Normal bir durum mu. Gürültüye hassasiyet.

Ömür törpüsü insan tipi... Yeni evde de takacak bişey bulur.

Bir psikiyatriste görünmesini tavsiye edin. Belki hafif bir sakinleştirici iyi gelir.

Ay bende aynıyım ağız şapırtısı poşet sesi su damlaması kapı gıcırtısı vs vs vs uzaaarrdaaa gider hakikaten çok sinir bozucu bende sesten rahatsız olmayanı anlamıyorum nasıl rahatsız olmuyorsunuz

Evdeki tv yada diğer sesler bastırmıyor mu kapı sesini filan?
Yani benim eşim tv nin sesini o kadar yüksek açarak izler ki bazen beni bile duymaz

Takmış belliki.bazen zaman zaman benim ve esimindeböyle takıntıları oluyor giriş kattayız ve sabah 7de gümm diye demir kapıyı çarpıp çıkıyolar taktimmi tanıyosun yani geçicidir belki başka biseye sınırlıdır ondan çıkarmaya çalışıyodur.

Hayir yok. Baskalarinin gurultusunu duymaya katlanamiyor.
Bu durum normal mi değil mi bilmiyorum ama bende de aynı hassasiyet var, dün markette bir çocuk çok ciddi bir şekilde bağırıyordu o an elimde olmadan sinirlendiğimi farkettim çocuğa sinirlenmek değil ama o gürültünün sinirlerimi zıplatması gibi birşeydi tuhaf bir his.

Sen kim olduğunu düşünüyorsun bu arkadaşın ?
Dün akşamki sakat maaşı konusu üye
Aynı bu nick
Sonunda “s” var sadece
Konuları da benzer
Kazen bey abi, hafiyecilik yapmıyorum da
Tesadüf mü
Değil mi
Merak ettim
Çünkü çok ciddi konular vardı, sabah konuşmalar alevlenmişti

O ortamdan bir an önce çıkmak için uğraşırım ya da o kişiler gidene kadar dışarıda beklerim nabzım yükseliyor resmen

Mesela kalabalık bir yerde yemek yerken birisi ağzını şapırdatsın uyarabileceğim samimeyetteyse uyarırım yoksa onun yemesini beklerim o kalktıktan sonra otururum sofraya yoksa yiyemem yemek cidden vahim bir durum aslında

Aynen ben de öyleyim, asla ağız şaşırtıcına tahammül edemiyorum. Dün markette çocuk canhıraş şekilde bağırırken içimden resmen yalvardım yaa ne olur sus dayanamıyorum diye

Aynen ben de öyleyim, asla ağız şaşırtıcına tahammül edemiyorum. Dün markette çocuk canhıraş şekilde bağırırken içimden resmen yalvardım yaa ne olur sus dayanamıyorum diye
Ben rahatsız oluyorum benim rahatsız olmamdan çevrem rahatsız oluyor ağzını şapırdatan eşim annem kardeşim falan kim olursa olsun kızarım ağzını kapat diye sana ne ne kadar karışıyorsun diyorlar çıldırıyorum oysa ki etik bile değil toplumda ben değil siz dışlanırsınız diyorum yok ben haksızım onların gözünde
Bak yine sinirlendim

Evet bir de kendilerini haklı görmezler mi... çok zor bir durum, biz elimizde olmadan tahammül edemiyoruz oysa onların ki tamamen keyfi isteseler gayet de sessiz yiyebilirler, ayrıca bu rahatsızlık vermenin ben kul hakkı olduğunu da düşünüyorum

Valla bende diyorum misofonia mı nedir adı araştırdım kendilerine de attım linkini okuyun benim elimde değil tedavisi yok saygı duyun azıcık diyorum yok öyle ki bizim evin ses izolasyonu iyidir yağmur sesi falan fazla girmez içeri uykumdan uyanırım çiselenirken "kalk yağmur yağıyor ayakkabılar ıslanmasın" derim dalga geçer "ne kulak var bee"der yaa sen hala hassas olduğuma inanma derim öyle bir meret bu hassaslık

Hayir isi ne stresli ne de yorucu. Ses duymaya tahammul edemiyor. Bende tik olustu resmen. Yine ses gelecek ve soylenecek diye.
Normal değil bence. Illa ki ses olur apartman sonuçta. Kendisi üst katta otursaydi alt kata sesi gidecekti. Bence üst kattan değil müstakil bir ev baksın anca öyle rahat edebilir. Ama kapı sesi konusunda haklı daha önce 1.katta oturmuştuk gecenin köründe sokak kapısı sesine uyanmışligim var. Bence apartman sakinlerinin hassasiyet göstermesi için konuşun ya da bir not yazabilirsiniz veya kapı sert kapanmaması için sünger gibi bir şey çekilebilir

Evet bir tür rahatsızlık olduğunu duymuştum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…