Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kiste şuanlık razıyım Napıym kızlık zarı daha duruyorken kürtaj olma durumu beni çok korkutuyor.. 1 hafta-10gün beklicem bakalım..

bu durumda okadar cok yazı geldı gectıkı burda ama hıcbırı hamıle kalmadı dedıgım gıbı ıhtımalın dusuklugunu ılaçla ıyıce dusurmussun ben suan 3uncu adetımı olucam ve belırtım yok hatta bak hala kafama takmış bır şekilde acaba dıye düşünüyorum ılk olduğu ıcın belkıde bukadar kafana takıyosun ama ıste sağlık sağlık dıyoruzda streste saglımıgızı etkılıyor onun ıcın rahat ol

Ben de bi defasında 5. Adetim gecikti diye acaba 5 aylık hamileyim de üstüne mı görüyorum diye kafayı yemiştim tecrübesizlik işte. Benim ara kanama bugün de son hızla devam ediyor

Ara kanamanın devam etmesi gayet iyi, rahmin ortamı bozulup dökülüyormuş işte..Benim ara kanamam 4 gün filan sürdü. Zaten adetlerimde 3-4 gün sürer. Ama ara kanama yoğun bi şekilde 10 günden uzun sürerse muayene olun diyor doktorlar.

Ben de bi defasında 5. Adetim gecikti diye acaba 5 aylık hamileyim de üstüne mı görüyorum diye kafayı yemiştim tecrübesizlik işte. Benim ara kanama bugün de son hızla devam ediyor

hahayt bende oyle duşundum artık dedım kafayı yıyorum ben ya tamam gıbısınden bktım budurumdan

Benimde 2 gün geçti ara kanamanın oldugu tarihten valla cok düşünmemeye çalışıyorum bunca zaman stresten kendimi yedim bitirdim ondan gecikti belkide. Adetimin gecikmesinden 10 gün sonra yaptım gebelik testini negatif cıktı. Hala hamile olma ihtimalim var mıdır sizce?

Kan testi mi idrar testi mi? İdrar testiyse 10 gün geçince doğru sonuç verme ihtimali yüksek bence..

senin yerinde olsam 5-7gün sonra tekrar ederim ama bunca zaman çıkmamışsa pek olasılık vermiyorum.. Peki belirtilerin var mı? Bende öyle hiç bulantı kusma göğüs hassasiyeti yok.Hatta acaba hassasiyet varmı diye göğüslerime bastırmaktan artık mecbur biraz hassaslık şişme var:))) bitek ara ara karnıma ağrı giriyo ama şiddetli değil adet ağrısı gibi.. Bunlar da önemli sonuçta..

Valla bendede ara ara kasıklarımda agrı oluyo ama bulantı kusma yok gögüslerimde arada agrıyo belim cokk fenaa. :) 1 haftaya geelmezse egeer artık bi daha test yapcam

iyi bari, 3 gündür kanıyorum resmen
canım sıkılmaya başladı, daha normalde adet günüm 26 aralık olacak. bakalım o güne kadar stres yapar geciktiririm ben.

iyi bari, 3 gündür kanıyorum resmen
canım sıkılmaya başladı, daha normalde adet günüm 26 aralık olacak. bakalım o güne kadar stres yapar geciktiririm ben.

Kendimden biliyorum, değil normal adet günümde adet olmak.. Ara kanamamın üzeriinden bile 3 gün geçti.. Olamıyorum.. İnşallah aynı stresi yaşamazsın

Kendimden biliyorum, değil normal adet günümde adet olmak.. Ara kanamamın üzeriinden bile 3 gün geçti.. Olamıyorum.. İnşallah aynı stresi yaşamazsın

Benimde ara kanama tarihini 2 gün geçti hala tık yok yarın yine test yapmayı düşünüyorum cıldırcam düşünmemeye calışıyorum ama olmuyo. Bizim kadar adeti geciken biri var mı acaba yaşadıklarını bizimle paylaşsa.

Canım az çok okudum burayı ama, normal gününde adet olamayanların geneli ara kanama tarihinde olmuş bizim neden olmuyor acaba.. Ben de test yaptırmaktan bıktım kollarım çürüdü ama güvenemiyorum nedense.. Belirtide yaşamıyorum hamilelik gibi ama aklım almıyor galiba kendimizi çok korkutuyoruz..

Gercekten bilmiyorum canım sıkılmaya başladı artık korkuyorum ya. adetten önce gögüslerimde agrı falan olurdu ama hiç belirti yok arada sadece kasıklarıma agrı girip cıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…