kizlar hala hasta olamadim ben 6 gun geciktikarnim sis baya bastirinca agriyor goguslerde dolgun ucu baya koyu aciyor ama tik yok. Acaba doktor ultrasonda görememis olabilir mi ? Bide hasta olmadan önce beyaz akintnz oldumu ? Vallahi hergun komplo teorisi kurtulsam bian önce rahatlicam
kizlar hala hasta olamadim ben 6 gun geciktikarnim sis baya bastirinca agriyor goguslerde dolgun ucu baya koyu aciyor ama tik yok. Acaba doktor ultrasonda görememis olabilir mi ? Bide hasta olmadan önce beyaz akintnz oldumu ? Vallahi hergun komplo teorisi kurtulsam bian önce rahatlicam
selam kızlar benim çok büyük bir sıkıntım var sanırım yaa. normalde 6 ocakta regl oldum, 24 ocakta erkek arkadaşımla ilişkimiz oldu kendimizi tutamadık ve içeri boşaldı. 12 saat sonra norlevo kullandım bugün 9 şubat, hala ne leke geldi ne kanamam oldu. yine 6sında olması gereken reglim de gecikti. yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. sizce durum nedir :S
bu arada regl olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyo, göğüslerim hassaslaştı, halsizim, idrar yaparken kesik kesik geliyor, tecrübelerinizden yararlanmalıyım. inanılmaz kötü hissediyorum...
nişanlımla bugun ilişkiye girdik prezervatifin yırtılmasından dolayı içime boşaldı. 2-3 kere tekrarlandı.
12 saat içerisinde norlevo aldım. adetim 16 ocakta olmuştu. Hamile kalma riskim var mıdır?
Yardım edin lütfen..
ilk 12 saatte kullanman koruyuculuğu sağlar diye düşünüyorum.adet gecikmesi yapabiliyor bu hap..sen yinede için rahat etmiyorsa kan testi yaptır.bilirim o korkuyu kabusu inşallah en yakın zamanda adet olursun.
gebelik testi sonucum pozitif çıktı arkadaşlar, ilacı 10 saat sonra kullanmama rağmen. siz siz olun her ihtimale karşı test yaptırın.
düzenli adet görüyormusunuz?yani yine 16 sında mı adet olacaktınız?.o halde 1 hafta kala ilişkiniz olmuş.hamile olacağınızı sanmam 12 saat içinde kullanmışsınız zaten..iyi haberlerinizi bekliyoruz.
kendine kötülük ediyosun valla canım stres yapıyosun..ultrason ve tahlilde bişey çıkmamış olacaksın merak etme ve burda kocaman harflerle adet oldum yazacaksııııınnnnnn
arkadaşlar bugün tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldım.
ilacı kullandıktan bi kaç saat sonra hamilelik testi yaptım.
negatif çıktı. bugün tekrar ilaç kullandığım için bi sorun olur mu?
hamile kalma riskim var mı? yada test yanlış çıkmış olabilir mi?
çok tedirginim :18:
merhaba arkadaşlar,,,
ben de bugün norlevo aldım ve ilişkiden 10saat sonra içtim iki tanesini de aynı anda.
bir kazaya kurban gitmek istemiyorum çünkü, 17 aylık bir kızım var allah ona uzun ömür versin 2.çocuğa hiç ama hiç hazır da değilim zaten.
kızımı hala emziriyorum ,ilaç kutusunda 6 saat sonra emzirebilirsiniz diyor,kafama takıldı bir sorun olur mu,bebeğe zararı dokunur mu diye,
bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.
:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?