selam kızlar
benimde norlevoyla ilgili bir sorum var
ben geçen hafta perşembe günü yani 20 ağustusta bu hapı kullandım..
ve dün yine bir kaza sonucu eşim içime boşaldı ve ne prezervatif ne de doğum kontrol hapı kullanmıştık..
bugün yine Norlevo içmeyi düşünüyorum..
bir kaç gün arayla içmem bir sorun hamile kalmak açısından bir sorun oluştururmu?
hormanları bozması, adet düzensizliği, kist gibi sorunlardan bahsetmiyorum yanlış anlatmıyım
yani bu hap 3 öncede içtiğim halde bugünde içtiğimde yeniden beni korur mu??
adetimin bitiminden 5 gün sonra kullandım. mide bulantısı aşırı tuvalete çıkma. 7 gün sonra yani normal adet tarihimden 10 gün önce 8 gün süren kahverengi akıntılı yer yer normal adet kanaması ardından 3 gün sonra parçalı aşırı kanamalı normal adet (hava durumu gibi oldu:) bunun üstüne bayılmalar her bir yan etkisini yaşadım kendimi tebrik ettim
merhaba 19.09.09da kız arkadaşımla ilişki yaşadık boşalma olmadı fakat zevk suyu denilen salgıdan bir damla geldi güvenlik için.norlevo ilacını kullandık 22.09.09 da yani 72saat dolmamıştı. ilacı aldıktan 3-4 saat sonra tekrar ilişkimiz oldu fakat prezervatif kullandık. İlişki sonrası vajinam da beyaz meni tarzında sıvı vardı. Prezevatif kesinlikle yırtılmadı.Fakat üst kısmından sızma oluştuğunu düşünüyoruz.ilaç bu duruma etki edebilirmi etmezse ne yapabiliriz.beyaz sıvı kız arks.gelmiş olabirmi? şu durumda ne yapmamız lazım?
adetimin bitiminden 5 gün sonra kullandım. mide bulantısı aşırı tuvalete çıkma. 7 gün sonra yani normal adet tarihimden 10 gün önce 8 gün süren kahverengi akıntılı yer yer normal adet kanaması ardından 3 gün sonra parçalı aşırı kanamalı normal adet (hava durumu gibi oldu:) bunun üstüne bayılmalar her bir yan etkisini yaşadım kendimi tebrik ettim
ne anlama geliyor derken ilaç etkisini gösteriyor norlevo zaten adet olmak için içiliyor canım..hamile kalmamak için..devamı gelir büyük ihtimalle adetinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?