- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Hehe baya yanlış okumuşsun canım :) yok merak etme eşinin huyu bu kimse ile ilgisi yok.Ay az önceki konu hırsından gözüm döndü
Ben de sana karşı tahammülsüzlük var kocamla tartışırım okudum
Bana sandım üstüme alındım.
Ağlayacaktım şaşkınlıktan
Gürültüye hassasiyet bir hastalıktır. Tedavisi çok kolay ama tanısı zor. Bizim kulağımızı okşayan gürültü ona çığlık gibi gelebilir. Eğer konuşma tonlarına karşı da hassasiyeti varsa ve alçak tonda konuşmaları dahi bağırmak olarak algılıyorsa mutlaka doktorunuza danışınBiz giris katta oturuyoruz. Apartman kapisi kapanma sesi geliyor eve. Ve esim bu gurultuden inanilmaz rahatsiz oluyor. Mesela bu konuyu konusmadan gecirdigimiz bir gun yoktur. Surekli sinirleniyor sesi duyunca. Kapiyi ayarliyor see getirmesin diye. Tam kesmiyor sesi ama bozuyorlar yeniden. Bu duzen devam edip duruyor. Yada ust katta birisi masa sandalye cekse yere birsey dusurse hemen sinirleniyor. Rahatsiz oluyor ve evin icindeki huzur da kaciyor. Bu kadar hassasiyet normal mi. Biz lojmanda kaliyoruz ama sirf bu sebeplerden ayni semtte ust kat kiralik bakiyor ara ara.
Anormal bi durum yok. Bende sese çok duyarlıyım.Duvarda saat sesine asla tahammülüm yok mesela. İndirir öyle uyurum.Biz giris katta oturuyoruz. Apartman kapisi kapanma sesi geliyor eve. Ve esim bu gurultuden inanilmaz rahatsiz oluyor. Mesela bu konuyu konusmadan gecirdigimiz bir gun yoktur. Surekli sinirleniyor sesi duyunca. Kapiyi ayarliyor see getirmesin diye. Tam kesmiyor sesi ama bozuyorlar yeniden. Bu duzen devam edip duruyor. Yada ust katta birisi masa sandalye cekse yere birsey dusurse hemen sinirleniyor. Rahatsiz oluyor ve evin icindeki huzur da kaciyor. Bu kadar hassasiyet normal mi. Biz lojmanda kaliyoruz ama sirf bu sebeplerden ayni semtte ust kat kiralik bakiyor ara ara.
Bende de aynı sorun var. Tedavisi çok kolay demişsiniz, nedir acaba?Gürültüye hassasiyet bir hastalıktır. Tedavisi çok kolay ama tanısı zor. Bizim kulağımızı okşayan gürültü ona çığlık gibi gelebilir. Eğer konuşma tonlarına karşı da hassasiyeti varsa ve alçak tonda konuşmaları dahi bağırmak olarak algılıyorsa mutlaka doktorunuza danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?