- Konu Sahibi adaymemure
-
açık saçık konuşmadan nasıl ses topnundan etkilenip bişey ler yaptığını düşündünki
hey allahım ne günlere kaldık
telde sesten etkilenip töbe töbe
konuşmasından anlayabiliyorsun ses tonu değişti ve daha hızlı nefes almaya başladı, normal cümleler kurmamaya başladı vs. Valla sesten mi etkilendi başka bir şeyden mi orasını bilemeyeceğim.
başkabişeyden etkilendiyse nette fafenk seyrediyodur
yoksa sesten ne etkilenecek
çok mu şehvetlises tonunuz var
:102::102::102:102::102::102:nette bir şey izlemiyordu, valla demek ki çok şehvetli bir ses tonum varmış ki öyle bir şey yaşadık, zaten çok tatlı konuştuğumu söyler durur :)
:102::102::102:102::102::102:
oy farfara farfara
ateş düştü şalvara
düşmüşte haberimiz yokmuş :ı :)
çok sıkma erkek arkadaşını ama kendinden de taviz verme.eğer ikide bir bu isteğini dile getirip karşılık alamazsa bi şey yapabilir(anladın sen onu) benden söylemesi sonra da suçu sana atar sen ihtiyaclarımı karşılamadın diye ben erkeğim diye.ama zaten öyle yapacaksa boşver işin olmasın.ayrıca adamın da üstüne gitme tlfnda konuştuk sen böyle böyle yaptın diye. adam yok demiş sen ısrar etmişsin yaptın diye. utandırma erkekler böyle şeyleri kaldıramaz.bence nikahınızı yapın düğününüzü ne zaman isterseniz şArtlar ne zaman müsait olursa yaparsınız artık her şeyin çaresi var. bence şimdi bir nikahınızı yapın ayrı şehirlerde de olsanız farketmez şimdi herkes tayin için yok bilmem ne için düğünden 1-2 yıl/ay önceden nikah kıyıyolar her şeyi de yapıyorlar sonuçta karı koca oluyorlar ne olacak ki.sizde yapabilirsiniz.
bırak takılsın kafasına göre
yani kendi işini kendi görsün
yeterki ikinci bi insanı katmasın
katmaz herhalde yaaa düşüncesine bile tahamül edemiyorum. yapmam olmaz zaten diyor ama ne kadar inandırıcı orası tartışılır :)
o insandan insana değişiyor
sen onu daha iyi tanıyorsun
ama tek sorunu elizabeth takılmaksa bence bunu sıkıntı etme
orta çağdaki prenseslere giydirilen kilitli metal don giydirecek değilsin ya ona
sevgilisi ile konuşurken tahrik olupta şey yapanı da ilk defa duydum iyi mi?
valla bir şey de demedim :) küstük o an işte hiç konuşmuyrdu bende niye böyle yapıyorsun bitanem derken yağlayıp ballarken birden bu durum yaşandı :O :) yaşa ki göresin demişler
ne dedin artık bilemicemsağlığın ve geleceğin açısından tel.de konuşmayı yasakla ..
Ben anlamıyorum böyle şeyleri ; erkeklerin ihtiyaçları vb. konularını. Sonuş olarak bu bir fiziksel ve ruhsal bir ihtiyaç değil mi bunun kadınlık veya erkeklikle ne ilgisi var.? Senin bu tip ihtiyaçların , istediğin zamanlar vb. olmuyor mu , öyle zamanlarda sen söylüyor musun. Sen de söylüyorsan sorun yok ama sen söylemiyorsan o niye söylüyor. Kadınlarınki ayıp erkeklerinki ihtiyaç... saçma değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?