- Konu Sahibi adaymemure
kızlar 1,5 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz. Hatta erkek arkadaşım hemen evlilik istiyor. ama tayin durumumuzdan dolayı ben bir sene falan daha beklemek istiyorum. işinden dolayı ayrı memleketlerdeyiz ve birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. konuya gelince erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşamıyoruz. ben evlilik dışı cinselliğe karşıyım o da bunu biliyor. ama son zamanlarda bunu istediğini dile getirmeye başladı. Başkasıyla zaten olamaz bende evlenmeden olmaz diyorum (1 sene var daha). ihtiyaçlarının olduğunu söylüyor. Geçen telefonda konuşurken tahrik olduğunu hissettim ve telefonun diğer ucunda bir şeyler yaptığını anladım. yanımdayken bana çok nazik davranan öpmeye bile kıyamayan sevgilimin bu davranışı beni şaşırttı. bu olayı telefonu kapatıp yapmasını beklerdim. inkar ediyor ama eminim yaptı. bu çok normal olabilir ama bana lanse ettirmesi şaşırttı. çok şaşkınım bunu yapması doğal ama benimle konuşurken yapmasına alındım biraz :S çok şaşkınım birileri bir şeyler desin yaaaaa pofff