Kiste şuanlık razıyımNapıym kızlık zarı daha duruyorken kürtaj olma durumu beni çok korkutuyor.. 1 hafta-10gün beklicem bakalım..
ıste bıdaha tövbe artık yani okadar yıkıcı bı etkısı oluyorhahaha:)) Senin artık kaçıncı adet olmuş yapma gözünü seviym
Ben de bi defasında 5. Adetim gecikti diye acaba 5 aylık hamileyim de üstüne mı görüyorum diye kafayı yemiştimtecrübesizlik işte. Benim ara kanama bugün de son hızla devam ediyor
Civanperçemi mi? Bide onu deniym çok teşekkür ederim:) Maydonoz suyu içtim,çörekotunu balla karıştırıp yedim ama işe yaramadı.
Benimde 2 gün geçti ara kanamanın oldugu tarihten valla cok düşünmemeye çalışıyorum bunca zaman stresten kendimi yedim bitirdim ondan gecikti belkide. Adetimin gecikmesinden 10 gün sonra yaptım gebelik testini negatif cıktı. Hala hamile olma ihtimalim var mıdır sizce?
Kan testi mi idrar testi mi? İdrar testiyse 10 gün geçince doğru sonuç verme ihtimali yüksek bence..
senin yerinde olsam 5-7gün sonra tekrar ederim ama bunca zaman çıkmamışsa pek olasılık vermiyorum.. Peki belirtilerin var mı? Bende öyle hiç bulantı kusma göğüs hassasiyeti yok.Hatta acaba hassasiyet varmı diye göğüslerime bastırmaktan artık mecbur biraz hassaslık şişme var:))) bitek ara ara karnıma ağrı giriyo ama şiddetli değil adet ağrısı gibi.. Bunlar da önemli sonuçta..
Ara kanamanın devam etmesi gayet iyi, rahmin ortamı bozulup dökülüyormuş işte..Benim ara kanamam 4 gün filan sürdü. Zaten adetlerimde 3-4 gün sürer. Ama ara kanama yoğun bi şekilde 10 günden uzun sürerse muayene olun diyor doktorlar.
iyi bari, 3 gündür kanıyorum resmen
canım sıkılmaya başladı, daha normalde adet günüm 26 aralık olacak. bakalım o güne kadar stres yapar geciktiririm ben.
Kendimden biliyorum, değil normal adet günümde adet olmak.. Ara kanamamın üzeriinden bile 3 gün geçti.. Olamıyorum.. İnşallah aynı stresi yaşamazsın
Canım az çok okudum burayı ama, normal gününde adet olamayanların geneli ara kanama tarihinde olmuşbizim neden olmuyor acaba.. Ben de test yaptırmaktan bıktım kollarım çürüdü ama güvenemiyorum nedense.. Belirtide yaşamıyorum hamilelik gibi ama aklım almıyor galiba kendimizi çok korkutuyoruz..
Aynı durumdayız tamamen.. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?