- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
- Konu Sahibi truvalibirkiz
Cok hizli birbaslangic olmus ve 1-0 geriden geliyorsunuz gibi gozukuyorgozunde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili olalım diyememiş de böyle söylemiş işte bunun neresini anlamadınki canım.. Eğer bişey hissediyosan denemelisin benceMerhaba.
Bir konuda sizden fikir almak istiyorum, doğru mu anladım emin değilim. Kısaca özetleyeyim.
Yorucu bir ilişki sonrasında birkaç ay süren zor bir toparlanma sürecini atlatıp kendime gelmeye çalışırken, arkadaşlarımla akşam çıktığım bir yerde birisiyle tanıştım. Telefon alışverişi sonrası mesajlaşmaya başladık. Bir süre mesajlaştıktan sonra görüştük. Normalde hiç yapacağım bir şey değil ama o kadar bunalmış haldeydim ki, dertsiz, beklentisiz bir birliktelik, birinin beni istediğini hissetmek, bana gözünde hoşlanmayla bakması çok iyi geldi. Birlikte olduk. İkimizin de hiçbir beklentisi yoktu birbirimizden. İkinci görüşmemizde konuşurken en son ne zaman biriyle birlikte olduğumu sordu. Ben de dört-beş ay önce sevgilimle olduğunu söyledim. Sadece sevgilisiyle olan hatunlardandım bugüne kadar dedim. “Belki hala geç kalmamışsındır” dedi. “nasıl yani” dedim. “Belki hala sadece sevgililerinle olmuş olabilirsin” dedi. Üsteledim ama başka bir şey söylemedi. Bu esnada da bana sarılıyordu. Sonra arabadayken de böyle buluşup birlikte olmaktan huzursuz olduğunu, başka zamanlarda da görüşmek istediğini söyledi, “bir şeyler yapalım” dedi. Tamam dedim.
Şimdi açıkçası öylesine mi söyledi yoksa gerçekten daha ilişiye dönük bir şey mi istiyor emin olamıyorum. Sizce ne istiyor?
Bi de parantez açayım, ben de ilişkimin bu şekilde başladığı bi adamla şu anda evliyim,mutluyum,yakında da çocuklu olucam inşallahMerhaba.
Bir konuda sizden fikir almak istiyorum, doğru mu anladım emin değilim. Kısaca özetleyeyim.
Yorucu bir ilişki sonrasında birkaç ay süren zor bir toparlanma sürecini atlatıp kendime gelmeye çalışırken, arkadaşlarımla akşam çıktığım bir yerde birisiyle tanıştım. Telefon alışverişi sonrası mesajlaşmaya başladık. Bir süre mesajlaştıktan sonra görüştük. Normalde hiç yapacağım bir şey değil ama o kadar bunalmış haldeydim ki, dertsiz, beklentisiz bir birliktelik, birinin beni istediğini hissetmek, bana gözünde hoşlanmayla bakması çok iyi geldi. Birlikte olduk. İkimizin de hiçbir beklentisi yoktu birbirimizden. İkinci görüşmemizde konuşurken en son ne zaman biriyle birlikte olduğumu sordu. Ben de dört-beş ay önce sevgilimle olduğunu söyledim. Sadece sevgilisiyle olan hatunlardandım bugüne kadar dedim. “Belki hala geç kalmamışsındır” dedi. “nasıl yani” dedim. “Belki hala sadece sevgililerinle olmuş olabilirsin” dedi. Üsteledim ama başka bir şey söylemedi. Bu esnada da bana sarılıyordu. Sonra arabadayken de böyle buluşup birlikte olmaktan huzursuz olduğunu, başka zamanlarda da görüşmek istediğini söyledi, “bir şeyler yapalım” dedi. Tamam dedim.
Şimdi açıkçası öylesine mi söyledi yoksa gerçekten daha ilişiye dönük bir şey mi istiyor emin olamıyorum. Sizce ne istiyor?
Rica ederim
Ve o anda Mükremin kapıda belirdi aman Allahım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi :)
bır arkaşım ilk gece tanışıp bırlıkte olduğu adamla evli,üstelik adamda dar kafalı dediğmiz tiplerden,kuyumcu komuşumuz oğlu arabasına otostop yapan kızla evli,çokda mutlular,haaa bunlar bır örnek,senın gıbı,tersıde var bu durumların,öenmli olan senın ne hissettiğin,beş yıl biri ile çıkarsın,5 yıl osnra bırlıkte olursun,sana kendını kötü hısettırır,ilk gece tanıştığı bırı ile birlikte olursun,pişmanlık duymazsın,bu işlerın kuralı kaidesi yokBi de parantez açayım, ben de ilişkimin bu şekilde başladığı bi adamla şu anda evliyim,mutluyum,yakında da çocuklu olucam inşallah![]()
Aynen öyle.. O yüzden burdaki Ahlak timsallerine ve basitlikten falan bahsedenlere ibret-i Alem olsun diye anlattım ben de :)bır arkaşım ilk gece tanışıp bırlıkte olduğu adamla evli,üstelik adamda dar kafalı dediğmiz tiplerden,kuyumcu komuşumuz oğlu arabasına otostop yapan kızla evli,çokda mutlular,haaa bunlar bır örnek,senın gıbı,tersıde var bu durumların,öenmli olan senın ne hissettiğin,beş yıl biri ile çıkarsın,5 yıl osnra bırlıkte olursun,sana kendını kötü hısettırır,ilk gece tanıştığı bırı ile birlikte olursun,pişmanlık duymazsın,bu işlerın kuralı kaidesi yok
bır arkaşım ilk gece tanışıp bırlıkte olduğu adamla evli,üstelik adamda dar kafalı dediğmiz tiplerden,kuyumcu komuşumuz oğlu arabasına otostop yapan kızla evli,çokda mutlular,haaa bunlar bır örnek,senın gıbı,tersıde var bu durumların,öenmli olan senın ne hissettiğin,beş yıl biri ile çıkarsın,5 yıl osnra bırlıkte olursun,sana kendını kötü hısettırır,ilk gece tanıştığı bırı ile birlikte olursun,pişmanlık duymazsın,bu işlerın kuralı kaidesi yok
tanışıyorsak akşama çaya gel :)tatlım aynı hayatı paylaşıyoruz,Hahaha bu iki örnek de benim hayatımda var, tanışıyor muyuz acaba :)
Ahlak içinse,karşındakıne değil bu plan,yanı benı hafıf görür dıye değil olmamalı hesap,Ahlak içinse günah dıye belirtmeleri lazım,ama bence öle değil,bunların hesabı aaaa benı hafif görmesin dıye,sanırım aynı fıkırdeyızAynen öyle.. O yüzden burdaki Ahlak timsallerine ve basitlikten falan bahsedenlere ibret-i Alem olsun diye anlattım ben de :)
Merhaba.