- 18 Kasım 2015
- 19
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi truvalibirkiz
-
Açıkçası nasıl görüyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi olabilir. Sonuçta ben de onun için aynı şeyleri düşünüyorum. Ama benim zaten kendisiyle herhangi bir ilişki gibi bir niyetim yoktu. Zor bir süreçten çıktım, bir anda istendiğimi hissetmek, birinin ilgileniyor olması, karşımdakinin beni istediğini anlamak için çabalamak zorunda kalmamak çok iyi geldi, hem ruhuma hem egoma, yalan söylemeyeyim.
Kafamı karıştıran onun lafları oldu aslında.
teşekkürler yorum içinBirlikteliğe karşı değilim ama keşke bu kadar hızlı olmamış olsaydı. Zamana bırakacaksın, ama sadece birliktelik için görüşüyor olsa sana öyle demezdi, tanımaya çalışıyor demek ki.
Laflarını anlamlandırmaya çalışmıyorum, ilginç geldi sadece çünkü benim ondan herhangi bir talebim olmadan kendiliğinden söyledi.Ruhunu bu şekilde tamir ettiğini düsünüyorsan yaniliyorsun ,bak su an onun laflarini anlamlandirmaya çalışıyorsun ve ikinci bir zor süreç olacak senin adina..en büyük hatalar bu zamanlarda yapilir ha sen bunu hata olarak görmüyorsan bir sey diyemem
O kişi, seni bu saatten sonra basit biri olarak görecektir.
Hic tanimadigi halde benimle birlikte olan bir kadin daha önce de tanimadigi birisiyle birlikte olmustur diye düsünebilir ki bence düsündü
Nasil bu kadar basit bu isleri yapabiliyorsun?
Daha sevgilin bile degilken nasil birisiyle birlikte olabiliyorsun?
işte benim ilginç bulduğum da o. Hani önceden dese diyeceğim ki hah tamam ikna etmek için dedi. Ama gayet sonra dedi yani.ohooo, bu konu epey eğlenceli olur, ben söyleyeyim :)
durup dururken böyle bir laf ettiyse sevgili olmayı düşünüyordur demek ki. yoksa ne gerek var, zaten birlikte olmuşsunuz, niye bunu bir kalıba oturtmaya çalışsın adam?
ilişkiler böyle de başlayabiliyor. bi' arkadaşımdan biliyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Ne biliyorsunuz onun beyninin içinde misiniz? Bu sizin fikriniz bence bırakın şu işleri ya. Kadını bir et gibi görmekten vazgeçin. Erkek yapınca ihtiyaç kadın yapınca basitlik mi oluyor ? Aynı basitligi yapmışlar o zaman ortaklar. Ne bu ya erkek yapar kadın yapanaz kafası. alnız artık erkeklerin çoğu böyle şeyler düşünmüyor bilin yani. Bir kadının düşmanı yöne bir kadındır lafı ne kadar doğru.
Konu Sahibi sana gelince bırak ne düşünürse düşünsün. Kınıyorum onunda çocuğu olacak herkes kınadığını yaşarbeni çok kınayan oldu ben şimdi evli mutlu huzurluyum onlar kızlarını nerelerden topluyor. Bir şey yasamîşsan sakin pişman olma yoluna devam et. Bana söylediklerine dolayi sevgili olmak istiyor gibi geldi. Çünkü sana belki hala sadece sevgilerinle olmuş olabilirsin demiş yani onunla da birlikte olduğuna göre Sevgili olabiliriz demek istemiştir. Ama işte tanımak istiyor seni vakit geçelim birseyler yapalım dediğine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?