Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

evet cnm adet olmadan once beyaz akıntı oluyor...senınkıde ılactan gecıktı adet olacaksın merak etme bnmde karnıma bastırınca agrıyordu beyaz akıntıda oluyordu...
bak bnm 17 gun gectı ustunden adet sokturucu bıle ıctım olamadm snra ılskıye gırdgım ıcın tekrar norlevo ıctım onun sayesınde oldum adet smdıde dogum kontrol hapı kullanıyorum adetın ılk gunu basladım ama umarım bu sefer duzene gırer ... kafana takmamaya calıs bnde smdı dogum kontrol hapı ıcıpte ara verılen zamanda adet olmayanlar oluyomus ona taktım ya bnmde olmazsa dıe dusunmeye basladım stres cok kotu bırsey rahat ol bırazcık...

selam kızlar benim çok büyük bir sıkıntım var sanırım yaa. normalde 6 ocakta regl oldum, 24 ocakta erkek arkadaşımla ilişkimiz oldu kendimizi tutamadık ve içeri boşaldı. 12 saat sonra norlevo kullandım bugün 9 şubat, hala ne leke geldi ne kanamam oldu. yine 6sında olması gereken reglim de gecikti. yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. sizce durum nedir :S

bu arada regl olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağrıyo, göğüslerim hassaslaştı, halsizim, idrar yaparken kesik kesik geliyor, tecrübelerinizden yararlanmalıyım. inanılmaz kötü hissediyorum...

nişanlımla bugun ilişkiye girdik prezervatifin yırtılmasından dolayı içime boşaldı. 2-3 kere tekrarlandı.
12 saat içerisinde norlevo aldım. adetim 16 ocakta olmuştu. Hamile kalma riskim var mıdır?
Yardım edin lütfen..

kendine kötülük ediyosun valla canım stres yapıyosun..ultrason ve tahlilde bişey çıkmamış olacaksın merak etme ve burda kocaman harflerle adet oldum yazacaksııııınnnnnn

ilk 12 saatte kullanman koruyuculuğu sağlar diye düşünüyorum.adet gecikmesi yapabiliyor bu hap..sen yinede için rahat etmiyorsa kan testi yaptır.bilirim o korkuyu kabusu inşallah en yakın zamanda adet olursun.

düzenli adet görüyormusunuz?yani yine 16 sında mı adet olacaktınız?.o halde 1 hafta kala ilişkiniz olmuş.hamile olacağınızı sanmam 12 saat içinde kullanmışsınız zaten..iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Kızlar adet'im gecikti Bu hafta olmam gerekiyodu falan hafta bitti ben hasta olamadım. Hava değişikliği yaptım şu anda alanyadayım. Kasıklarımda ağrı var az az akıntımda var. Bu şekilde gecikmek normalmi. İlaçtan sonra olduğum adet 6 gün srdü normal adet gördüm yani.

merhaba arkadaşlar,,,

ben de bugün norlevo aldım ve ilişkiden 10saat sonra içtim iki tanesini de aynı anda.
bir kazaya kurban gitmek istemiyorum çünkü, 17 aylık bir kızım var allah ona uzun ömür versin 2.çocuğa hiç ama hiç hazır da değilim zaten.
kızımı hala emziriyorum ,ilaç kutusunda 6 saat sonra emzirebilirsiniz diyor,kafama takıldı bir sorun olur mu,bebeğe zararı dokunur mu diye,
bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.

:44::44::44:

merhaba arkadaşlar,,,

ben de bugün norlevo aldım ve ilişkiden 10saat sonra içtim iki tanesini de aynı anda.
bir kazaya kurban gitmek istemiyorum çünkü, 17 aylık bir kızım var allah ona uzun ömür versin 2.çocuğa hiç ama hiç hazır da değilim zaten.
kızımı hala emziriyorum ,ilaç kutusunda 6 saat sonra emzirebilirsiniz diyor,kafama takıldı bir sorun olur mu,bebeğe zararı dokunur mu diye,
bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.

