Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

herkeste farklı etki edıyor bu hap sanırım. çoğu kışı yorumlarda kanamam oldu kullandıktan 1 hafta sonra demış.
bunlar normalmış yanı. hatta normal regl gününe kadar sürebılır de.
benım kullanmamın üstünden 10 gün geçtı. ıçtığımden beri tek bır yan etkı vs. göremedım. bulantı vs. hıç bışey yapmadı.

bence çok fazla olursa kanamanız başvurun bı doktora.

sagol canım cok şükür gecti eger ilacın yan etkısıyse kı buyuk ıhtımalle ondan.bünye meselesi sanırım her bunyede farklı bıseyler yapıyor:)

En yakın arkadaşım ne yazık ki bu ilacı kullanmak zorunda kaldı, internetten ben araştırmıştım kullanım şeklini 12 saat arayla diye okudum ve öyle kullanmasını söyledim zaten panik halde prospektüsden hiçbir şey anlayacak durumda değil şuan, okumamış da o yüzden. ilacı alalı 5 saat olmuş diğer hapı hemen içmeli mi yoksa söylediğim 1. yoldan gidip 12 saati mi beklemeli :S

ınternetten araştıranlar ya da kullanımını merak edenler olabılır dıye kendı deneyımımı yazayım dedım.

bu ılacı regl başlangıç günümden 13 gün sonra kullanmak zorunda kaldım
ılk 12 saat ıçınde %95 koruma sağlıyormuş. (2 saat ıçınde aldım)
eczacılar farklı söylese de (12 saat arayla) prospektüste aynı anda alınması gerektığı yazıyor, reçeteye güvenmek lazım bence.
bulantı, ara kanama, lekelenme, ağrı vs. hıç bırıyle karşılaşmadım.
ve 28. günde reglım başladı. 5. günü bugün ama normal kanamadan daha farklı, çok az ve rengı de daha koyu..
her ne kadar sağlık sorunu yaşatmasa da bı daha kullanmayı kesınlıkle ıstemem!

şımdılık bu kadar umarım ışınıze yarar...... yerimseniben

arkadaslr acıl yardımınıza ıhtyıyacım war 1 kasım pazar gunu erkek arkadsımla ilişkiye girdim fakat 2 kez ılıskı yasadık we ben 1 saat gecmeden norlewo kullandım..sizce 2 kez ilişki yaşamamdan dolayı ilaç etkili olurmu? yardımcı olursanız sewınırımm..

norlevo kullanınca yüksek ihtimalle kalmıyoprsun hamile ama niye bukdr stres yaşıyosunki git eczneden bi test al yap rahatla

öznur test al yap rahatla diyorsunda o korkuyla gidemiyorsun daha önceden yasadıgım kötü deneyimden dolayı ama cok şükürki hapı aldıktan sonra normal adet günümden 10 gun sonra normal adetimi gördüm ve bu ayda cok duzenli bence iyi bir ilaç

Arkadaşlar kimseden cevabını bulamıyorum, yardım lütfen. Talihsiz bir şekilde erkek arkadaşımla girdiğim ilişkide condom patladı ve hemen 1 saat sonra norlevo aldım. iLaci aldıktan 12 saat sonra bir daha ilişkiye girdik ve condom tekrar patladı!
acaba son ilişkiden 12 saat önce aldığım ilaçın etkisi olur mu?, yoksa aynı ilacı tekrar almalımıyım, arka arkaya almanın bir zararı olur mu? Lütfen yardım çok korkuyorum

2 ilacı aynı anda alıp sonra tekrar ilişkiye girdiysen faydası olacagnı zannetmıorum.. bende nısanlımla olan beraberliğimin sonucunda norlewo kullandım tam 15 gun gectı we hala adet göremedm. bende cvp alamıorum kımseden... ayrıca ilaç prospektusundede yazıo ilişki sonrası kullanılmalı die sen ilacı aldıktan snra ilişkiye girmişsin zannetmıorum etkili olacagnı

