Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ilaç adet gününü geciktirebiliyor o yüzden bi süre daha bekle ilişkiden sonra 24 saat içerisinde içtiysen hapı büyük ihtimal hamile değilsindir

ilaç adet gününü geciktirebiliyor o yüzden bi süre daha bekle ilişkiden sonra 24 saat içerisinde içtiysen hapı büyük ihtimal hamile değilsindir

ewet 24 saat dolmadan içtim adetim 2 gün gecıktı umarum dedıgınız gıbı olur .dedıgım gıbı sımdıde acaba hamılemıyım bebeğe zarar verırmı dıye endıselınıyorum .kendıme kızıyorum aslında nıye ıctım dıye(((

eğer hamile kalmışsanız bile sonuçta 1 2 aylık değil o günden sonra hamile kalmışsınızdır oyüzden ilacın bi etkisi olmaz bence

Canım 6sında regl oldum biraz rahatladım :) ama artık gerçekten tövbe ettim .. Yinede bnm gibi ara kanamadan sonra regl olanlar ne olur olmaz kan testi yaptırmışlar . Bende yaptırsam mı yinede aklımda şüphe var

Aklında şüphe kalmasın canım kan testi yaptır bende yaptırmayı düşünüyorum

3 aylık evliyim bende dün gece esimle iliskiye girdim korunmadan yanlıslıkla bosaldı 11 saat sonra norlevo hapı ictim aslinda bünyem cok zayıftır ama pek bi yan etkisi olmadı bana sadece karnm kasklarmda hafif bi agrı var ise yaramıs mıdır ve kac gün icinde adet olucam yardım edebilir misiniz :S

arkadaşım öncelıkle sakın stres yapma bende de yan etkı yapmadı ama kasıklarım ve belım cok ağrıdı .ve akıntım cok oldu adet gunum de 3 gun gecı tabı ben ıyıce strese gırdım kan tahlılı yaptırdım negetif dedıler ama ben yıne rahatlamadım acaba gec döllenme falanmı dıye ama bugun adet oldum okadar ahatladım kı stres yapmayacakmışsın onu anladım:)

Sağol canım cok tesekkur ederim :)

Sağol canım cok tesekkur ederim :)

ki ben 21 saat içinde almıştım ilacı sen ise 11 saatte almışşsın .hiç endişelenme .doktorda bana sordu 24 saat içinde almııssın dedı bır sey olmaz eger adetın ilacı içtikten sonra 7ila 10 gn içinde gelmmese sokturucu verıcem dedı .

Sağol arkadasim insallah bi sorun cıkmaz ya icim rahatladı sen öyle deynce

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Çok güzel bir site herkes elinden geldiğince deneyimlerini paylaşıyor. :)) evet gelelim.problemime, normalde her ay 30 günde bir adet olan birisiyim. Gecen ay korunmadan erkek arkadasımla ilişkiye girdik ve maalesef boşaldı. adetimin bitiminden 2 gün sonraydı. Hemen temizledim falan ama ertesi gün 15 saat sonra norlevo aldım. Norlevodan 5 gün sonra 4 gün süren ara kanamam oldu ama baya yogun adet şeklindeydi tek farkı agrısızolmasıydı. Bu ay adetim 1 hafta gecikmiş durumda cok stresliyim ve endişeliyim. Test yapmaya da korkuyorum 3 gün sonra ara kanamamım oldugu tarih ve ozamanda olmazsam eger naparm.bbilmiyorum. belim ve eklemlerimde çok agrı var adet öncesi çıkan sivilcelerim de çıktı, gecti fakat hala kanamam yok... Beyaz akıntı var 1 haftadır bu ne anlama geliyor bilmiyorum. . Çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. ((

Canım stresten adette gecikme olabiliyor.Mesela ben bu ilacı 23 Ekimde kullandım.Ara kanamam da olmadı ve 6 Aralık da adet oldum.Korkma ve kan testi yaptır derim içinde şüpheyle yaşamaktan daha iyidir.