:44::44::44:

ilk 12 saatte kullanman koruyuculuğu sağlar diye düşünüyorum.adet gecikmesi yapabiliyor bu hap..sen yinede için rahat etmiyorsa kan testi yaptır.bilirim o korkuyu kabusu inşallah en yakın zamanda adet olursun.

gebelik testi sonucum pozitif çıktı arkadaşlar, ilacı 10 saat sonra kullanmama rağmen. siz siz olun her ihtimale karşı test yaptırın.

gebelik testi sonucum pozitif çıktı arkadaşlar, ilacı 10 saat sonra kullanmama rağmen. siz siz olun her ihtimale karşı test yaptırın.

gerçektenmiiiiiiiiiiiiiii ayyyy çok şaşırdım yaaa,ne olacak peki şimdi ? ayy nolur haberdar edin durumdan..çok şaşırdım ilk 10 saat içinde almışsınız hemde.eee biz neye güvenicez peki?:26:

9 aralıkta adet olmuştum. Ocak ayında 16sına kaydı. şu an çok stresliyim.
kullandığıma iki gün oldu ne bi yan etki gördüm ne bi gelişme var

merhaba ben 27 ocakta regl olmustum normal bir sekilde ve reglm bittiktn snra 6 subatta ilişkye girdim emin olamadgımız için yaklasık 4 saat sonra norlevo kullandım.dün ayın 11nde benim regl kanaması gibi bir kanamam basladı..rengi normal ancak yogun bir kanama..hic agrım sızım baska birseyim yok..sizce bu bir yan etki midir normal kanamama mıdır ve hamile olma riskim var mı?gecen sene bir kere daha bu ilacı kullanıstım ve hic byle birsey olmamıstı ve normal regl duzenim devam etmişti..simdi cok endiseliyim ve işimden dolayı izin alma sansım fln yok..acil cevap yazabilirseniz sevinirim..

Arkadaşlar bişey srucam lütfen cvplarmısınız? Arkadaşlar ben 12 saat sonra kullandm bu ilacı normalde adetimin olacağı hafta içtim ben hapı. Hapı kullandıktan 1 hafta sonra adet gördüm normal 6 gün. Şimdi benim çarşamba günü adet olmam gerekiyordu fakat hala adet görmedim. Bu hap adet düzenimizi bozuyo evet ama geciktirme yapıymu? Şimdi benim endişelenmem mi gerekiyo. Zaten tam birleşme olmadı içime boşalma w.s yok. Sadece endişelendiğim için içtim. Fakat adet görememem beni endişelendiriyo. Kasıklarımda ağrı var ve akıntım var. Başka hiç bi belirti yok. Çözemedim ben bu durumu. Bi fikrinizi alabilirmiyim

kendine kötülük ediyosun valla canım stres yapıyosun..ultrason ve tahlilde bişey çıkmamış olacaksın merak etme ve burda kocaman harflerle adet oldum yazacaksııııınnnnnn

inşallahhh canım benim ne güzel söyledin ama hala tık yok :/ 10 gün oldu ilşki üzerinden 1.5 ay geçti herhalde cıkardı ıdrardakı testlerde hepsi negatif umarımmm daha fazla gecıkmez

slm kızlar ben 3 ay önce doğum yaptım.23 ocakta prezerratif yırtıldı.12 saat sonra ertesi gün hapını içtim.yinede korkum var.doğumdan beri adet olmadım. adet olmadığımdan hamile kalmışmıyım bilemiyorum.bugün ilişkinin üztünden 21 gün geçti.sizce kaçıncı gün kan tahlili yaptırayım..:18::18:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldım.
ilacı kullandıktan bi kaç saat sonra hamilelik testi yaptım.
negatif çıktı. bugün tekrar ilaç kullandığım için bi sorun olur mu?
hamile kalma riskim var mı? yada test yanlış çıkmış olabilir mi?
çok tedirginim

arkadaşlar bugün tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldım.
ilacı kullandıktan bi kaç saat sonra hamilelik testi yaptım.
negatif çıktı. bugün tekrar ilaç kullandığım için bi sorun olur mu?
hamile kalma riskim var mı? yada test yanlış çıkmış olabilir mi?
çok tedirginim :18:

şaka mı yapıyorsun? hiç aynı gün test yapılır mı tabi negatif çıkacak

burada kulaktan dolma yarım yamalak bilgisi olanlara sormaktansa neden bir doktora danışmıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…