Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bu ilaç bende neden kanama falan yapmıyor?

Bana doktor eğer ara kanama yapmıyorsa adet beklenen günde gelir demişti. İnternetten sormuştum. Ara kanama yaptığında rahmin iç tabakasının dökülmesi anlamına geliyormuş normal adeti taklit ederek. Bugün Norlevoya göre beklediğim kanamam gelmeliydi gelmedi.. Napıcam bilmiyorum:18:

canım stres yapma bekle bugunlü yarınlı adet olursunn

Artık beklememeye karar verdim. İlk beta hcg ilişkimin 29.günü <2.00 çıktı.. 32.günü başka hastanede <0,5 çıktı. Bugün 38.gün ilk yaptığım yerde tekrar yaptırdım aynı sonuç <2.00.. Bu kadar zaman sonra benim 7 haftalık gebe olmam gerekirdi. Stresten gecikiyor anladım ki inşallah en kısa zaman da regl olurum

canım senı anlıyorum aynı durum bendede oldu bu şekılde olma ıhtımalı yok merak etme kı zaten test negatıf varya okadar stres yaptığın ıcın gecıkmıstır ben bır ay degıl ıkı uc ay stres yaptım pskılojım bozuldu dusun artık bu topıkın daımı uyesı gıbı bısey oldum ama bu sekılde hamılelık rıskı gerçekten yok adetın yakında gelır yaptığın stresler yanına kalır benden demesi

hamılelık ıhtımalı yok kafanı hıc bulandırma bukadar konu açıldı bende dahıl bu sekılde hamıle kalan çıkmadı kaldıkı sen ılacı almışsın adetınde duzensızlık oluşmuş canım doktora kontrole gıt düzene gırer kafana takma bu konuyu stresten oluyor bu sorunlar

Sağol arkadasim insallah bi sorun cıkmaz ya icim rahatladı sen öyle deynce

yan etkı herkesde olmaz adı ustunde yan etkı ılk 24 saate kadar koruyuculuğu yüksek 72 saate kadar bıle var canım sen 11ıncı saatte almışsın sakın kafana takma hapa güven

strese gerek yokk canım bu durumda zaten ıhtımalın dusuk hapı cok erken almışsın bu cok ıyı ara kanaman olmuş ara kanama tarıhınde olabılırsın yenı adetını yada ıkı uc gun önceden kafana takma kesınlıkle hap pskolojıyı bozuyor bılırım hayatı engelliyor resmen hamıle degılsın adetın olur yakında stres yapma sakın ,.:)

ceydq süpersin valla moral veriyosun:) Okadar stresli birşeymiş ki.. Bekliyorum bakalım adet olunca buraya kocaman kocaman yazıcam:) Hafif ağrım var kasıklarımda ama.. Ya bişi sorcam saçma gelebilir ama.. Hani gebelik testi için adet tarihinizin geçmesini bekleyin öyle test yapın diyorlar ya. Misal normal adet 25 ekim..ilişki o adetten sonra oldu 25 kasım geçince test yapın diyorlar dimi ama misal benim 25 ekim adet tarihimdi, 12 kasım norlevo reglinin tarihiydi.. o tarihten sonra ilişki olmadıysa norlevo sonrası tarihi baz alıpta gebelik testi yaptırın demiyorlar demi?

Benimde adetim 11 gün geçti hamilelik testi yaptım negatif cıktı. İçim rahatladı valla ama bugun ara kanamamın oldugu gün ve hala adet olmadım. Artık stres yapmıcam gercekten 1 ayda 3 kilo verdim uyuyamamak da cabası. Cok zor bir süreç. Umarım herkes en yakın zamanda adet olur. :)

Benimde beklediğim ara kanamam 2 gün geçti.. Dün kan testi yaptırdım ilk yaptırdığım yerde <2.00 negatif yani.. Ama işte binbir senaryo kuruyorum. Şu kan gelse de rahatlasak her ihtimale karşı tarlusal aldım 1 hafta-10güne kadar gelmezse mecbur içicem. uyuyamıyorum valla 1 aydır yaa:))

Benimde geçti 2 gün ama belirtisi de yok. Düşünmek istemiyorum kötü şeyler. 1 aydır neler cekiyorum. Belkide bu ay hiç gelmicek cok zor beklemek gercekten.

Benimde geçti 2 gün ama belirtisi de yok. Düşünmek istemiyorum kötü şeyler. 1 aydır neler cekiyorum. Belkide bu ay hiç gelmicek cok zor beklemek gercekten.

canım senin önceki yazına baktımda, adetinden 2 gün sonrası çok riskli bi dönem değil.. 30 günde adet görüyosan, adetinden önceki 14.gün yumurtlama günün. bu konuda için rahat olsun çok araştırdım. Aynı adet olucakmış gibi belirtiler bende de var ama bi geliyor bi gidiyor dalga geçer gibi.. Ara kanama olduğunda doktorların çoğu diyorki ; 7-10 gün içinde ara kanama olması döllenmeden sonra tahmini olarak döllenen yumurtanın rahme inmesi5-6 gün tutunması da 7 gün gibi oluyor ya da daha sonrası.. o esnada bizim ilaç sayesinde regl gibi yoğun kanama görmemiz döllenmiş yumurta var ve rahime inmişse uygun ortam olmadığından tutunamıyor ve kanamayla atılıyor. Ben demiyorum doktorlar diyor. Yine de düşükde olsa ihtimal var. Ama biraz olsun rahatlamalıyız..

hayır canım normal adetının gectıgı tarıhte bu norlevo cok sıkıntılı ılaç ya dedıgım gıbı ınsanı altüst edıyor pskılojısını bozuyor ama sakın stres yapma kendını rahat bırak bıde civanperçemi iç canım adetını cabuk getırır o ben ıcmıstım ıkı gun hemen geldı adetım onun ıcın stres yapmadan bekle olunca zaten ustunden buyuk yuk kalkmış olucak :)

Civanperçemi mi? Bide onu deniym çok teşekkür ederim:) Maydonoz suyu içtim,çörekotunu balla karıştırıp yedim ama işe yaramadı.

canım senı cok ıyı anlıyorum vallaa kan testın negatıf ıse sorun yok hemde hıc sorun yok okadar stresten gecıkmış olabılır yada başka bır sorun olabılır hamılelık tabıkıde olmazda bı doktora kontrole gıdebılırsın bazen hanı kucuk kıstler felan oluyor ya onlarda gecıktırıyor

Kiste şuanlık razıyım Napıym kızlık zarı daha duruyorken kürtaj olma durumu beni çok korkutuyor.. 1 hafta-10gün beklicem bakalım..

Civanperçemi mi? Bide onu deniym çok teşekkür ederim:) Maydonoz suyu içtim,çörekotunu balla karıştırıp yedim ama işe yaramadı.

maydonoz suyu ıse yaramaz o ödem attırır bak cıvan perçemi çok bilindik yöntemdir ve tadı aşırı kotu ama kaynat ıc gerçekten cok faydası oluyor benım hemen geldı onu ıcınce cogu kışı öyle adet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…