Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
yarin tam iliski üzerindn 1 ay gecmis olucak 2sinde hasta olmam gerekiyordu tik yok ultrasonla muayne oldugumu söylemistim ama doktor bisey görememsti. tam olarak testin dogru yant vermesi icin kac gün gecikmeli canim ? :/

Arkadaşlar Adet'im 10 gün gecikti.. Endişeleniyorum. Kafam kazan gibi oldu düşünmekten cvplarınız en azından fikir edinmemi sağlıyo.

Arkadaşlar Adet'im 10 gün gecikti.. Endişeleniyorum. Kafam kazan gibi oldu düşünmekten cvplarınız en azından fikir edinmemi sağlıyo.

canım bence sen hamile değilsin bu konuda çok detaylı bir şey bildiğimi söyleyemem ama öncelikle boşalma olmamış, bu ihtimali düşürüyor. sonrasında da hapı 12 saat sonra almışsın bu da zaten ihtimali en az %70lere düşürüyor. e hapı kullandıktan sonrakii normal adetmiş, ara kanama da değilmiş, o yüzen zaten sen onu regl olarak sayacaksın. o tarihten sonrasında 29 gün ya da işte periyodun neyse say, o gün regl olacaksın bence. ayrıca stres de çok etklioyr biliyorsun. norlevo da adet düzenini bozuyo ki bozmas geciktirebileceği ya da erkenee alması anlamına da geliyor bence.
mesela benimkinde ara kanamalar olmasına rağmen 1 hafta erken geldi reglim.

Şu anda 10 günlük bi gecikme söz konusu . Göğüslerimde adet olucakmışım gibi ağrı var son 2 gündür ve karnımda da öyle. Aşırı derecede stresliyim. Umarım değilimdir. Teşekkürler cevap verdiğin için.

canım bu sürede kan testı ya da ıdrardan baktırdın mı ? bende senın gıbı şüphelendiğim için içtim ama ara kanamam oldu 10 gun sonra 2 gun sürdü bitti.sımdı onu dıkkate alarak 16 gun gecıkme var 6 gün önce doktora gittim ultrasonla baktı baska bır şüphem olduğunu söyleyip muayene oldum göremedi bişey idrardan baktım yoktu yani sanmıyorum zatn bu sekılde cok zor oldugunu soyluyorlar yanı bosalma olmadan bıde ılac fln kullanıldıgı ıcın ıhtml az gibi.

burada kulaktan dolma yarım yamalak bilgisi olanlara sormaktansa neden bir doktora danışmıyorsunuz ?

Biz burada kulaktan dolma değil konu hakkında tecrübesi olan insanlardan fikir alışverişi yapıyoruz.
ayrıca doktoruma sormadığımı nerden biliyorsun.
fikirlerini kendine sakla canım , tşk.

Tatlım test yapmadım ama bu hafta olmazsam yapıcam ve dktora gidicem. Hamile kalmak istiyenler ws içine boşalma olsa dahi ilaç koruyor. Ama istisna olmam inşallah. Birde bende ara kanama yapmadı ilaçtan 1 hafta sonra normal adet kanamam oldu. Ve şu an 11 gün gecikmiş durumda. Sporcuyum geçen hafta maçım vardı birde sorun yaşıyorum bu aralar fazlasıyla stresliyim. Umarım istem dışlı kimse bu duruma mahruz kalmaz :/.

Kızlar bişey sorucam :/. Karnım çok ağrıyo adet olucakmışım gibi ama olamıyorum. Birde Akıntım var benim beyaz Sizdede bu oldumu acaba??

Arkadaşlar müzdemi vermek istiyorumm. Bugun Regl oldum ama ilk gün olduğu için tam bişey söyliyemem kanamam başladı. Umarım her zamanki gibi olurum. 15 güne yakın neredeyse gecikmem oldu. Darısı bekliyenlerin başına

canım son yorumunu okudum senin adına çok sevindim. Yani emin olamıyorum belkı kısa süren adet kanamamdı emın degılım. eger ara kanamaysa gecıkmem sımdlık 18gün dünn test yaptım negatif galıba boşuna stres yaptım bu süreçte cıkması lazımdı.

kızlar norlevo aldıktan ortalama 1 hafta sonra kanamam oldu normal adetim değil hapın yaptığı kanamaydı. kanama ortalama 3 gün sürdü 2. günde eşimle birlikte olduk nasıl olsa adetsin hamile kalma riskin olmaz diyerek içime boşaldı ama kafama takılan nokta şu normal adette döllenmemiş yumurtayı atıyor vücut o yüzden hamilelik riski olmuyo ama norlevodan sonra olan kanamada da yumurta atıyor mu ? 1 hafta geçti ilişkinin üzerinden ama yine de test yapacam kafama takıldı çocuk istemiyorum henüz. norlevonun yaptığı kanama esnasında ilişkiye girmek hamilelik riski oluşturur mu acaba ?

