Arkadaşlar bişey srucam lütfen cvplarmısınız? Arkadaşlar ben 12 saat sonra kullandm bu ilacı normalde adetimin olacağı hafta içtim ben hapı. Hapı kullandıktan 1 hafta sonra adet gördüm normal 6 gün. Şimdi benim çarşamba günü adet olmam gerekiyordu fakat hala adet görmedim. Bu hap adet düzenimizi bozuyo evet ama geciktirme yapıymu? Şimdi benim endişelenmem mi gerekiyo. Zaten tam birleşme olmadı içime boşalma w.s yok. Sadece endişelendiğim için içtim. Fakat adet görememem beni endişelendiriyo. Kasıklarımda ağrı var ve akıntım var. Başka hiç bi belirti yok. Çözemedim ben bu durumu. Bi fikrinizi alabilirmiyim
Arkadaşlar Adet'im 10 gün gecikti.. Endişeleniyorum. Kafam kazan gibi oldu düşünmektencvplarınız en azından fikir edinmemi sağlıyo.
canım bence sen hamile değilsin bu konuda çok detaylı bir şey bildiğimi söyleyemem ama öncelikle boşalma olmamış, bu ihtimali düşürüyor. sonrasında da hapı 12 saat sonra almışsın bu da zaten ihtimali en az %70lere düşürüyor. e hapı kullandıktan sonrakii normal adetmiş, ara kanama da değilmiş, o yüzen zaten sen onu regl olarak sayacaksın. o tarihten sonrasında 29 gün ya da işte periyodun neyse say, o gün regl olacaksın bence. ayrıca stres de çok etklioyr biliyorsun. norlevo da adet düzenini bozuyo ki bozmas geciktirebileceği ya da erkenee alması anlamına da geliyor bence.
mesela benimkinde ara kanamalar olmasına rağmen 1 hafta erken geldi reglim.
Arkadaşlar Adet'im 10 gün gecikti.. Endişeleniyorum. Kafam kazan gibi oldu düşünmektencvplarınız en azından fikir edinmemi sağlıyo.
burada kulaktan dolma yarım yamalak bilgisi olanlara sormaktansa neden bir doktora danışmıyorsunuz ?
canım bu sürede kan testı ya da ıdrardan baktırdın mı ? bende senın gıbı şüphelendiğim için içtim ama ara kanamam oldu 10 gun sonra 2 gun sürdü bitti.sımdı onu dıkkate alarak 16 gun gecıkme var 6 gün önce doktora gittim ultrasonla baktı baska bır şüphem olduğunu söyleyip muayene oldum göremedi bişey idrardan baktım yoktu yani sanmıyorum zatn bu sekılde cok zor oldugunu soyluyorlar yanı bosalma olmadan bıde ılac fln kullanıldıgı ıcın ıhtml az gibi.
Tatlım test yapmadım ama bu hafta olmazsam yapıcam ve dktora gidicem. Hamile kalmak istiyenler ws içine boşalma olsa dahi ilaç koruyor. Ama istisna olmam inşallah. Birde bende ara kanama yapmadı ilaçtan 1 hafta sonra normal adet kanamam oldu. Ve şu an 11 gün gecikmiş durumda. Sporcuyum geçen hafta maçım vardı birde sorun yaşıyorum bu aralar fazlasıyla stresliyim. Umarım istem dışlı kimse bu duruma mahruz kalmaz :/.
merhaba kızlar size bir sorum olacak. açıklar ve beni acilen aydınlatırsanız sevinirim.
benim adetlerim düzensiz. bu ayın (şubat)17.de adet oldum (şubat) 21de bitti. şubat 22 de nişanlımla ilişkiye girdik. boşalma esnasında geri çekilme oldu ve dışarı boşaldı. ancak nişanlım sen genede ilacı al diyince ilişkiden yaklaşık 20/21 saat sonra norlevo ilacını aldım. buda ayın (şubat23) oluyor. ilaç hiçbir yan etki göstermedi. ne baş dönmesi, ne kusma. ilacı aldıktan 5 gün sonra ara kanama oldu bugün 2. gün ve hala sürüyor. sorum şu ki sizce hamile kalma ihtimalim kaçtır ve ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım.
beni düşündüren : yumurtlama günümün olmaması, adetimin o gün yeni bitmiş olması ve dışarıya boşalma.
bu bilgiler altında cevaplarınızı bekliyorum.
merhaba kızlar size bir sorum olacak. açıklar ve beni acilen aydınlatırsanız sevinirim.
benim adetlerim düzensiz. bu ayın (şubat)17.de adet oldum (şubat) 21de bitti. şubat 22 de nişanlımla ilişkiye girdik. boşalma esnasında geri çekilme oldu ve dışarı boşaldı. ancak nişanlım sen genede ilacı al diyince ilişkiden yaklaşık 20/21 saat sonra norlevo ilacını aldım. buda ayın (şubat23) oluyor. ilaç hiçbir yan etki göstermedi. ne baş dönmesi, ne kusma. ilacı aldıktan 5 gün sonra ara kanama oldu bugün 2. gün ve hala sürüyor. sorum şu ki sizce hamile kalma ihtimalim kaçtır ve ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım.
beni düşündüren : yumurtlama günümün olmaması, adetimin o gün yeni bitmiş olması ve dışarıya boşalma.
bu bilgiler altında cevaplarınızı bekliyorum.
canm merak etme hamile değilsin zaten belirtilen süreler içinde almışsın 72 sat içinde alınması gerek ayrıca dışa boşalmış
ara kanaman olması normaldir
hamıle kalmamıssın canım korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?