- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
Bu ilaç bende neden kanama falan yapmıyor?
Bana doktor eğer ara kanama yapmıyorsa adet beklenen günde gelir demişti. İnternetten sormuştum. Ara kanama yaptığında rahmin iç tabakasının dökülmesi anlamına geliyormuş normal adeti taklit ederek. Bugün Norlevoya göre beklediğim kanamam gelmeliydi gelmedi.. Napıcam bilmiyorum:18:
Bana yardım edermisiniz lütfennnnnn? Öncelikle kullanacağım kelimelerden ötürü sizlerden özür dilerim ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var.. Benim adetimin 12.günü (5 kasım) bir ilişkim oldu.. Ve ilkti. Kısacası sürtünme yoluylaydı ama ilk kez kıyafetsiz bir yakınlaşma yaşadım..Ama çok korktum ve birdaha evlenmeden bu yakınlaşmayı bile yaşamak istemiyorum korku bana yetti. Vajinama boşalma gerçekleşmedi ama sürekli temas vardı yani kesin bulaşmıştı damlamıştı sperm ya da zevk suyu..15 saat sonra norlevo diye bir hap olduğunu öğrendim hemen aldım iki hapı birden içtim. içtikten 1 hafta sonra (12 kasım) aynı reglim gibi 3-4 gün kanama yaşadım. İlişkinin üzerinden tam 4 hafta sonra bir tıp merkezinde beta hcg <2.00 çıktı.. bu sonuçtan üç gün sonra başka bir hastanede beta hcg <0,5 çıktı.. Her iki yerde değer aralıkları farklıydı ama neticede ikiside negatifmiş.Norlevodan sonra baz alıp beklediğim kanama tarihim yarın ama ortada belirti bile yok (Bir kaç doktor bu yeni kanamayı adetim olarak saymamı ve yeni kanamamı ona göre beklememi söylemişti çünkü) Korkuyorum. Yani en son testi yaptıralı 5 gün oluyor. Bu değer artmış olmaz değil mi bu saatten sonra.. Çünkü normalde 25 ekim zamanında adet olmalıydım. Ama norlevo 12 kasımda kanama yaptığından 12 aralığa göre hesapladım.. Hamile olmuş olsaydım çıkardı değil mi? ama adetim gelmiyorrrUzun oldu bana lütfen bilgili olanlar yardım etsin uyku uyuyamıyorum 1 aydır..
Mrb yeni uyeyım size bi sorum olacak. Düzenli adet olan biriyim gecen ay kasımın 7 sinde adet oldum bu ay ki adete 1 hafta kala norlevo kullanmak zorunda kaldım 33. saatte kullandım. Fakat vajinaya yakın boşalma flan olmadı sadece zevk suyu değmiş olabilr dye korktum. norlevoyu içtikten 1 hafta sonra adet olmam gerekiyodu fkat olmadm ama kahverengi ve kırmızı akıntılarım var ama adet gibi değil. bu ayın 5.de adet olmam gerekirken hala olmadım Sizce hamile olma ihtimalim var mı ?
Sağol arkadasim insallah bi sorun cıkmaz ya icim rahatladı sen öyle deynce
Erkek arkadasimla yumurtlama gunumden iki gun once yani en riskli gunde 2-3 kere korunmasiz birliktelik yasadik. Ancak icime bosalma olmadi ve ben ne olur ne olmaz diye yarim saat icinde ertesi gun hapi kullandim. Daha onceden bu hapi kullandigimda 3 gun sonra bir kac damlalik pembe bir akinti gelmisti ancak bu sefer olmadi ve herhangi bir yan etki gormedim. Reglime 1 hafta var ve ben nasil bekleyecegimi bilmiyorum aksam bununla yatip sabah bununla kalkiyorum, olasilik hesaplari bile yaptim yani. Sizce hamile miyimdir icimin rahatlamasina cok ihtiyacim var??
Benimde adetim 11 gün geçti hamilelik testi yaptım negatif cıktı. İçim rahatladı valla ama bugun ara kanamamın oldugu gün ve hala adet olmadım. Artık stres yapmıcam gercekten 1 ayda 3 kilo verdim uyuyamamak da cabası. Cok zor bir süreç. Umarım herkes en yakın zamanda adet olur. :)
Benimde geçti 2 gün ama belirtisi de yok. Düşünmek istemiyorum kötü şeyler. 1 aydır neler cekiyorum. Belkide bu ay hiç gelmicek cok zor beklemek gercekten.
ceydq süpersin valla moral veriyosun:) Okadar stresli birşeymiş ki.. Bekliyorum bakalım adet olunca buraya kocaman kocaman yazıcam:) Hafif ağrım var kasıklarımda ama.. Ya bişi sorcam saçma gelebilir ama.. Hani gebelik testi için adet tarihinizin geçmesini bekleyin öyle test yapın diyorlar ya. Misal normal adet 25 ekim..ilişki o adetten sonra oldu 25 kasım geçince test yapın diyorlar dimi ama misal benim 25 ekim adet tarihimdi, 12 kasım norlevo reglinin tarihiydi.. o tarihten sonra ilişki olmadıysa norlevo sonrası tarihi baz alıpta gebelik testi yaptırın demiyorlar demi?
Benimde beklediğim ara kanamam 2 gün geçti.. Dün kan testi yaptırdım ilk yaptırdığım yerde <2.00 negatif yani.. Ama işte binbir senaryo kuruyorum. Şu kan gelse de rahatlasak her ihtimale karşı tarlusal aldım 1 hafta-10güne kadar gelmezse mecbur içicem. uyuyamıyorum valla 1 aydır yaa:))
Civanperçemi mi? Bide onu deniym çok teşekkür ederim:) Maydonoz suyu içtim,çörekotunu balla karıştırıp yedim ama işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?