Normal bi hareket mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam

Kvlerdeyiz yatıcaz artık kvde salona yatmak zorunda kaldı, ev kalabalık olduğu için. Eşimde annesini öptü. Bende bozuldum normalde benide öyle öper ama sık sık öyle sevgisini göstermez. Bozuldum bende. Tuhaf geldi sizce normal mi ? :)
Ah yeni üye ah.. tabi ki normal anormal olan sende ki düşünceler.

Şu an sadece şaşıracak bakıyorum konuya.

Eşimin tarafı olduğu gibi dokunsal, sürekli öperler birbirlerini 😅

Olay çıksa ooo 🤣

adam annesini bile öpemeyecekse pes
size öyle bakmıyorsa sizi öyle sevmiyorsa sizi annesi olarak görmediği içindir
kocam annesine baktığı gibi bakmıyor bana diye üzüleceğinize sevinmeniz gerek :D size annesine bakar gibi bakması sıkıntı olurdu zaten ....

temas kurmuyorsa size güzel yaklaşım yapmıyorsa da bu ikinizin arasındaki sorun , oturun konuşun çözün kocanızın annesine sevgi göstermesinin normalliğini sorgulayacağınıza :)

Görücü usulü mü evlendiniz? Eğer öyleyse nasıl zaten birbirinizi seveceksiniz ki boşuna ilgi falan beklemeyin adam sevmiyor sizi.

Kızlar selam

Kvlerdeyiz yatıcaz artık kvde salona yatmak zorunda kaldı, ev kalabalık olduğu için. Eşimde annesini öptü. Bende bozuldum normalde benide öyle öper ama sık sık öyle sevgisini göstermez. Bozuldum bende. Tuhaf geldi sizce normal mi ? :)
Herkes neden farklı yorumlamış anlatamamış konu sahibi tam olarak üzüldüm cnm

Ya hayat bu kadar zor mu? Siz cocugunuzu opup koklarken bir kiz buldugunda opme seklinizi degistirecek misiniz. Utaniyorum boyle seyler okudukca. Annesi ya annesiiiii

Kıskanmak insanın doğasında olan bir şey ve insan kendisinde olmayana, istediği halde elde edemediği şeyi kıskanır. Siz eşinizden istediğiniz ilgiyi görmediğiniz için kıskanıyorsunuz. Eski eşimin ailesini ilk başlarda hiç kıskanmazdım. Evlilik devam ettikçe çok kıskanmaya başladım hatta boşanacağım sıra bu çok artmıştı. Beni sevmiyordu, benim yanımda mutlu değildi, sohbet etmiyordu benimle, ancak ben ilgisizsin diye tartışmaları büyüttüğüm zaman bir kaç gün ilgili davranıyordu, senden çocuk istemiyorum diyordu bu böyle uzar. Ama ailesine gittiği gibi mutluluk, sohbet, kahkahalar, annesini öper, yeğenlerini uyutur yemeklerini yedirir. Bana kadrolu olmasaydın evlenmezdim diyip beni para olarak görürken ailesinden hiçbir karşılık beklemeden maddi manevi her şeyini verir, benden çocuk istemediğini söylerken küçüçük yeğenlerine öyle bir bakar ki en son 4 yaşında ki çocuğu bile kıskanıyordum. Seni anlayabiliyorum yani. Ben çok kızıyordum kıskanıyorum diye ama buna o sebep olmuştu ve artık kızmıyorum kendime.

Bozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum

Ayrıca normal sarılarak öpme vs değil Kadın yatıyordu yorganını çekti öptü iyice falan, ben o şekilde ilgi görmüyorum açıkçası
Seni opmeyen kocayla evli kalırsan bugün kaynanayi öptü diye bozulursun yarın sokak köpeğini öptü diye.
Sorun aranızdaki sevgisizlikte

Konuyu yanlış anlamamak adına sorduğum sorunun yanıtları :

Eşten , sevgiliden ilgi beklediğini anlatmanın bu mesajlar dışında milyonlarca yolu var.

Zihin okuyamadığım için ihtimali öngörerek yanıtladım.

Konu sahibi böyle bir imada bulunmadığını söyleyince de , kullandığı cümlelerin yanlış anlaşılabileceğini de yazdım.
Nasil kvdeler karisini opunce kiskaniyor ve elestiri aliyorsa konu sahibi de oyle elestiri alir
Kadin acikliyor kendini annesi yerine baska seye de boyle ilgi gosterse kiskanacakti
Sorun esinin kadin disinda baskasina sevgi pitircigi olmasi kadin ensestten bahsetmemis dahi her olayi abartarak yorumluyor bazi uyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X