Arkadaşlar anlam veremediğim bişey var sanki karnımda sağ kasığım ağrıo zaten :/ sürekli göbeğimle oynuyorum göbek değilimin üst tarafı sağ boşluk tarafımda bişey var gibi ama ne alaka hamile olsam bile 1 ayda böle bişey olmaz ama orda kütle gibi bişey var dönüpte birinebakım sizde de varmı diyemem sizde varmı böyle bişey
gunaydın kızlar bnde dun adet oldum :)
sızınde norlevodan sonrakı adetnz eskısı gbımı oldu yoksa daha mı farklı bnm cok acık renk akıyo ve bıraz daha az aralık ayındada boyle olmustu bırde dun ılk gundu ya bn dogum kontrol hapına basladım sızce etksını gostermeye baslarmı ?
ben bi önceki ayın yoğunluğunda oldum hatta ilk gün epeyce olmuştum maydanoz suyu falan içtim ondan herhalde.dkontrol hapı etkisini hemen göstermez 1 kutu bitene kadar ek bir yöntem kullanın işinizi garantiye alın derim.bu arada hangisine başladınız bende düşünüyorum ama bu ay kaçırdım zaten başlayamam,başlarsam eski kullandığım ginera düşünüyorum
canım ilişki üzerinden ne kadar geçti bi gebelik testi yaptırsana için rahat eder hiç olmazsa.kitle var diyosun daha önce varmıydı aceba? adet şişkinliğn olmasın ordaki değişiklik?akıntın nasıl yoğunmu? adete yakın benim akıntım azalmıştı.ama havalar soğuk kasığında ağrıyormuş üşütmüş falan olmayasın canım?:26:
3,5 hafta geçti ama tam bir birleşme olmamıştı zaten bizde. Norlevodan 1 hafta sonra adet gördüm 5 6 gün sürdü yani normal adet oldum gibi. Zaten hastalığım bittikten 1 hafta sonra üşüttüm. Hala atamadım üstümden. Akıntım var yoğun derken az az geliyo. Bide çok fazla taktım ben bu durumu kafama sağ kasığım ağrı yapıor karnıma baskı yapıorum sıkıntıdan. Bu şekil adet gördükten sonra bebek oluşurmu? Kimisinin içine boşalma olduktan sonra gebelik oluşmuyormuş sanırım bizim durumda çok zor gibi.. Aklım çok karıştı. Bu hafta adet görmem gerekiyor inşallah olurum.[/QUOTE
canım benim zaten birleşme olmadı diyorsun üstüne adet olmuşsun bence endşelenme,sıkıntı stres iyice geciktiriyor.akıntın ya üşütmenden yada belki yeni yumurtlama dönemine girmenden olıyordur ama ağrın varsa bence üşütmüşsündür.ayağına karnına sıcak su torbası koy biraz dikkat et bakalım kendine.
kızlarrr içim rahat etmedi hastaneye gittim bugün. Ara kanamam olduğunu söylemiştim ve şuan normal adetim 5 gün gecikti bende panik yaptım önce test aldım eczaneden negatif cıktı sonra hastaneden randevu alıp Uz.Dr a muayene oldum ultrasonla baktı hiç birşey olmadığını söyledi gerçekten içim rahatladıstres iğrenç bişey stres yapıp düşündükçe dahada gecikiyor. İlişkinin üzerinden tam 1 ay geçti 3 tane test yaptım negatif ultrasonda bişey göremedi. sanırım norlevodan kaynaklanan tarih şaşması. Hamile olma ihtimalim yok gibi ne dersiniz ????
bence artık gebelik ekarte edilmiş daha fazla üzerinde durma vücudun gevşesin rahat rahat adetini bekle...
dün akşam oldum adetimi sabah uyandığımda şakır şakırdı maşallahnadiacım benimde önceki adetlerimden açık rengi ilaçtan sanırım..birde maydonoz gerçekten etkiliymiş çok teşekkürler ebrucum :) darısı diğer kızların başına inşallah sizinde biran önce gelir adetiniz..
canım benim zaten birleşme olmadı diyorsun üstüne adet olmuşsun bence endşelenme,sıkıntı stres iyice geciktiriyor.akıntın ya üşütmenden yada belki yeni yumurtlama dönemine girmenden olıyordur ama ağrın varsa bence üşütmüşsündür.ayağına karnına sıcak su torbası koy biraz dikkat et bakalım kendine.
dün akşam oldum adetimi sabah uyandığımda şakır şakırdı maşallahnadiacım benimde önceki adetlerimden açık rengi ilaçtan sanırım..birde maydonoz gerçekten etkiliymiş çok teşekkürler ebrucum :) darısı diğer kızların başına inşallah sizinde biran önce gelir adetiniz..
Bilmiyorum üşüttüm müKasıklarım ağrıyo şu anda çok hasta olucam gibi. zaten normalde bu hafta olmam gerkiyo ama bilmiyorum bekliyorum. Umarım hasta olurum . Siklet sporcusuyum bide kg vermem gerekiyo şişkinlikten dolayı idman bile yapamaz oldum artık sıkıntıdan maçıma odaklanamıyorum ne yazık ki . Meni belkide hiç gelmedi o bölgeme ama korkumdan içtim ilacı gerçekten çok endişeliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?