Erkek arkadasimla yumurtlama gunumden iki gun once yani en riskli gunde 2-3 kere korunmasiz birliktelik yasadik. Ancak icime bosalma olmadi ve ben ne olur ne olmaz diye yarim saat icinde ertesi gun hapi kullandim. Daha onceden bu hapi kullandigimda 3 gun sonra bir kac damlalik pembe bir akinti gelmisti ancak bu sefer olmadi ve herhangi bir yan etki gormedim. Reglime 1 hafta var ve ben nasil bekleyecegimi bilmiyorum aksam bununla yatip sabah bununla kalkiyorum, olasilik hesaplari bile yaptim yani. Sizce hamile miyimdir icimin rahatlamasina cok ihtiyacim var??

Mrb yeni uyeyım size bi sorum olacak. Düzenli adet olan biriyim gecen ay kasımın 7 sinde adet oldum bu ay ki adete 1 hafta kala norlevo kullanmak zorunda kaldım 33. saatte kullandım. Fakat vajinaya yakın boşalma flan olmadı sadece zevk suyu değmiş olabilr dye korktum. norlevoyu içtikten 1 hafta sonra adet olmam gerekiyodu fkat olmadm ama kahverengi ve kırmızı akıntılarım var ama adet gibi değil. bu ayın 5.de adet olmam gerekirken hala olmadım Sizce hamile olma ihtimalim var mı ?

düşük ihtimal ama olabilir..
bence bir gebelik testi yapın.
norlevo adet düzenini bozabiliyor......

Offfffff bu kahrolası ilacı yine kullanmak zorunda kaldım 2-3 sene aradan sonra.
Eşim ben korunuyorum sanmış, ben de o korunur diye düşünmüştüm. ve olan oldu. :26:
hemen 1 saat içinde içtim bu hormon deposu ilacı, periyodumun 11. günüydü. yani tehlikeli olabilir...
:18::18::18::18:
şimdiye kadar herhangi bir ara kanama falan olmadı.
zaten daha önce 2 defa kullandığımda da olmamıştı.
sadece adet tarihim değişmişti.
:18::18::18::18:
inşallah sıkıntı olmaz......
ayın 26 sına kadar ölür ölür dirilirim artık ben

Adet tarihiniz cok mu değişmişti yani benim 9 gün gecti şu an ve, ara kanama tarihim 3 gün sonra onu bekliyorum artık.

Bana yardım edermisiniz lütfennnnnn? Öncelikle kullanacağım kelimelerden ötürü sizlerden özür dilerim ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var.. Benim adetimin 12.günü (5 kasım) bir ilişkim oldu.. Ve ilkti. Kısacası sürtünme yoluylaydı ama ilk kez kıyafetsiz bir yakınlaşma yaşadım..Ama çok korktum ve birdaha evlenmeden bu yakınlaşmayı bile yaşamak istemiyorum korku bana yetti. Vajinama boşalma gerçekleşmedi ama sürekli temas vardı yani kesin bulaşmıştı damlamıştı sperm ya da zevk suyu..15 saat sonra norlevo diye bir hap olduğunu öğrendim hemen aldım iki hapı birden içtim. içtikten 1 hafta sonra (12 kasım) aynı reglim gibi 3-4 gün kanama yaşadım. İlişkinin üzerinden tam 4 hafta sonra bir tıp merkezinde beta hcg <2.00 çıktı.. bu sonuçtan üç gün sonra başka bir hastanede beta hcg <0,5 çıktı.. Her iki yerde değer aralıkları farklıydı ama neticede ikiside negatifmiş.Norlevodan sonra baz alıp beklediğim kanama tarihim yarın ama ortada belirti bile yok (Bir kaç doktor bu yeni kanamayı adetim olarak saymamı ve yeni kanamamı ona göre beklememi söylemişti çünkü) Korkuyorum. Yani en son testi yaptıralı 5 gün oluyor. Bu değer artmış olmaz değil mi bu saatten sonra.. Çünkü normalde 25 ekim zamanında adet olmalıydım. Ama norlevo 12 kasımda kanama yaptığından 12 aralığa göre hesapladım.. Hamile olmuş olsaydım çıkardı değil mi? ama adetim gelmiyorrr Uzun oldu bana lütfen bilgili olanlar yardım etsin uyku uyuyamıyorum 1 aydır..

canım korkmana gerek yok adet tarihin 12 aralık stresten geçikmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…