- Konu Sahibi berlingoes
Salonda siz yatsaydınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah yeni üye ah.. tabi ki normal anormal olan sende ki düşünceler.Kızlar selam
Kvlerdeyiz yatıcaz artık kvde salona yatmak zorunda kaldı, ev kalabalık olduğu için. Eşimde annesini öptü. Bende bozuldum normalde benide öyle öper ama sık sık öyle sevgisini göstermez. Bozuldum bende. Tuhaf geldi sizce normal mi ? :)
Herkes neden farklı yorumlamış anlatamamış konu sahibi tam olarak üzüldüm cnmKızlar selam
Kvlerdeyiz yatıcaz artık kvde salona yatmak zorunda kaldı, ev kalabalık olduğu için. Eşimde annesini öptü. Bende bozuldum normalde benide öyle öper ama sık sık öyle sevgisini göstermez. Bozuldum bende. Tuhaf geldi sizce normal mi ? :)
Bozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum
Seni opmeyen kocayla evli kalırsan bugün kaynanayi öptü diye bozulursun yarın sokak köpeğini öptü diye.Ayrıca normal sarılarak öpme vs değil Kadın yatıyordu yorganını çekti öptü iyice falan, ben o şekilde ilgi görmüyorum açıkçası
Nasil kvdeler karisini opunce kiskaniyor ve elestiri aliyorsa konu sahibi de oyle elestiri alirKonuyu yanlış anlamamak adına sorduğum sorunun yanıtları :
Eşten , sevgiliden ilgi beklediğini anlatmanın bu mesajlar dışında milyonlarca yolu var.
Zihin okuyamadığım için ihtimali öngörerek yanıtladım.
Konu sahibi böyle bir imada bulunmadığını söyleyince de , kullandığı cümlelerin yanlış anlaşılabileceğini de yazdım.
dudağından fransız öpücüğü kondurmadıysa sizi annesi gibi öpmesin zatenBozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.KONUMU KAPATABİLİR MİSİNİZMune