Kac haftalık hamilesin canm sen
Ben bi siknti cikmassa normal doqum yapcam karar werdim tabi saqlik acisindan bi sikntmz olmazsa ama bazen boyke karnm kasiliyo gbi oluyo nasil panikliyorm acaba diyorm ben bu korkuyla nasil basa cikacaqm cati muaynsi olcam sali gunu simdide onun telasi sardi Allh yardmcmz olsun
Cesaretlendr bacim kendni bu doqm oylede olcak böyle de en hafif hangi turlu yapip atlatrsak bizim karimiza hemde yawrucaklarmzn bize en cok ihtiyaclari olduklari an aqridan gozumuz gormuycek yeternce ilgilenmycez boyke dusun motiwe et kendni yeterki iste yapabilirsin herkz nasil yapiyo baksana bizim neymz eksik annelik fedakarlik istiyo ha dersen ki cok paniklerm illa normal olcak diyede bi saet yok senn saqlignda onmliamin..panik ataklıyım..dr normale pek yapamazmışım gıbı bakıyorda ..o nedenle epidural normal mi yapsam dıyorum..
E
Cesaretlendr bacim kendni bu doqm oylede olcak böyle de en hafif hangi turlu yapip atlatrsak bizim karimiza hemde yawrucaklarmzn bize en cok ihtiyaclari olduklari an aqridan gozumuz gormuycek yeternce ilgilenmycez boyke dusun motiwe et kendni yeterki iste yapabilirsin herkz nasil yapiyo baksana bizim neymz eksik annelik fedakarlik istiyo ha dersen ki cok paniklerm illa normal olcak diyede bi saet yok senn saqlignda onmli
Ben normal doğum yaptım 20 gün rahat oturamadim dikişlerden ama doğum sonrasi bi ağrı yaşamadım. Arkadaşım epidural yaptı 10 gün dogrulamadi dikişlerden ve aci çekti. Aslında hepsi sana kalmış. Ben hep normal doğum diyordum yaparken de normal doğumu tavsiye edenleri baya baya anmiştim 4 saat boyunca. Yalniz Doğum esnasında aklıma şey gelmişti. Hastaliktan ağrı aci çeken insanlar ne yapıyor senelerce hastanelerde tedavilerde... sonuçta biz de doğum yaparken acı çekiyoruz ama çok şükür sonu güzel oluyor...
2kez normal dogum yapmis biri olarak kesinlikle normal dogum diyorum. Sezeryan bana hep daha urkutucu gelmistir ve hep dua ettim allahim nolur normal dogum yapabiliim diye. Cok sükür yaptimda. Bence saglikla ilgili bir sorun olmadikca sezeryan istenmemeli. Vucudumuz zaten yaradilis olarak normal doguma programli. Herseyi kendisi yapiyor. Sen sadece yardimci oluyorsun. Oyle tvdeki gibi bagirmalar cagirmalar falanda abarti. Hic gozUnu korkutmasin o sahneler. Benim iki dogumumda da sancilarin sıklasmasiyla odama gelmem 1.5 saat surdu ve ben bi kac gun icinde yemegimi yapabilecek durumdaydim. Dogumhaneden bebegimi kucagimda kendim getirdim odaya. Kimseye gerek olmadan kendim emzirdim altini degistirdim. Oturmak yatmak kalkmak hic sorun olmadi. Ilk dogumda tecrubesizligim yuzunden dikislerimde biraz sorun yasadim ama ikincide oda olmadi. Kendini korkutma. Cati muayenesinde de bisey yok. Doktor iki parmagiyla catinin acikligina bakiyor. Ben hissetmedim bile.
Cati muayenesini hissetmiyorsunuz bile ,rahat oun dr elini sokmadan derin nefes alin ,Ben bi siknti cikmassa normal doqum yapcam karar werdim tabi saqlik acisindan bi sikntmz olmazsa ama bazen boyke karnm kasiliyo gbi oluyo nasil panikliyorm acaba diyorm ben bu korkuyla nasil basa cikacaqm cati muaynsi olcam sali gunu simdide onun telasi sardi Allh yardmcmz olsun
Benim 2 dogumumda da kv yanimdaydi ikisindede sanci cekerken gikim bile cikmadi.drum o bağırıp çağıranların psikolojik olarak doğuma hazır olmadıklarından bağırdığını söyledı..
diğer bı dr da kayınvalidesi yanında olan daha çk ciyaklio demişti
Amiin ins tabi orasi oke saqlikli olsun yawrum da gerisi hic onemli deil sizede cok gecmis olsun bebisinzle bir omur mutlu mesut olun inshayatda bunu yasayasın varsa dogum bahane olur
allah korusun kotusunu dusunme bence
ben normal dogum ıstıyordum bazı sebeplerden dolayı sezeryan olmam gerekmıs
spınal sezeryan oldum ıyıkı sezeryan olmusum buyuk bı yumurta kısmım varmıs sag yumurtamı aldılar henuz 11 gun oldu dogum yapalım
ve ben hayatımda 3 kere amelıyat oldum 2 kez epudural 1 kez genel aneztezı hala felc degılım cok sukur...
saglıklı sıhhatlı kucagına almak nasıp olsun en guzel evlat olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?