:-( Bir tanıdığımın arkadaşına sordum doktormuş, ilacın etkisi 72 saate yajkın sürüoyr demiş doktor. Yani ilacın aldıktan sonra 72 saate kadar etkisi devam ediyor demiş. O yuzden önce ilacı alıp sonra ilişkiye girmişsem bile etkisi sürer demiş. ben ialcı aldıktan 123 saat sonra ilişkiye girdim. doktor etki sürer demiş ama yine de güvenemiyorum, başka doktor tanıdğı olan var mı? lütfen yardım edin...........

eee sen ilacı almışsın 5 gün sonra ilişkiye girmişsin..zaten ilacın ilk gün etkisi %80 %90 falan dır ve gün geçtikçe de etkisi azalır..yani 48 saat sonraki etkisininde %90 olmasını bekleyemezsin ki...5 gün sonra girdiğin ilişkiye bir etkisi olmaz

yok özür dileri,m, 123 saat değil 12 olucak . heyecandan hızlı yazınca 123 çıkmış. 12 saat sonra olucaktı

bilemiyorum..etkisi 72 saat ama dediğim gibi saatler ilerledikçe etkiside azalıyor..yani bunu ilk anda kullanıp hamile kalan bilem olmuş..net bir şekilde kesin engeller diye bişi yok..mutlaka etkisi olur ama çok fazla etkisi olacağını sanmam

arkadaslar bende 1 kasımda kullandım fakat hala adet olmadım sadece kahwerengı akıntım war sizce ne demek oluo? hamıle olmus olabilirmiyim...aradan 15 gun gectı we adet olmadım lütfen bilen biri cvp yazsınn

iyi akşamlar arkadaşlar iki gün önce sürtünme yoluyla sevgilimle ilişkiye girdik yani içime girmedi üzerime boşaldı bakireyim . sonra hemen sildim ama ben ne olur ne olmaz diye norlevo kullandım yani yirmi saat sonra tek seferde iki tableti içtim acaba içime girmiş olabilir mi sperm diye şüphe duyduğum içtim siz ne diyorsunuz acil bir cevap yazınız lütfen arkadaşlar acil uyuyamıyorum lütfen acil cevap yazın dediğim gibi içime girmedi sadece üzerime boşaldı vajinamın üzerine sonra da hemen sildim üzerini ama girdim olabilir diye çok süphe duyuyorm sonra yirmi saat sonra norlevo içtim lütfen bana cevap yazın acilllllllllllllllllllllllll....

ilacı bence bosuna ıcmıssın bişe olacagnı hiç sanmıorum ilaç ztn koruo rahat ol

iyi akşamlar arkadaşlar iki gün önce sürtünme yoluyla sevgilimle ilişkiye girdik yani içime girmedi üzerime boşaldı bakireyim . sonra hemen sildim ama ben ne olur ne olmaz diye norlevo kullandım yani yirmi saat sonra tek seferde iki tableti içtim acaba içime girmiş olabilir mi sperm diye şüphe duyduğum içtim siz ne diyorsunuz acil bir cevap yazınız lütfen arkadaşlar acil uyuyamıyorum lütfen acil cevap yazın dediğim gibi içime girmedi sadece üzerime boşaldı vajinamın üzerine sonra da hemen sildim üzerini ama girdim olabilir diye çok süphe duyuyorm sonra yirmi saat sonra norlevo içtim lütfen bana cevap yazın acilllllllllllllllllllllllll....

acillllllllllllllllllllllllllllllll cevap bekliyorum soruma arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

acillllllllllllllllllllllllllllllll cevap bekliyorum soruma arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yazmış ya işte arkadaşlar okumuyormusun ilacı bencede boşuna içmişsin gerek yoktu buna sevgilin sonuçta girmemiş içine rahat ol yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…