kızlar bende 15 şubatta norlevo kullandım ilk yarım saat içerisinde iki hapı aynı anda yuttum. Bugün 8. gün ara kanama olmadı normal adet günümde 22 siydi 1 gün oda gecikti (( giderek korkmaya başladım

Arkadaşlar şu an adet'imin 4. günündeyim gayet normal 1 şekilde devam ediyor 2 gün sonra kesilmem gerekiyor. Şunu sorucam ben şimdi adet günümü şu an olduğum günden sonramı saycam yoksa geçen aykiyle 1 mi sayıcam? 15 gün gecikti çünkü gecen aykiyle bugünkü adetim.

Birde stres çok fazla etkiliyor adet olamamanızı. Alabiliyosanız zamanı gelince gebelik testi alın ve uygulayın. O şekilde kendinizi rahatlatırsınız. İlaca bağlı gecikmede oluyormuş Ben 15 gün geciktim ve oldum şükür. Umarım sizde olursunuzz

Kızlar hala yok olamadım 22 gün oldu deliricm bugünde sabhtan beri karnımın ağrısı tuttu geçen hafta test yapmıstım negatif. yanıı bu kda sürede olsa çıkardı dimi hala kafam rahat değilllllll lütfen fikir verin bana.

Tavsanim benim sende beyaz akıntı alıyormus galiba bendede aynısı oluyor ama akıntı gibi değil yani peçete ile silince beyaz bişi gelio seninkide böylemiydi ? bende norlevoyu alalı 11 gün oldu normal adet günümde 22 sidi ama hala tık yok ((

merhaba kızlar size bir sorum olacak. açıklar ve beni acilen aydınlatırsanız sevinirim.
benim adetlerim düzensiz. bu ayın (şubat)17.de adet oldum (şubat) 21de bitti. şubat 22 de nişanlımla ilişkiye girdik. boşalma esnasında geri çekilme oldu ve dışarı boşaldı. ancak nişanlım sen genede ilacı al diyince ilişkiden yaklaşık 20/21 saat sonra norlevo ilacını aldım. buda ayın (şubat23) oluyor. ilaç hiçbir yan etki göstermedi. ne baş dönmesi, ne kusma. ilacı aldıktan 5 gün sonra ara kanama oldu bugün 2. gün ve hala sürüyor. sorum şu ki sizce hamile kalma ihtimalim kaçtır ve ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım.

beni düşündüren : yumurtlama günümün olmaması, adetimin o gün yeni bitmiş olması ve dışarıya boşalma.
bu bilgiler altında cevaplarınızı bekliyorum.

canm merak etme hamile değilsin zaten belirtilen süreler içinde almışsın 72 sat içinde alınması gerek ayrıca dışa boşalmış
ara kanaman olması normaldir

hamıle kalmamıssın canım korkma

Bu ılacı kullanan bayanlar ,
ılac gercekten ıse yarıyor ama adet duzenını mahfedıyor
bende artı olarak , cıldımde bıtmek bılmeyen sıvılceler cıktı
ılk kullandgmda adetımı bekledıgım gundu 5 gun sonra adet olmustum ,
5 gun sonra oldugum adetımden sayarsak neredeyse 1.5 ay adet olamadım ılacın etkısınden
adet sokturucu kullandım oda fayda etmedı tekrar norlevo kullandım 5 gun sonra yıne adet oldum
buda ders oldu dogum kontrol ılacı kullanıyorum sımdı yanı bu ılac cok zararlı aslında hıc kullanmamak lazım
ama ıstenmeyen hamılelıklerın onune gecmek de bırebır

Son düzenleyen: Moderatör:
canm merak etme hamile değilsin zaten belirtilen süreler içinde almışsın 72 sat içinde alınması gerek ayrıca dışa boşalmış
ara kanaman olması normaldir

hamıle kalmamıssın canım korkma

sağolun kızlar. insan bilse bile genede başkasının demesini istiyor.
birde sizlerin ara kanaması ne kadar sürdü.
benim bugün 3.gün
ama sürekli sürekli sürekli geliyor. bildiğiniz adet gibi. lekelenme şeklinde de olmadı. 3 pedi koydum düşünün.
normalmidir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…