öncelerden acılmış bir konu bende bununla ilgili yorumlar arıyordum.bır hafta önce bu hapı kullandım.adetimin bitmesinden yaklasık bı hafta sonra ama hapı kullandıktan yaklasık 6 gün sonra kanamam basladı.bıldıgımız adet kanaması gıbı.ilacın prospektüsünde damla halinde veya düzensiz kanama bildirilmiş. olup gelecek periyoda kadar sürebilir diyor.bır hafta arayla adet olmuş gibi yani.doktora mı gıtsem ne yapsam arkadaslar?yorumlarınızı beklıyorum:!!!
norlevo kullanınca yüksek ihtimalle kalmıyoprsun hamile ama niye bukdr stres yaşıyosunki git eczneden bi test al yap rahatla
:-( Bir tanıdığımın arkadaşına sordum doktormuş, ilacın etkisi 72 saate yajkın sürüoyr demiş doktor. Yani ilacın aldıktan sonra 72 saate kadar etkisi devam ediyor demiş. O yuzden önce ilacı alıp sonra ilişkiye girmişsem bile etkisi sürer demiş. ben ialcı aldıktan 123 saat sonra ilişkiye girdim. doktor etki sürer demiş ama yine de güvenemiyorum, başka doktor tanıdğı olan var mı? lütfen yardım edin...........
yok özür dileri,m, 123 saat değil 12 olucak . heyecandan hızlı yazınca 123 çıkmış. 12 saat sonra olucaktı
acillllllllllllllllllllllllllllllll cevap bekliyorum soruma arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?