• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal bir ilişki mi istiyor?

truvalibirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
19
8
1
36
Merhaba.

Bir konuda sizden fikir almak istiyorum, doğru mu anladım emin değilim. Kısaca özetleyeyim.

Yorucu bir ilişki sonrasında birkaç ay süren zor bir toparlanma sürecini atlatıp kendime gelmeye çalışırken, arkadaşlarımla akşam çıktığım bir yerde birisiyle tanıştım. Telefon alışverişi sonrası mesajlaşmaya başladık. Bir süre mesajlaştıktan sonra görüştük. Normalde hiç yapacağım bir şey değil ama o kadar bunalmış haldeydim ki, dertsiz, beklentisiz bir birliktelik, birinin beni istediğini hissetmek, bana gözünde hoşlanmayla bakması çok iyi geldi. Birlikte olduk. İkimizin de hiçbir beklentisi yoktu birbirimizden. İkinci görüşmemizde konuşurken en son ne zaman biriyle birlikte olduğumu sordu. Ben de dört-beş ay önce sevgilimle olduğunu söyledim. Sadece sevgilisiyle olan hatunlardandım bugüne kadar dedim. “Belki hala geç kalmamışsındır” dedi. “nasıl yani” dedim. “Belki hala sadece sevgililerinle olmuş olabilirsin” dedi. Üsteledim ama başka bir şey söylemedi. Bu esnada da bana sarılıyordu. Sonra arabadayken de böyle buluşup birlikte olmaktan huzursuz olduğunu, başka zamanlarda da görüşmek istediğini söyledi, “bir şeyler yapalım” dedi. Tamam dedim.

Şimdi açıkçası öylesine mi söyledi yoksa gerçekten daha ilişiye dönük bir şey mi istiyor emin olamıyorum. Sizce ne istiyor?

Açıkçası nasıl görüyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi olabilir. Sonuçta ben de onun için aynı şeyleri düşünüyorum. Ama benim zaten kendisiyle herhangi bir ilişki gibi bir niyetim yoktu. Zor bir süreçten çıktım, bir anda istendiğimi hissetmek, birinin ilgileniyor olması, karşımdakinin beni istediğini anlamak için çabalamak zorunda kalmamak çok iyi geldi, hem ruhuma hem egoma, yalan söylemeyeyim.
Kafamı karıştıran onun lafları oldu aslında.

Açıkçası nasıl görüyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi olabilir. Sonuçta ben de onun için aynı şeyleri düşünüyorum. Ama benim zaten kendisiyle herhangi bir ilişki gibi bir niyetim yoktu. Zor bir süreçten çıktım, bir anda istendiğimi hissetmek, birinin ilgileniyor olması, karşımdakinin beni istediğini anlamak için çabalamak zorunda kalmamak çok iyi geldi, hem ruhuma hem egoma, yalan söylemeyeyim.
Kafamı karıştıran onun lafları oldu aslında.

Ruhunu bu şekilde tamir ettiğini düsünüyorsan yaniliyorsun ,bak su an onun laflarini anlamlandirmaya çalışıyorsun ve ikinci bir zor süreç olacak senin adina..en büyük hatalar bu zamanlarda yapilir ha sen bunu hata olarak görmüyorsan bir sey diyemem

Ruhunu bu şekilde tamir ettiğini düsünüyorsan yaniliyorsun ,bak su an onun laflarini anlamlandirmaya çalışıyorsun ve ikinci bir zor süreç olacak senin adina..en büyük hatalar bu zamanlarda yapilir ha sen bunu hata olarak görmüyorsan bir sey diyemem
Laflarını anlamlandırmaya çalışmıyorum, ilginç geldi sadece çünkü benim ondan herhangi bir talebim olmadan kendiliğinden söyledi.
Yoksa herhangi bir beklentim yok ondan zaten, ne olduğunu bilerek girdim böyle bir şeyin içine.
Tşekkürle yine de.

Herkesin hayat görüşü farklıdır sonuçta. sorduğunuz soruya herkes kendi değer yargılarına göre cevap verecek. Bence alacağınız cevaplar size yardımcı olmaktan ziyade dahada karıştıracak kafanızı. Tabi karşıt görüşleri önemseyen biriyseniz.

ohooo, bu konu epey eğlenceli olur, ben söyleyeyim :)
durup dururken böyle bir laf ettiyse sevgili olmayı düşünüyordur demek ki. yoksa ne gerek var, zaten birlikte olmuşsunuz, niye bunu bir kalıba oturtmaya çalışsın adam?
ilişkiler böyle de başlayabiliyor. bi' arkadaşımdan biliyorum.

