Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne manada dedi?Normal değilsin diyen birisine karşı nasıl bir tutum sergilenmeli?
Şöyle ki bir süre önce ayrılmıştık. Sonrasında tekrar bir muhabbet etme süreci başladı. Ama tam anlamıyla sevgili manasında değil. Geçenlerde geçmişteki yaptığı sorumsuzlukların somut örneklerini attım ona. Yani mesajlarımızı attım. Sonrasında bana normal olmadığımı söyledi. Bir olaya takılı kalıyormuşum. Evet değilim, haklısın dedim. Kendimi hakaret etmemek için zor tuttum. Ve hâlâ zor tutuyorum.Ne manada dedi?
Biraz anlatsanız ona göre yorum yapalım.
Hemen üstte yazdımmNeden böyle dedi? Biraz detay verirseniz konunuz anlaşılır olur.
Demek ki güven vermemiş ki geçmişteki konuşmasına takılmışsın.
İşine öyle gelmiş, gerçekleri göstermen hoşuna gitmemiş. Normal olmayan o belli kiŞöyle ki bir süre önce ayrılmıştık. Sonrasında tekrar bir muhabbet etme süreci başladı. Ama tam anlamıyla sevgili manasında değil. Geçenlerde geçmişteki yaptığı sorumsuzlukların somut örneklerini attım ona. Yani mesajlarımızı attım. Sonrasında bana normal olmadığımı söyledi. Bir olaya takılı kalıyormuşum. Evet değilim, haklısın dedim. Kendimi hakaret etmemek için zor tuttum. Ve hâlâ zor tutuyorum.
Zaten sağlıklı bir birey olduğunu düşünüyorum. Ama hâlâ çok kızgınım. O an sabrettim hiçbir şey demedim. Ancak şu an hâlâ çok öfkeliyim. Âdeta hasta mualemesi yaptı bana.İşine öyle gelmiş, gerçekleri göstermen hoşuna gitmemiş. Normal olmayan o belli ki
*Düşünmüyorum.Zaten sağlıklı bir birey olduğunu düşünüyorum. Ama hâlâ çok kızgınım. O an sabrettim hiçbir şey demedim. Ancak şu an hâlâ çok öfkeliyim. Âdeta hasta mualemesi yaptı bana.
Bundan bir cacık olmaz gerçekler zoruna mı gitmiş.Şöyle ki bir süre önce ayrılmıştık. Sonrasında tekrar bir muhabbet etme süreci başladı. Ama tam anlamıyla sevgili manasında değil. Geçenlerde geçmişteki yaptığı sorumsuzlukların somut örneklerini attım ona. Yani mesajlarımızı attım. Sonrasında bana normal olmadığımı söyledi. Bir olaya takılı kalıyormuşum. Evet değilim, haklısın dedim. Kendimi hakaret etmemek için zor tuttum. Ve hâlâ zor tutuyorum.
Haklısınız aslında.Bundan bir cacık olmaz gerçekler zoruna mı gitmiş.
Denenmişi deneme boşuna zaman kaybı düzgün olsaydı başta kopmazdınız.
Söyleyene göre değişir. Çok yakın, bir dostum söylese neden ki diye sorarım ama kıymeti olmayan biri söylese doğrudur der geçerimNormal değilsin diyen birisine karşı nasıl bir tutum sergilenmeli?
Söyleyene göre değişir. Çok yakın, bir dostum söylese neden ki diye sorarım ama kıymeti olmayan biri söylese doğrudur der geçer
Artık hiç kıymeti olmayan birisi. "Git Allah aşkına" falan dedi normal olan kendisiymis güya.Söyleyene göre değişir. Çok yakın, bir dostum söylese neden ki diye sorarım ama kıymeti olmayan biri söylese doğrudur der geçerim
Ben onları hatırlatmak için söylemedim. Bu sorunlar konuşulmadan arkadaşça konuşmaya başladık. Ben sadece merak ettim davranışlarının sebebini.Geçmişte olan şeyleri unutamadıysanız devam etmenin anlamı ne ? Bence bu ilişkide kimse normal değil
İletişim kuramadığına göre sorun onda. Belli. Hiiç kafaya takmaya değmezArtık hiç kıymeti olmayan birisi. "Git Allah aşkına" falan dedi normal olan kendisiymis güya.
Gerçekten tam olarak anlatmak istediğim şey buydu. İletişim kurmak diye bir eylem gerceklestirilmiyor asla onunla.İletişim kuramadığına göre sorun onda. Belli. Hiiç kafaya takmaya değmez