Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

canım ilişki üzerinden ne kadar geçti bi gebelik testi yaptırsana için rahat eder hiç olmazsa.kitle var diyosun daha önce varmıydı aceba? adet şişkinliğn olmasın ordaki değişiklik?akıntın nasıl yoğunmu? adete yakın benim akıntım azalmıştı.ama havalar soğuk kasığında ağrıyormuş üşütmüş falan olmayasın canım?:26:

ben bi önceki ayın yoğunluğunda oldum hatta ilk gün epeyce olmuştum maydanoz suyu falan içtim ondan herhalde.dkontrol hapı etkisini hemen göstermez 1 kutu bitene kadar ek bir yöntem kullanın işinizi garantiye alın derim.bu arada hangisine başladınız bende düşünüyorum ama bu ay kaçırdım zaten başlayamam,başlarsam eski kullandığım ginera düşünüyorum

benımde yogunlugu eskısı gbı oyle sakır sakır adet olmam zaten sadece bazen bıraz daha acık renk akıyor bu yuzden kafam karıstı
bnde gınera kullanıyorum her ıhtımale karsı doktora gdıcem durumu anlatıcam zaten

3,5 hafta geçti ama tam bir birleşme olmamıştı zaten bizde. Norlevodan 1 hafta sonra adet gördüm 5 6 gün sürdü yani normal adet oldum gibi. Zaten hastalığım bittikten 1 hafta sonra üşüttüm . Hala atamadım üstümden. Akıntım var yoğun derken az az geliyo. Bide çok fazla taktım ben bu durumu kafama sağ kasığım ağrı yapıor karnıma baskı yapıorum sıkıntıdan. Bu şekil adet gördükten sonra bebek oluşurmu? Kimisinin içine boşalma olduktan sonra gebelik oluşmuyormuş sanırım bizim durumda çok zor gibi.. Aklım çok karıştı. Bu hafta adet görmem gerekiyor inşallah olurum.

Merhaba daha önce ben de yazmıştım,norlevo kullandım. Ardından ara kanamam oldu ve bu adet döngüsünü bir hafta kadar kaydırdı. Ara kanama daha koyu renklidr ve daha et parçası gibi dökülür. Normal adet temizdir. Hormonlarda çılgın bi değişme olmadı ama biraz stres yaptım. Süreçte yaşadıklarımı paylaşayim dedim,hap ise yarıyor fakat bir doğum kontrol yöntemi asla değil...

kızlarrr içim rahat etmedi hastaneye gittim bugün. Ara kanamam olduğunu söylemiştim ve şuan normal adetim 5 gün gecikti bende panik yaptım önce test aldım eczaneden negatif cıktı sonra hastaneden randevu alıp Uz.Dr a muayene oldum ultrasonla baktı hiç birşey olmadığını söyledi gerçekten içim rahatladı stres iğrenç bişey stres yapıp düşündükçe dahada gecikiyor. İlişkinin üzerinden tam 1 ay geçti 3 tane test yaptım negatif ultrasonda bişey göremedi. sanırım norlevodan kaynaklanan tarih şaşması. Hamile olma ihtimalim yok gibi ne dersiniz ????

bence artık gebelik ekarte edilmiş daha fazla üzerinde durma vücudun gevşesin rahat rahat adetini bekle...

dün akşam oldum adetimi sabah uyandığımda şakır şakırdı maşallah nadiacım benimde önceki adetlerimden açık rengi ilaçtan sanırım..birde maydonoz gerçekten etkiliymiş çok teşekkürler ebrucum :) darısı diğer kızların başına inşallah sizinde biran önce gelir adetiniz..

çooook sevindim canım gözün aydın:13: bi faydam olduysa ne mutlu bana.. umarım bu stresi ve korkuyu bi daha yaşamayız

Bilmiyorum üşüttüm mü Kasıklarım ağrıyo şu anda çok hasta olucam gibi. zaten normalde bu hafta olmam gerkiyo ama bilmiyorum bekliyorum. Umarım hasta olurum . Siklet sporcusuyum bide kg vermem gerekiyo şişkinlikten dolayı idman bile yapamaz oldum artık sıkıntıdan maçıma odaklanamıyorum ne yazık ki . Meni belkide hiç gelmedi o bölgeme ama korkumdan içtim ilacı gerçekten çok endişeliyim .

ohhh çok sevindim inş bende olurum kurtulurum şu stresten maydonoz bu kadar faydalı mı ?? :44:

ılactan canım ben bırde tarlusal kullandım adet gelsın dıye yıne olmadım yne norlevo kullanöak zorunda kaldım ayy ıgrenctı allahım bırdaha yasatmasın smdı dogum kontrol hapına basladım zaten

ılactan sasmıstır adetın canım bı rahatlat kafanı bılıyorum zor ama olmusla olmuse care bulmazsın ne yazıkkı rahatla bıraz

Piskolojikmi bilmem ama sık idrara çıkıyorum sanki . Bu hafta adet görmem gerekiyor umarım görürürüm. umarım bişey olmaz üf

kızlar merhabaa..
ben de norlevo kullanmak durumunda kalanlardanım. Geri çekme yöntemini uygulamamıza rağmen önceki salgılarda sperm olma ihtimali çerçevesinde içim rahat etmedi ve norlevo kullandım 30 Ocak Salı günü. 29'unda Pazar ve Pazartesi birlikte olduk. Yani ilk 48 saat içinde aldım ben de ilk birleşmeden. Daha sonra Şubat'ın 3'ü gibi bende kötü kokulu bir akıntı oldu ve doktora gittim. Doktor smear testi için numune aldı. Hastaneden eve geldiğimde oldukça kanamam oldu ve Cuma gününden beri hala devam ediyor. Şimdi bu kanama Norlevo'dan mı, smear testi sebebiyle ilk günler biraz geldi geri kalanı ilaçtan mı bilemiyorum. Regl tarihime daha var; ama bir sonraki regl tarihim bu ara kanamaya göre mi gelir yoksa eski vaktinde mi beklemeliyim kafam karıştı. Smear testi sonuçları için gittiğimde doktora da soracağım ama bir sorun yoktur umarım Ara kanama hala devam ediyor ve bir pedin orta kısmını kirletecek kadar yoğun ve rengi çok koyu. Ama adet kanaması kadar da çok değil, adet döneminin son günlerindeki gibi rengi ve yoğunluğu

merhaba kızlar....yaşadıklarımı özetleyeyim istedim. 31 ocak gecesi şüpheli birliktelikten 2 saat sonra ilacı kullandım. (aynı anda almak gerekiyormuş ben 2 saat arayla aldım iki hapı) yan etki olarak hiçbir sinir stress durumu yaşamadım.normal adetim 7 ocakta olacaktı. 7 ocakta adet oldum.ara kanama yaşamadım. bu yaşadığımın ara kanama olduğunu sanmıyorum hepimizin bildiği özelliklere sahip:) herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi. sadece şunu söylemek istiyorum. olan oldu arkadaşlar hapımızı içip oturmaktan başka çare yok 10-15 gün sonra da kan tahliliyle kesinleşecektir. kendinizi üzmeyin ohhh rahatladım:) buradan yazan herkese teşekkürler...

kizlar hala hasta olamadim ben 6 gun gecikti karnim sis baya bastirinca agriyor goguslerde dolgun ucu baya koyu aciyor ama tik yok. Acaba doktor ultrasonda görememis olabilir mi ? Bide hasta olmadan önce beyaz akintnz oldumu ? Vallahi hergun komplo teorisi kurtulsam bian önce rahatlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…