O kişi, seni bu saatten sonra basit biri olarak görecektir.

Hic tanimadigi halde benimle birlikte olan bir kadin daha önce de tanimadigi birisiyle birlikte olmustur diye düsünebilir ki bence düsündü

Ne biliyorsunuz onun beyninin içinde misiniz? Bu sizin fikriniz bence bırakın şu işleri ya. Kadını bir et gibi görmekten vazgeçin. Erkek yapınca ihtiyaç kadın yapınca basitlik mi oluyor ? Aynı basitligi yapmışlar o zaman ortaklar. Ne bu ya erkek yapar kadın yapanaz kafası. alnız artık erkeklerin çoğu böyle şeyler düşünmüyor bilin yani. Bir kadının düşmanı yöne bir kadındır lafı ne kadar doğru.

Konu Sahibi sana gelince bırak ne düşünürse düşünsün. Kınıyorum onunda çocuğu olacak herkes kınadığını yaşar ;) beni çok kınayan oldu ben şimdi evli mutlu huzurluyum onlar kızlarını nerelerden topluyor. Bir şey yasamîşsan sakin pişman olma yoluna devam et. Bana söylediklerine dolayi sevgili olmak istiyor gibi geldi. Çünkü sana belki hala sadece sevgilerinle olmuş olabilirsin demiş yani onunla da birlikte olduğuna göre Sevgili olabiliriz demek istemiştir. Ama işte tanımak istiyor seni vakit geçelim birseyler yapalım dediğine göre.

ohooo, bu konu epey eğlenceli olur, ben söyleyeyim :)
durup dururken böyle bir laf ettiyse sevgili olmayı düşünüyordur demek ki. yoksa ne gerek var, zaten birlikte olmuşsunuz, niye bunu bir kalıba oturtmaya çalışsın adam?
ilişkiler böyle de başlayabiliyor. bi' arkadaşımdan biliyorum.
işte benim ilginç bulduğum da o. Hani önceden dese diyeceğim ki hah tamam ikna etmek için dedi. Ama gayet sonra dedi yani.

sevgililiğe adaylığını koymuş
basit etiketini yapıştırılmış hemen aranızda bi çekim olmuştur yakınlaşmışsınızdır benim tanıdığım çoğu kişinin ilişkileri o şekil başladı zaten şimdi çoğu kişi muhtemelen seni laflarıyla değersizleştirmeye çalışacak işte benim stilim izliyerek okuyacam

Ne biliyorsunuz onun beyninin içinde misiniz? Bu sizin fikriniz bence bırakın şu işleri ya. Kadını bir et gibi görmekten vazgeçin. Erkek yapınca ihtiyaç kadın yapınca basitlik mi oluyor ? Aynı basitligi yapmışlar o zaman ortaklar. Ne bu ya erkek yapar kadın yapanaz kafası. alnız artık erkeklerin çoğu böyle şeyler düşünmüyor bilin yani. Bir kadının düşmanı yöne bir kadındır lafı ne kadar doğru.

Konu Sahibi sana gelince bırak ne düşünürse düşünsün. Kınıyorum onunda çocuğu olacak herkes kınadığını yaşar :KK66: beni çok kınayan oldu ben şimdi evli mutlu huzurluyum onlar kızlarını nerelerden topluyor. Bir şey yasamîşsan sakin pişman olma yoluna devam et. Bana söylediklerine dolayi sevgili olmak istiyor gibi geldi. Çünkü sana belki hala sadece sevgilerinle olmuş olabilirsin demiş yani onunla da birlikte olduğuna göre Sevgili olabiliriz demek istemiştir. Ama işte tanımak istiyor seni vakit geçelim birseyler yapalım dediğine göre.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Pişman değilim, sonuçta kimse beni kandırmadı, ne yaptıysam kendi irademle yaptım. Benim konuyu açma amacım dediğim gibi söylediklerinden dolayı ne istediğinden emin olamamış olmam.
Tekrar teşekkür ederim.

Hoşlanmış belli ama bir ilişki kurmak istemiyor bence.
Çünkü gerçekten duyguları yoğun olsa seni kazanmak için çabalardı.
Yuvarlak cümleler kurması hoş değil bence.
Net olmayan insanları sevmem ben...:KK14:

Back
X