler halinde akıntılar geldi, bugunde tam olarak kanama denmesede kanamaya benzer damla damla bişiler geldi. Norlevoyu 10 temmuzda kullanmıstım bugun 17 temmuz. Bu normal mi acaba? Bide hala hamile olma riskim var mı? Cok korkuyorum beni bılgılendırın lutfen ..
arkadaslar bnde bişi sormak istiyorum ben norlevoyu ayın 25. de kullandım aynı anda 2 tablet olarak. ayın 30 da faln bnden kahverengi akıntılar gelmeye başladı 2-3 damla kan ile birlikte. normal adetim ayın 17.sinde test yaptım negatif cıktı. sizce ayın 17 sini beklemeli miyim yoksa hemen mi doktora gitmeliyim:kedi:
mrb arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben evli diilim annem soruyo
annem 38 yaşında adeti bittiği gün korunmasız ilişkiye girmiş ertesi gün bu hapı almış aynı anda 2sini yutmuş,bulantıları başlamış bi saat içinde ancak kusmamış,bunun dışında başka hiç bir yan etkisini görmemiş.
şimdi sorum şu adet biter bitmez kullanılması yanlışmı ve adeti yeni bittiği zaman kullandığı için bi sonraki adeti çok gecikirmi yoksa standart bi hafta sonra falan mı?
cewabınız çok önemli arkadaşlar bu mesele artık benim meselem çünkü 5 kardeşizzz :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?