Doğuma Hazırlık normal beşikmi yoksa büyüyen beşikmi daha kullanışlı fikri olan varmı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cicek2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
15
0
36
Balıkesir
arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim ve yavaş yavaş bebeğimin odasını alıp eksikleri almaya çalışıcam ama yatak konusunda çok kararsızım.büyüyen beşikmi daha iyi normal beşikmi karar veremıyorum yardımcı olabilirmsinz bana.kullanıpta memnun kalan yada kalmayana varmı?

sakın normal beşik alma derim ben büyüyen beşik almıştım şu an oğlum 2 yaşında ve paşalar gibi yatagında yatıyo hem genç odası gibi oldu odasıda zaten bebekler hemen büyüyo beşiğe verdiğin paraya değmez yani bence büyüyen beşik almalısın kesinlikle.

hmm öyle diyorsun yani tamam bunu dikkate alıcam teşekkür ederim

normal besik ve büyüyen besik nedir tam olarak bilmiyorum ama ben kademeli birsey aldim yani kücük bebekken en yukarda almasi falan kolay olsun diye buyudukce asagi indirebiliyosunuz kalkinca düsmesin diye dahada buyuyunce yanlarini cikarip normal yatak yapabilirsiniz 7 yasina kadar kullanilabiliniyo tavsiye ederim cok kullanisli ,ablam yerden tasarruf etmek icin alti cekmeceli yataklardan almisti kizina ve hic memnun degil ayarlayamadigin icin yatagi cok yukarda ablam bebis uyusada yanindan ayrilamiyo uyaninca sarkip duser diye eger boyle biseyse almak istedigin pek tavsiye etme uzun sureli kullanmak istersen kademeli yataklardan al misil misil uyusun bebisin icinde.saglicakla kucagina al insallah

bizde bu ikilemde kaldık sonunda normal almaya karar verdik cunku 2. cocugu dusunuyorsanız buyuyen besik alırsanız yeni bir beşik daha almanız gerecekecek.biz normal beşik alalım dedik sallananlardan sonra 3-4 yasında kısmetse 2. yi dusundugumuzde ona genc odası alalım beşigide yeniye kullananalım diye dusunduk.

ben kiracıyım ama genede büyüyen beşik alıcam nereye olsa uydururum oda oldugu zaman bi problem çıkmaz

benim 3 yaşında kızım var ve büyüyen beşik aldım çok rahat hala orda yatıyor birde deli yatar benim kızım gayet memnunum arkadaşım normal aldı 1 yaşına kadar ancak yattı yatmadı bile yani kesinlikle büyüyen al derim cnm rahat olmuyor normal beşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…